240

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИма Македонска държава точно колкото има Добруджанска, Мизийска, Горнотракийска и пр. - все български области с български диалекти. Не разбирам какво им прави кеф на ****кетата да се сърбеят?! Езикът им е променен, пълен със сръбски думи, ама иначе са горди македонци.

239

Джона

преди 7 години

Пак да кажа, големи юнаци макетата, ама у тях си, пред екрана, 100на шиптара им разказаха играта през 2000 година, страх ги та пушек се дига

238

пакета

преди 7 години

Нито една порноактриса не е загинала при самолетна катастрофа...

237

Анонимен

преди 7 години

Македония няма история и това най-много ги ноли. Те го знаят. Общо взето историята им е "Имало едно време един цар Александър Македоснски и после той умрял. После имало едно време един цар Самуил, и после имало едно време република Македония."Това им е реалната история и който не вярва може да влезе в македонската уикипедия да прочете. Няма никакви паралели между тези три откъснати в историята периоди. Отделно нито една уикипедия на друг език не признава Самуил за македонски цар. Български цар.

236

Анонимен

преди 7 години

Български шизофреници повтарят, че Македония не съществува, очевидно се нуждаят от принудително довеждане у нас и съд, тогава ще се убедят, че има

235

брадатчесъноядец

преди 7 години

Е бати журналиста

234

Анонимен

преди 7 години

България не уважава независимостта на Македония, затова в най-скоро време на българите ще бъде забранено да влизат в Македония.

233

Джона до скопие вечн

преди 7 години

Как е на шиптарски ?

232

!

преди 7 години

Що ми се чини, че май е време да направим една масова екскурзия в Македония....ей така, 200-300 хиляди българи да ви дойдем на гости на Илинден-Преображенското въстание? Да се разберем за Самуил, за Гоце Делчев, за българските паметници, за българските църкви? Пък аз съм сигурен, че и от Македония ще ни помогнат доста българи.....за ден-два да ви пренапишем историята и да ви прередим керемидите в село Скопие?

231

Ники

преди 7 години

ТАКЪВ НАРОД МАКЕДОНСКИ, И ТАКАВА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ НЯМА.СКОРО СПОРНАТА ТЕРИТОРИЯ НА ЗАПАД ОТ БЪЛГАРИЯ НАСЕЛЕНА С БЪЛГАРИ, ГЪРЦИ И АЛБАНЦИ ЩЕ БЪДЕ РАЗДЕЛЕНА МЕЖДУ ТРИТЕ ДЪРЖАВИ.

230

Що?

преди 7 години

МИТООООООООООООООООООВ! КЪДЕ СИ Е!?

229

Скопиjе Вечно!

преди 7 години

Татари нема кво да се сърдите... 2013г. Трима Български(татарски войници) припикаха паметника на Евлоги и Христо Георгиеви след забележка на младеж те го пребиха зверски... Та що се сърдите на татарите от Област Македония??? Колко още примери.... На Иван Вазов паметника беше написано вулгаризми и т.н

228

Джона

преди 7 години

Интересно къде сега е министер Митов, вместо да се пени за някоя дума на някакъв си ръски депутат, да вземе отношение сега, това е поругаване на памет, чест.

227

Анонимен

преди 7 години

Македония е македонска и българите, които не признават това са нашите най-големи врагове

226

Анонимен

преди 7 години

Тоя дърт пръч да си помисли дали не осквернил името на някой негов дядо с действието си, а иначе оня горе ще му даде заслуженото.

225

Анонимен

преди 7 години

Паметниците си ги поставяйте у вас! Тук никой не ви е канил! Така че, внимавайте да не се опарите!

224

Джона До 310

преди 7 години

Не говори глупости, виж коментарите във фейса колко злоба от правите макета, потомци на ацето, дебели селяни повечето от тях. А че били готиви да умрат се видя когато шепа шиптари се биеха су цялата ви смешна армия. Толкоз

223

Ачо

преди 7 години

На вниманието на всички пишещи...четете историята,българите могат да я четат защото я имат а така наречените македонци няма какво да четат защото тяхната история е свързана с нашата тя е обща до дивотията на Великите сили след войната и с помоща на БКП...Така че колкото и да се пените Вие сте си българи насила преименувани в македонци...Те това е истината...

222

!

преди 7 години

Тия безкрайно ли ще ги траем? В цял свят поругаването на военни гробища е престъпление, остро осъждано от всяка една конвенция.....Дали не е време малко да ги стреснем.....то нашата армия че не я бива, така е.....ама малко да подрънкат с пушките да се наакат сърбоманчетата.

221

ази

преди 7 години

Трябва да им простиме за глупостта ,типично по македонски са я забъркали кашата.