175

Анонимен

преди 7 години

"3. Самолета е свален точно там и тогава за да може да падне на границата с РФ ако беше продължил по стария си курс, но той прави завой на 180 градуса и пада при бунтовниците"Боже, кога ще спре болката??? Толкова детски размисъл не бях очаквал да прочета.

174

Анонимен

преди 7 години

До БобиКазуса Косово, си го направиха твоите другари фaшисти сърбите. И Косово е автономна република, притежаваща собствен изключителен суверенитет. Тя не е взета насила, за да бъде присъединена към друга държава. Толкова ли малко ти е акълчето, че не го схващаш това?А до там се стигна, защото на хората им писна от издевателства. А не защото искат да поставят радиолокационни станции за контрол на съседни територии и акватории, какъвто е "казуса Крим".

173

Боби

преди 7 години

До ИСТИНАТА 386ДО ЛЪЖАТА наричаща себе си ИСТИНАФАКТИ1. В РФ по това време няма БУК М1 - това е АНАЛОГОВО/ЦИФРОВ комплекс - Кошмар за поддръжка и настройка за това не се експлоатира поне 10 години има БУК М1-2 100% цифров комплекс с НОВА РАКЕТА2. Всички произведени ракети БУК М1 по това време са извън гаранция (вкл Укр.)3. Самолета е свален точно там и тогава за да може да падне на границата с РФ ако беше продължил по стария си курс, но той прави завой на 180 градуса и пада при бунтовниците

172

Анонимен

преди 7 години

До БобиТи какво се правиш, че е разбираш. Да не би да си малоyмeн. Или *** е рускиня

171

Анонимен

преди 7 години

Волен Сидеров също посети Крим, обаче това не промени статута на полуострова

170

Анонимен

преди 7 години

"""Вече няколко парламентарни делегации от Франция и ЕС посетиха Крим."""Франция не е признала, че Крим е територия на РФ. Напълно нормално е различни организации да посещават Крим и да дават кураж на окупираните.

169

Анонимен

преди 7 години

Крим е руски. И ще остане руски.

168

Пешко

преди 7 години

До БобиЗа какво им е на украинците да свалят самолети, след като противниците им в Донбас са миньори? Иначе савецките експерименти най-много да доведат до екокатастрофа като пресъхването на Аралско море

167

Анонимен

преди 7 години

НАТО вече е бита карта

166

Боби

преди 7 години

До ООН 362До Уважаемия ОО НЕ НЕТочно това е СЪЩНОСТТА на КАЗУСА КОСОВО. Ако декларацията за НЕЗАВИСИМОСТ се подкрепи от ЕДИН ЧЛЕН НА СС НА ООН С ПРАВО НА ВЕТО - което стана при Косово това беше САЩ при Абхазия, Осетия и КРИМ това е РФ въпросната резолюция става една хартийка с никава стойност.Съжалявам САЩ са устроили по този начин ООН като са го създавали. А самите САЩ създадоха ПЪРВОНАЧАЛНО и казуса КОСОВО.

165

Анонимен

преди 7 години

Крим не е руски, дори руснаците признават това. Само в кремъл си представят някакви небивалици в някаква паралелна вселена

164

Анонимен

преди 7 години

Кучетата си лаят, керванът си върви. Крим е руски. Въпросът е затворен.

163

Анонимен

преди 7 години

"На 22 юли 2010 г. съдът излиза с решение, че този акт не е в нарушение на международното право. По същият начин Крим обяви независимост."Сигурно албанците от Албания са пратили спецназ, танкове, БТР-и и флот в Прищина и са стреснали целия свят. А сърбите са били фaшисти, както сега наричат украинците. И мирно са седяли тия фaшисти, не са палили албански села хич.Аз не знаех, че Косово е присъединено към Албания, сега от теб разбирам. :)))

162

Боби

преди 7 години

До Анонимен 359По казуса КОСОВО АНО ТЪЪЪЪПИ преди това обявиха независимост Северна Осетия и Абхазия Независими ли са в момента ? ДА Дори се говори да пускат референдум за присъединяване към РФРеално икономически интегрирани ли са в РФ ДААйде моля спри се

161

Анонимен

преди 7 години

Вече няколко парламентарни делегации от Франция и ЕС посетиха Крим.

160

Анонимен

преди 7 години

Впрочем прави очебийно впечатление, че Украйна досега нито веднъж не е отворила дума да съди Русия в международния съд за Крим, както направи Сърбия веднага след като Косово се отдели. Вече повече от 2 години никой не започва съд в Хага срещу Русия, е едно присъда би имала голяма тежест за оптите на Украйна да си върне Крим.

159

Боби

преди 7 години

До Анонимен 353Ано ТЪЪЪЪЪЪЪПИОх спри се вече писна ми да ти оборвам глупостите1. Донбас - Въоръжената борба на миньорите срещу незаконното правителство дошло с военен преврат ЗАПОЧВА 6 (ШЕСТ) МЕСЕЦА след Майдана. През това време всеки МИРЕН ПРОТЕСТ в региона е СМАЗАН включително със стрелба на месо. 6 месеца ТЕРОР преди хорицата да хванат калашниците.2. МН 17 е свален от Укр Ракета БУК доказано с ФИЗИЧЕСКИ експеримент от Рашките, Данните на Датчаните се различават с 5% от тези на АлмазАнтей

158

Анонимен

преди 7 години

През октомври 2008 г. по инициатива на Сърбия ООН сезира Международния съд в Хага с искане, той да се произнесе, дали едностранно обявената независимост от страна на Прищина, не противоречи на международното право. На 22 юли 2010 г. съдът излиза с решение, че този акт не е в нарушение на международното право. По същият начин Крим обяви независимост.

157

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКрим не е окупиран незаконно. Крим обяви независимост и после се призъедини към Русия по всички правила и норми на международните закони.

156

Анонимен

преди 7 години

До БобиБобър, замисли се кво значи "етнически...(руснак, сърбин, турчин)". Замисли се какво се има предвид, когато се ползва тази дума.1. Крим е НЕВЪЗМОЖНО да ползва казуса Косово, понеже двете неща са коренно различни.2. Не са 75% руснаците в Крим и няма да гласуват всички единодушно. 3. Не е важно кой гласува, а кой брои гласовете, е казал един известен руснак.4. Не е обявена независимост, а присъединяване към друга държава. И малките деца знаят колко е различно.5. ГДР/ФРГ - лyд ли си?