57

234234

преди 7 години

Симеончо, крадец, върни на държавата 4000 декара гора.

56

Канас Юбиги

преди 7 години

Царя се изложи, като се бори за царските имотити, но не и за короната си, на която тия имоти принадлежат и са принадлежали. Тоест ,,...дайте ми царските имоти, пък царството не ме интересува, то може да върви по дяволите..,,. Не пое отговорността, не застана зад монархическия си дълг, да възстанови конституционната монархия в България, дори не се и опита. Жалка работа.

55

Ройс

преди 7 години

ЦАРЯ ПРЕЗИДЕНТ! НОВ СВЕТОВЕН РЕД! ЧИП НА ВСИЧКИ MAЙMУHИ. БЪЛГАРОФИЛИТЕ В ПРЯКО, БЕЗРОПОТНО ПОДЧИНЕНИЕ НА ПРОСВЕТЛЕНАТА ДИНАСТИЯ САКС КОБУРГИ!

54

Krom

преди 7 години

Баща ти е бил уважаван, за разлика от теб "Твое Царско Височество". Ти дори и сносен български език не успя да научиш. Дойде като параван на комунистите, излъга възрастните хора в България, възползвайки се от наивитета им, краде и се бори за гори като лъв, и днес имаш наглостта да "съветваш" българина? От къде тази арогантност, не разбирам. По добре, обясни на внуците си от къде им е благосъстоянието "български дядо". И много поздрави на още по алчната ти сестра.

53

Дебел депутат

преди 7 години

Бьлгарина трябва да се гордее че има честта да издьржа 240 депутата

52

Анонимен

преди 7 години

Този пък защо си мисли, че някой се интересува от него. Дойде, налапа се, да си ходи в Испания.

51

Анонимен

преди 7 години

Сега ревеш за екзекуциите, пък инаше направи коалиция с БСП и ДПС. Браво бе 'убавец! И какво направи? За 800 дни оправи вековните гори по Рила, адвокатът ти сече, а ти ни лук ял ни лук мирисал. Водиш се цар, но народът ти гласува доверие и ти го предаде. Сега си обикновен крадец от прехода, като теб - стотици. Опетни си името и това на царската институция. Да не говорим, че българска кръв в теб не тече а и ти самият ненавиждаш българите!

50

Ройс

преди 7 години

ЦАРЯ ПРЕЗИДЕНТ! НОВ СВЕТОВЕН РЕД! ЧИП НА ВСИЧКИ MAЙMУHИ. БЪЛГАРОФИЛИТЕ В ПРЯКО, БЕЗРОПОТНО ПОДЧИНЕНИЕ НА ПРОСВЕТЛЕНАТА ДИНАСТИЯ САКС КОБУРГИ!

49

Анонимен

преди 7 години

Царят без царство цар ли е?

48

бай иван

преди 7 години

запишете го тоя на един сериозен курс по изучаване на български език, че всеки път не мога да схвана обърканите му думи и изречения. или поне да си наеме лингвист да му преглежда речите преди да се изпърди на някое интервю.

47

Истината

преди 7 години

До Анонимендо 46 От 1947г не е цар,след легитимен(макар и оспорван) референдум!Ако иска да е пак цар,то нека събере необходимия брой подписи за нов референдум!Като гледам колко е популярен-бая трудно ще стане...Иначе за възпитанието и културата е вярно-дедо Мони е най-възпитания и културен политик-мошеник който сме имали.

46

Анонимен

преди 7 години

"Защо мислим, че ние сме центъра на света, че само у нас е така, но светът е толкова пъстър, нека малко да се поогледаме и после да се самобичуваме."И аз трябва да се почувствам по-добре от това, че някой е по-зле ли? Или че е на същия хал? Народът много добре го е казал- гледай си в собствената паница, не надничай в чуждата. Това важи както за нас, така и за чужденците.

45

65

преди 7 години

Този на какво е цар, и кой го интересува неговото мнение. Сигурно е днес.

44

Румен Великов

преди 7 години

Само продажната робска българска душица не разбира, че Българският ни ЦАР е живата историческа връзка с миналото и бъдещето - на Великата ни Ханско Царска История на БЪЛГАРИЯ.

43

Анонимен

преди 7 години

Добре че БСП го извадиха от нафталина тоя та да изгонят крадливото драгалевско жипси.Но да не се прави на умен щото НЕ е.След 2 поколения никой няма да го помни.

42

Анонимен

преди 7 години

"Царят пита: Защо си мислим, че ние сме центъра на света?"Другарю цар, правилният въпрос е защо вие искате да поставите Русия в центъра на света?

41

Паметлив

преди 7 години

Симеон-Хасан* вече бе оценен от хората и историята като негоден.Колкото и благи клишета да реди-все тая...Впрочем,тука я няма фразата:"Защо броим три български държави,а не царства?".Да му напомним,че "царство"(монархия) е само форма на управление,а държавата е друго,по-важно нещо!Цар може да стане всеки *** по някаква случайност(като Фердинанд),но държава не се създава случайно! *шегичка,внукът е кръстен така

40

Анонимен

преди 7 години

Този е глупав но в сравнение с редовите бълга*раци си е направо гений.Независимо дали гледам бълга*раците от чужбина или от Бг не ми стават по-малко *** от това което са.И който иска да му се кланя на този като на цар но аз царе нямам особено пък такива които са пристрастени към хазарта и с посредствени умствени възможности.

39

Анонимен

преди 7 години

"Пръчки селски,човека ви казва да не се самобучувате защото има и по зле""Гражданино", това че има по-зле от нас не трябва да ни успокоява, а ако спрем да се самобичуваме това ще означава, че сме се примирили със сегашното положение. Винаги може и по-добре от сегашното положение.

38

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да не ви се иска, или да не ви харесва, той е наш цар. И ще остане в историята като такъв. А вие, критиците, няма да оставите следа в историята. З дни след като ви няма, никой няма да си спомня за вас. Той е човек с авторитет, възпитан, тактичен и цял живот е възпитаван за ръководител. Какво разбира българина от тия добродетели. Груб, недодялан и злобар.И такъв ще си остане.