15

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Така значи - грешка на Камерън :)Бе голями демократи са тези брюкселски функционери - референдума била грешка.

14

Osmanli Torunu

преди 7 години

Не беше ли този кратунар Камерън дето още миналата седмица крякаше, че Турция до 3000 година нямала да бъде приета в този еврейогейталашки съюз!? А тази седмица самите те не искат да са вече в този съюз??? Бееееемти ти лицемерието, беееееемти ти двуличието!!!

13

и кажи

преди 7 години

До Анонимен 11как точно законите в ес облагодетелстват германия да просперира ??? няма закон който задължава потребителя да купува немска стока -това е избор според качеството и цената . това , че други бизнесмени не могат да създадат конкурентни продукти не е вина на немците (които имат излишък при търговията си и извън ес т.е там ес не им помага)

12

7

преди 7 години

Я съм Джеймс Бонд ще пазя борсата и няма да позволя да я отворят в понеделник , защото и заплатката и пенсията ще ми отиде по !! $@$! $#$@.

11

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да искат да напуснат. Англия се напълни с всякаква ***. А от европа им нареждат, че трябва и да се грижат за тах. А това с мигрантите от сирия преля чашата.

10

Анонимен

преди 7 години

И да се тръшкат- Англия се измъкна от неразборията и хаоса на еврочиновниците.

9

ами тогава

преди 7 години

До Анонимен 6защо все се оплакваме от последните 20 години !!! нали демократично избираме кой да ни управлява !! значи желанието на народа е да ни управляват престъпници и да тънем в мизерия за което не ни е виновен ЕС !!! дори и да има фалшифициране на бюлетини то ще влезнат същите партии но може да управлява друга само , че ефекта ще е същият защото са еднакви !! дали управлява бсп или герб е все зле...за царя не говоря , че как ни оправи...

8

Путин

преди 7 години

Пак ли аз съм виновен за напускането на Англия от ЕС?

7

факти

преди 7 години

Ами чиновниците много харчат и все на едроСега им спират кранчето.Ще ги " обижда" на "популисти"(уважаващи мнението на народа).Какво самозабравяне.Ами то кралят- слънце не е бил толкова горделив, като тия чиновници. Заради тях се разпада съюза.

6

Анонимен

преди 7 години

Ес е едно недоносче.И колкото повече се вижда че е уродливо и малоумно толковя повече родителите му ни убеждават ,че е красив и сексапилен супермодел.Нито една държава освен Германия не просперира от това.Те лека полека и другите ще почнат да се осъзнават.

5

Италиянеца

преди 7 години

до номер 5. Остави ти Украйна и Турция я погледнИ на Гърция колко млрд. евро са преведени за последните 5 години. Но явно чиновниците са изкупили там островите и хаиде на туризъм. във сайта на European Central Bank имаше една статия за Гърците но набързо я изтриха. Живеете в заблуда като четете само български сайтове.

4

лошото е

преди 7 години

, че политиците май не са си взели поука . меркел която причини цунамито с бежанците пряко волята на европейците не се е променила а вчера говори за бъдещи ТЕСНИ връзки с англетата ??? супере , че англия която спъва евроинтеграцията е вън от ес , сега франсетата могат да оставят пълчищата чакащи при тях да продължат към острова. така пристигнали веднъж на острова бежанците няма как да бъдат върнати в ес(за англия вече не важи дъблинското споразумение)

3

Анонимен

преди 7 години

Нещото по добро за британците ли? А ще почакате, защото те самите не го знаят, до сега целия лагер на Брексит беше основно деструктивен, като си получиха изхода изведнъж лагера на Брексит обявява ама не е нужно да бързаме еее как ще е като сега трябва се измисли какво ще се прави, щото никак не сме мислили по този въпрос, а в този глобален свят възтановяване на една империя ще е толкова възможно колкото остоването на Шотландя в умрелая УК.

2

Италиянеца

преди 7 години

Давайте на марс да се местим и да кандидатстваме от там за влизане в ЕС, пък в Лондон и Берлин каквото искат да си приказват

1

скок-подскок

преди 7 години

Bulexit от НАТО и ЕС. Искам референдум, но не искам ЦЦ да брои гласовете.