7

РОССИЯ

преди 7 години

голяма реклама правите за тази гладна държава

6

Анонимен

преди 7 години

Това не е така.Голяма част от чуждите инвеститори правят заводите си покрай други градове, а не София и то точно заради по-високите заплати в София. Не им излиза сметката просто да плащат 20-30% повече пари на 200-300 работника. Пример - индустриалната зона на Пловдив - изграждат завод и взимат кадри от София ама им дават заплати, като за Пловдив ( не, че разликата е толкова голяма, дори съм склонен да вярвам, че разлика в заплатите почти няма)

5

Боляр

преди 7 години

Хубаво е да се обмисли идеята за изконната столица. София нека си съществува с 10 000-те хиляди софиянеца и останалите ***.

4

Анонимен

преди 7 години

Ехаа, нашия блок са снимали! И точно моя джам с климатика! Друго си е, тук съм известен, не е като в Добрич, никой не ме забелязваше

3

Анонимен

преди 7 години

След години ли? Мисля, че вече е така. Просто по документи една част от "столичаните в повече" още се водят жители на село Х и град У, но реално си живеят в София. Разходете се до някое от панелните гета да видите, сигурно половината жители на Люлин, Обеля, Надежда и т.н. по документи се водят жители някъде другаде, но това не им пречи да се тъпчат по 5-6 в двустайна панелка на 15 етаж.

2

с

преди 7 години

Парадоксалното е, че колкото повече хора се изливат в София, тя не става по-столица, а повече заприличва на огромно гето и център на селяндурщината. Диви *** и комплексирани мишунгери с лопата да ги ринеш там. Много хора си мисля, че като отидат в големия град и изведнъж и те стават "големи". Скъпи лимузини и каруци с чаавета, показни разстрели, милиционери гърмят посред бял ден напосоки и прочие. Столична идилия.

1

M

преди 7 години

Това неофициално още сега е факт! Какви години бълнувате???