75

Анонимен

преди 7 години

До проферсоНадявам се коментарът ти да е ироничен, иначе те моля да отидеш и да се обесиш!!!

74

ист

преди 7 години

Руската газета да ходи в кло зе та. Македонска работа.

73

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Имах си аз, гербавите да паднат заради "двете каки", а не поради туй, че в кървава революция сме им отрязали главите и играли футбол с тях. Вчера дори цоциолога Райчев ми стана симпатичен (а винаги съм го ненавиждал) след като каза в прав текст, кой стои зад купона - Сорос и компания и извади прихванатите листове с опорни точки на троловете срещу Бокова. Козяци, много сте ***, бе, че и пари изкарвате от това!

72

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

Бойко Борисов се подигра с целия български народ! Какво излиза, че мразената от цяла България, Меркел, ще определя кандидата на България! Меркел се гаври с българите, чудовището Меркел, е господар на България! Така излиза! Позор!

71

Анонимен

преди 7 години

Две баби се карат за нещо което не е тяхно и никого няма да бъде, ама скандала се раздува от медийната *** за да се доказват лапнатите *** мънита. Хубавото е че никой нормален българин не се интересува от мненията на смешковците плюнчещи се денонощно в полза на едната или другата баба.

70

ОТ ТЕРИТОРИЯТА

преди 7 години

казваме, че приветстваме тази СТАЛИНКА, защото няма да е по нашите земи. И в ОО НЕ НЕ НЕ

69

До 96

преди 7 години

До extremistА ти как изглеждаш, бе?СЛожи снимка да те видим.Иначе, по статията...не зная дали все още някой вярва на руски медии, въпреки че анализа не е много лош.

68

Анонимен

преди 7 години

РЕЗИЛ!!!

67

куха глава

преди 7 години

Правителствена криза може да има ако правителството продължава да не прави нищо за повишаване на доходите и намаляване на корупцията.Правителствената криза НЕ зависи он Москва, колкото и на комунистите да им се иска.

66

Анонимен

преди 7 години

О другарю предателствата са патент на съветофилите, тия дето бяха готови да подарят Пиринска Македония на сърбите и цяла България на СССР. Те са тия дето от как ги има се ни продават и подаряват, то и оня толостой ви го каза ама кой да слуша

65

анонимен

преди 7 години

идват избори които ходи по избори да мисли ако може такьв резил за бьлгарияв 21 век надали някои си е представял предадохме турчина на ердоган пакрезил убиха палестинец след 35 г в посолството пак никаква реакция мислетемислете мислете

64

ТИКВАТА

преди 7 години

пожертва най-сериозния си кандидат за президент в угодия на САЩ. ХАК му е на ***, дето толкова се чеса по главата кой да обяви. Чакаше депешата от АМБАСАДАТА. И накрая пак му го вкараха американците

63

Берлин

преди 7 години

Щом Путин вие на умряло, значи сме на прав път. :)))

62

extremist

преди 7 години

АМА САМО ГИ ВИЖТЕ НА ТАЯ СНИМКА БЕ - АКО ГИ СРЕЩНЕТЕ В ТЪМНОТО ЩЕ ИМА СПЕК ! БАТ САЛИ ЩЕ ИЗЛЕЖДА НАПРАВО ДОБРЕ ДО ДВАТА ВАМПИРА

61

ИМА ДОБРА НОВИНА

преди 7 години

СТАЛИНКА нито ще е в ООН , нито на ДОНДУКОВ. Май ще си я вземат накрая в СВЕТОВНАТА БАНКА, откъдето изпълзя

60

rusofi

преди 7 години

Da Sofia we`e ne bazari moskwa.

59

Анонимен

преди 7 години

Много ясно, че ще разкарат Бокова. Та тя е любимката на Путин и на БСП. България трябва да спре да лиже задните части на наглите руснаци. България е член на НАТО и ЕС и цялото и финансиране идва от тези организации. От Русия идват нагли изказвания и нагло високи цени. Единствената криза е в тиквите на руските олигарси. Плашат гаргите само и простолюдието на БЪлгария. Те да мислят по-скоро какво ще правят по върпоса с Крим и сваленият пътнически самолет!

58

ОТ ПЛЕВЕЛИ И ТИКВИ

преди 7 години

какво да очакваш освен ПРЕДАТЕЛСТВО към народа си и преклонение пред нозете на господарите от САЩ

57

До цецко

преди 7 години

Орешарски президент ! Але але. :)

56

комунист

преди 7 години

ний от власт не се отказваме,с кръв я вземаме с кръв ще я дадем,В ЗЕМЛЯНКИТЕ ДРУГАРИ