129

ДАА

преди 8 години

ГРОБАРИТЕ СА ПЪТНИЦИ ,ПРЕКАЛИХА С КРАДЕНЕТО

128

Бонкат

преди 8 години

Много им е 12% на комунизите и 10% няма да имат на изборите

127

ха

преди 8 години

Кой вярва на платените от Сикаджията изследвания? Ако вярваш значи си безмозъчен. Неговото театро е безкрайно!!!

126

Край

преди 8 години

Кефат ме обаче отявлените гербери - първия мандат му държаха снимки на бюрата си плакати по стените на вожда и учителя. Сега тук громят БСП. Не виждате ли че това е единствената демократична партия в България - Идеология, членски внос се плаща, членове имат реално, гласуват - до последно не знаеш кой ще ги оглави.

125

Ешек Сики

преди 8 години

Германия е най големия враг на Турция. Това да го знаете.Не е Русия. Не е САЩ. Зад "гези" , зад ПКК зад всичко стои Германия. Или по скоро дълбоката Германия. Не бабичката. И въпреки, че тези неща са известни за турските управници Германия не е загубила силата си. Не е загубила лостовете си чрез които оказва влияние в Турция и Балканите. Само не можем да разберем каква е целта на тази държава.

124

Край

преди 8 години

Ее още по тройната коалиция па и преди това при Царя бая се понаправи по селата в които живеят турци. То ти виж чисто българските села - мъртвило, по некое гладно куче се скита и некой пияница чека да отворят кръчмата.

123

Ешек Сики

преди 8 години

Нищо не е направил "пашата". Имат нова канализация и путища но ги направи Бойко.Колкото и да го мразим, Бойко е единствения държавник който инвестира в нашите региони. Аз не го мразя.

122

Край

преди 8 години

Пешо *** да ви направи анализ та да ви светне. Първична работа- черно и бело в него се преплитат във календара- живот.

121

Край

преди 8 години

Ешек Сики много човешки доводи вадиш против ДПС. Едно момче от ДПС ми каза наскоро - Верно че много краде пашата обаче и доста се направи по нашите села. Ако не беше той - политиците щяха да ги забравят. Сигурно има нещо вярно.Българите си имаме едно наум за благините от Турция - исторически не са ни се понравили.

120

Пешо Чука

преди 8 години

ПРОБЛЕМА НА ИЗБОРИТЕ ---НЕ Е ПАРТИЕН!ПРОБЛЕМА НА ИЗБОРИТЕ Е-----ДАЛИ СМЕ С ЕВРОПА ...ИЛИ С РУСИЯ!!!!ВСЕКИ , КОЙТО ГЛАСУВА ЗА "БКП--СГОВОРА ОТ-- "БСП ,ДПС, ПФ, АБВ , АТАКА -----Е ЗА ПУТИН И РУСИЯ!ВСЕКИ , КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ , ДОСТ , РБ, И СДС------Е ЗА ЕС И НАТО !НЯМА ПАРТИИ , НЯМА ЕТНОСИ , НЯМА РЕЛИГИИ----СТАВА ВЪПРОС ЗА НАШАТА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ!!!

119

Ешек Сики

преди 8 години

Германия се бърка навсякъде. Меркел не я гледайте. Ако започна да ви обяснявам защо махнаха Давутоглу - няма спор: много интелигентен човек, професор. Евреин. Турски евреин мечтаещ за велика турция но се продаде на германците. Няма как да пиша тук - няма място има ограничение за символите. Давитоглу, не се продаде на германците но се поддаде. Повярва им. А ЕС е кукла на Германия. Това да го знаете. Не Обама командва Ес. Не!В турските сайтове такива неща се появиха, че Германия изобщо не е "победена" както смятат някои.

118

До Ешек Сики:

преди 8 години

Всъщност много добре знам! Точно от Североизточна България съм! И макар да съм с български произход имам доста познати, приятели и приятелки, които са точно българи и българки от турски произход! Проблема пич е, ЧЕ ТАЗИ МАФИЯ НЕ УПРАВЛЯВА САМО СЕВЕРОИЗТОЧНА, А ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! И ТО ПОВЕЧЕ ОТ 70 ГОДИНИ! Така че Турция, САЩ, ЕС НЯМА ДА НИ ПОМОГНАТ С АБСОЛЮТНО НИЩО! Единствено решение е НИЕ БЪЛГАРИТЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ПРОИЗХОДА ДА СЕ ЗАХВАНЕМ И САМИ ДА СИ ИЗЧИСТИМ КОЧИНКАТА!

117

Край

преди 8 години

Е Браточки ако искате да гласувате за магарета и да ви управляват магарета не ви притеснява - не гласувайте на референдума. Пряката демокрация е за осъзнати граждани които имат желание да държат съдбата на държавата си в ръце.

116

Край

преди 8 години

Вижте как се включиха срещу референдума всички 1. партиите, 2. платените им социолози /почти всички/, 3. политиците от всички партии 4. президента ги дава на КС. 5. телевизиите се правят че няма такъв референдум. АКО ГОРНИТЕ ВИ ХАРЕСВАТ не гласувайте на референдума или гласувайте с не на въпросите.

115

Анонимен

преди 8 години

До До Край: Я да направим сравнение МАГАРЕ - Путин или който щеш политик Магарето не краде не взима подкупи не приема лоши закони Путин ги прави тези неща ИЗВОД МАГАРЕТО си е по стока

114

До158 Край

преди 8 години

След 45 години комунизъм и 25 комунистически капитализъм , магарето не е лош избор!

113

Червен Колю

преди 8 години

До Анонимен 156 БСП плаща

112

До Край:

преди 8 години

Ти не разбираш ли, че българите без значение дали са от български, турски, помашки или някакъв друг произход НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ЛИЧНОСТ! ТЕ ГЛАСУВАТ ЗА КОГОТО СА ИМ КАЗАЛИ! И да! Ако ГЕРБ, БСП, ДПС и така нататък ИЗДИГНАТ НЯКОЕ МАГАРЕ, ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ПАРТИИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА МАГАРЕТО! ДОРИ И ИЗБОРИТЕ ДА СА МАЖОРИТАРНИ И ТЕ МНОГО ДОБРЕ ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ГЛАСУВАТ ЗА МАГАРЕ! ТОВА Е ЖЕСТОКАТА ИСТИНА!

111

Ешек Сики

преди 8 години

Всички които ми цъкат минуси не знаят какво е да си с турски произход в Североизточна България. Тук управлява мафия господа. Не знаем каква е. Но закони няма. ДПС бошлаф!

110

Ешек Сики

преди 8 години

до 151Точно! ДПС винаги са имали власт. Даже полицията на се намеси когато биеха Енимехмедов. ДПС са държава в държавата.