54

фен на ДНЕС

преди 7 години

Отворете си тълковният речник и прочетете, какво означава анексиране. Не лъжете хората.

53

Ха- ха- ха

преди 7 години

Русофилите като бесни повтарят, че Крим бил руски. Руски е докато джуджето върти нагайката над руснаците. След като го обесят или го изправят пред трибунала в Хага Крим ще бъде върнат на Украйна, Русия ще се извини и ще плати компенсации.

52

До 62

преди 7 години

Ами Русия що не си направи бази и тя до американските? Кво и пречи?

51

Анонимен

преди 7 години

Нали шорошите се пеняваха, че Русия не може да осигури електрозахранване на Крим. Ето че каквото обещаха, го направиха. Дори четворно осигурен енергомост. Както и мостът до Крим, който догодина ще бъде завършен. Едно от чудесата на света!

50

Гого

преди 7 години

Русия по нищо не се различава от Северна Корея. Егати заблудите. Путин та Путин.Руснаците са още КРЕПОСТНИ.

49

Василев

преди 7 години

Според мен Крим е бил в руската сфера на влияние по малко , отколкото османците,татарите,украинците ,волжските българи са владеели полуострова!!!Агент Триц О Конър!ЦРУ!!!

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 63Знаеш ли, ами ти попитай тия дето са защитавали Шипка - дали си заслужава?????? Абе, не съм предполагал, че в нашата държава има такива.......немам думи!!!!!! Пълен маразъм!!!

47

Анонимен

преди 7 години

Че НАТО не се е разшилил. Коя натовска държава се е разширила за сметка на друга не натовска? Това, че се приемат нови членове е в резултат на желанието на народа им.

46

Анонимен

преди 7 години

Татарите да не се пенят много, защото сега Ердоган е с Путин. Така че могат да ядат бой, както от руска, така и от турска страна.

45

Анонимен

преди 7 години

Дребни манипулатори, Крим е бил, е и ще си бъде част от Русия. А Русия е била, е и ще бъде нашият най-близък приятел и доброжелател. Вичсо друго е от лукавия и рогатия.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 50Ха-ха-ха.....а ДО ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА КОЛКО РУСНАЦИ Е ИМАЛО И КОЛКО ТАТАРИ??????? Случайно да си забравил, че Екатерина е присъединила към Руската империя Крим преди 300 години!!!! И за Крим Русия води 10 войни!!!!! Така че *** моля те на училище и чети история! Разгеле днес започва учебната година! Недей да си оставаш ***, не е ефективно.

43

Анонимен

преди 7 години

Струва ли си Крим цялото това унижение? Струва ли си сиването на икономиката наполовина, обедняването на редовия руснак?

42

Пути н

преди 7 години

Крим-мой, как скажу я, так будет! Молчать, не рассуждат, я господ Росии!!!

41

Анонимен

преди 7 години

Заглавието би било точно, ако напишете, Крим се готви за избори в Русия.Въпросът с Крим е приключен още през 2014 г.

40

До Кухите Соросоиди

преди 7 години

Крим е руски.Ако жителите на Крим се противопоставяха на присъединяването им към Русиядосега 90% от тях да бяха поели към територията на просперираща, еврогейскаУкрайна. Нищо подобно не се случи.Ако референдума се повтори над 90% от жителите на Крим ще предпочетата дабъдат в пределите на Русия, отколкото да ги палят фашизираните дрогирани укриили да чистят тоалетните на Европа.Колко е жалко да си платен драскач на рептила Шорош!

39

Анонимен

преди 7 години

Абе след като Крим не е анексиран, а се е присъединил към Русия в равноправен съюз защо няма кримски избори в Русия ами има руски избори в Крим? Защо РФ не промени името си на КРФ или РКФ?

38

ясно

преди 7 години

Европа няма да я има но Крим и Русия ще ги има защото имат умен президент мислещ за своята страна,а не предатели като нашите....

37

Анонимен

преди 7 години

51 понастоящем окрайната ще даде статут на Донбас Спукай се от яд смешен ***.

36

Анонимен

преди 7 години

До Василев 42Брей, брей, брей, брей......Още 5 години да повтаряте тия щуротии, НИЩО няма да постегнете! Само ставате СМЕШНИ!!!

35

Анонимен

преди 7 години

Изборите в Русия сега, ще узаконят напълно Крим, като руска територия.