29

Българина

преди 7 години

До ТурчинаСредностатистическия руснак над над 40 г. го интересува само мътния самогон , кило кортшки и риба от реката. средностатитрическия руснак под 30 г. го интересува единствено дали ще има късмет да спечели зелена карта за имиграция в САЩ.

28

34

преди 7 години

аз ще ти дам 100 рубли,ти ми дай 100 долара

27

Анонимен

преди 7 години

много сбръчкосан изглежда пинокио

26

Анонимен

преди 7 години

Що не се кандидатира Путин за президент на щатите. Щеше да победи от раз изкуфелите кандидат президенти там. И без това е по-популярен и от Обама.-------------------хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахаахххахаханаистина чавка ви е изпила мозъка

25

Анонимен

преди 7 години

руснака го интересува как да се напие а рускинята как да се омъжи за някой чужденец за да избяга от русия.нета е пълен с обяви от рускини

24

SpaceX

преди 7 години

Страната му е с най големия дълг на Света.-----------------------------28 Към себе си , тзои дълг е предимно към американски финансови институции Това знае ли го резаната ти главичка

23

Анонимен

преди 7 години

русия е бита карта.фалит и разпад. имат 25 милиона мюсюлмани от 140 милиона население

22

Анонимен

преди 7 години

Защото целият свят видя как краварите разбиха половината свят------------------23 Кога и къде стана това

21

Анонимен

преди 7 години

Защото целият свят видя как краварите разбиха половината свят и сеят демокрация на кило, за да си замажат дълговете и проблемите. Аз съм сигурен, че те ще убият абсолютно всеки, който не е убеден какви големи демократи са. Така и не разбрах режимите в Саудитска Арабия и ОАЕ са най-демократични ли, че не са ги свалили още.

20

Анонимен

преди 7 години

свободният свят го е грижа за русия да не рухне прекалено бързо.ще се върви към процес като със ссср за да се избегнат големи социални вълнения.в русия се подготвят за независимост в карелия дегестан чечня татарстан башкирия мордовия якутия приморския район алтай и други. русия ще е московията от 17-ти век.

19

SpaceX

преди 7 години

18 Така ли малкия , така ли каза чичко ти Лавров ,добре , хайде лягай

18

SpaceX

преди 7 години

Когато СССР и Русия бяха в Афганистан, Ирак и Либия нямаше бежански кризи,--------------------------19 Тогава ти беше зад Желязната завеса . Кой е луд да бяга зад нея . Е все някой идвайки тук като студент артисваше , все пак сме Европа макар и комунистическа но иначе не.

17

Анонимен

преди 7 години

Защото Лавров им каза в прав текст, че ако до 2020 г. не престанат да тормозят народите Русия ще ги унищожи като флора и фауна.

16

SpaceX

преди 7 години

Отворих СNN но там Путин го няма . Има Сирия има избори за Президент , има куп неща но Путин НЕТ

15

Анонимен

преди 7 години

Когато СССР и Русия бяха в Афганистан, Ирак и Либия нямаше бежански кризи, напротив! Отидоха там демократизаторите и стана една-аааа! Чак Бойчо взе да заеква от зор.

14

Анонимен

преди 7 години

Какъв вятър ти вее пак между ушите

13

хан соло

преди 7 години

Тръмп често споменава китайците като заплаха за САЩ и това единствената държава коята застрашава доминацията на запада.Икономика,население,голяма територия,ядрена сила.Русия е пионка в една голяма игра,световния бандит който от време на време набива някой и се прибира да хапва мед.Русия няма сила да бъде световен лидер а и не иска,но други имат желание и възможности.Особенно,така известния,слаб,беззащитен ЕС който постоянно разширява своята територия и икономика.

12

Анонимен

преди 7 години

Глупости , американците изобщо не се интересуват от Путин

11

Анонимен

преди 7 години

Сигурно има защо да говорят. И то с добро или със страх. Само тук още не са се усетили, че вятъра скоро ще се обърне и откъм Атлантика, не само от Турция. Но...като не ходят на врачки, поне на доктор да ходят.

10

Kiffla

преди 7 години

Аз едно изречение нещо не го разбрах добре:"сайтът Уикилийкс публикува през юли кореспонденция между хора от щаба на Демократическата партия - над 19 999 имейла"Колко са "над 19 999"?