42

Бочко Борисов

преди 8 години

Сега остава да се справим с оня Слави и гадното му референдумче.

41

:) :) :)

преди 8 години

Цирк Борисов изнесе поредното си изпълнение. Народните артисти от ПФ бяха гости на спектакъла и изнесоха кратко представление. Мат'ряла е гледа тъпо, ръпа филии с мас и доволно поклаща голямата си космата глава.

40

Анонимен

преди 8 години

И от ден на ден все повече в България ще намалява населението и ще се увеличава процента на безродниците, националните предатели, комуноидите, псевдопатриотите, неграмотните, шизофрениците, *** и всякаква друга антибългарска пасмина. Честито!

39

ВЪПРОС

преди 8 години

Не мога да се ориентирам в една реплика която Президента ни , и ДПС и Местан повтарят постоянно - Евроатлантически и Северноатлантически Ценности и България .Та въпроса ми е - какво е общото на Българите с еврото и Атлантическия Океан ?

38

МАРК ТВЕН

преди 8 години

Верно е ! При ТАЗИ демокрация изборите решават само ЧИЕ МАГАРЕ да бъде избрано.

37

Анонимен

преди 8 години

Логически няма смисъл да гласуваш от чужбина за политици в България, които не правят нищо избирателите им да са добре в България и да не са принудени да напускат страната си.

36

Анонимен

преди 8 години

Циркаджии, защо въобще беше нужно да се правят промени в изборния кодекс, това ли е главния проблем?

35

Анонимен

преди 8 години

Сбогом, ДОСТ.

34

Чичо-Дедко

преди 8 години

До Анонимен (12)Не се изказвай неподготвен, прочети малко за анархизма и ще разбереш, че не си прав :) . Швеицария в момента е най-близо до такова управление, но... то не е изгодно за политиците :) . Демокрацията е новия феодализъм :) . Или.. както е казал Марк Твен: "Ако изборите решаваха нещо, щяха да са забранени". ;)

33

Анонимен

преди 8 години

Страната се разпада и все повече българи напускат, за да не гласуват.

32

ot USA

преди 8 години

Тези "патриоти" са напълно грешни, българите в чужбина, особено българските граждани живеещи в САЩ се мислят за БЪЛГАРИ, гордеят се с това и много обичат България. Каракачанов и Симеонов нямат на представа за българската диаспора в САЩ. Но както се вижда българските политици не искат да има българи в България, и затова се прогонват, на тяхно място се инжектират роми, турци, сириици, афганистанци, и т.н.

31

столичанин от класа

преди 8 години

Абе който не живее в БГ-то защо трябва да има право да гласува? Е това не го разбирам. Ако човек живее в чужбина, плаща данъци там, там си купува яденето и фърга тамошно ДДС, какви права трябва да има да избира управлението у нас?Ами не трябва, така че правилно се орязват правата на живеещите в чужбина. Като толкова искат да гласуват да се връщат в БГ-то и няма да имат проблеми.

30

Алов

преди 8 години

А така филтрираха опонентитена ГЕРБ от САЩ

29

ЛУИ дьо ФИНЕС

преди 8 години

не можеше така добре да играе ролята на ***

28

Анонимен

преди 8 години

Нали сега с референдума на Слави ще се въведе електронното гласуване и всички в чужбина ще си гласуват спокойно! Тези секции дали ще са 5 или 50 е все едно в толкова големи страни като САЩ !

27

момо, не се

преди 8 години

пеняви. Българите в чужбина ако са патриоти и искат запазване целостта на БЪЛГАРИЯ САМИ ТРЯБВАШЕ ДА ПРЕДЛОЖАТ ТОВА. ПО-ДОБРЕ БЕЗ 50 000 ГЛАСА ОТ Западна Европа , но и без 500 000 турски.

26

ОСТАВКА БЕ

преди 8 години

Докога ще чакаме да проявиш грам достойнство!

25

ВЕТОТО ПАДНА

преди 8 години

да пада и ПРЕЦЕДЕНТА

24

НИЩО ОБЩО

преди 8 години

нямам с "ЦЕННОСТИТЕ" на Плевналиев и не искам да имам.

23

Анонимен

преди 8 години

Президент ама на хартия, все пак президeнтската институци се превърна в едно ''евроценностно'' посмешище и гей-сборище.