34

Анонимен

преди 8 години

Всеки действителен глас е 12 лева годишна субсидии за партията. От гласуването има интерес политика. Гласуващия не получава дориГоло обещание.

33

Анонимен

преди 8 години

Гастърбайтерите съвсем не са цвета на нацията! Отиват в чужбина защото не могат да се справят тук. Връщат се в България по-бедни отколкото са заминали, голяма част от тях. Немалка част от " кадърните" са издържани от родителите си живеещи в България. Лични наблюдения, на действителни житейски съдби.

32

Анонимен

преди 8 години

Страната се разпада и все повече българи напускат, за да не гласуват.

31

1977

преди 8 години

според залозите ще спечели Русия,само си представям ква русофилска глъч ще бъде ахахахах

30

Анонимен

преди 8 години

Никой не пречи да пращат пари на роднини, но това не дава право на глас, защото държавата не е частна фирма или банка. ГЕРБ, СДС и ДПС ще купуват все повече вот от чужбина и българите в България ще се откажат да гласуват.

29

До Анонимен 26

преди 8 години

Българите, които живеят и работят в чужбина изпращат към България около 10% от техните спестявания. Сега се запитай ако те спрат да правят това, какво ще стане!!! Всеки има право на глас независимо дали е на луната или в България. А с това хейтерство на голям част от излиянията тук, само показвате в каква свинщина живеем. Образовайте се малко и спрете да мрънкате, а почнете да действате. Никой няма да Ви даде на готово.

28

Анонимен

преди 8 години

Българите в чужбина са цветът на българската нация, но Бойко Борисов (aka Боко Тиквата) им пречи, Боко Тиквата им пречи да се развиват в България.

27

1977

преди 8 години

1:80 е шанса за победа според залозите в букмейкърските къщиoddschecker/tv/eurovision/winner

26

Анонимен

преди 8 години

Който иска да живее в чужбина, си гласува за съответната държава и няма право да се меси в България. Костюма на Генова прилича на безполов хермафродитен травестит. Песента е хубава но Генова ни излага.

25

Анонимен

преди 8 години

Президента ни, който веднъж за пет години не защити българския интерес също се разплака да се даде възможност на българите зад граница да упражнят правото си на глас. Како повече да се каже. Картинката е ясна. Та Полито е очевАдно, че обслужва чужди интереси.

24

Poenta Delgada

преди 8 години

Ееей, какви българи сме? Класира се момичето сред първите десет и вместо да се радваме почна злоба и политизиране. Аз съм на Азорскитте острови и не от добро, но няма да гласувам за политиците, но за Поли Генова ще гласувам!!! Да живее България!!!

23

Анонимен

преди 8 години

Майна им на българите зад граница!Какви българи са изобщо?

22

Sexia chujbina

преди 8 години

Da ne srinete eu systemata dovechera na e-glasuvaneto?!:-):-):-)

21

Анонимен

преди 8 години

Една държава се развива и променя от хората, които живеят и работят в нея, а не от тез. които са я напуснали, в тая връзка изпитвам повече уважение към чужденците в България отколкото от Българите които са в чужбина

20

Анонимен

преди 8 години

Па тая вече не е ли стара вече да я пускат а пее по такива конкурси за млади хора, има вид на поне 25 годишна жена, стара чанта почти.

19

Анонимен

преди 8 години

Винаги ми е било отрицателно мнението към гастарбайтерите, независимо дали са българи в друга страна, или от другастрана в България

18

Анонимен

преди 8 години

До ХахаАло живеещите в България, не сте герои нито по-българи от живеещите навън. Повечето от вас мизерствате, защото се страхувате да промените или да се борите. Вие избирате мутра и тиква да ви е лидер.Явно в чужбина са се изнесли най-задpъстените yтайки щом смятат, че ако в България сменят "тиквата" с друг и нещата ще се оправят.

17

Анонимен

преди 8 години

Подмазва се на гурбетчиите да гласуват за нея.

16

Анонимен

преди 8 години

Посредствената връзкарка май на сериозно се е взела - политически призив. Разбира се тя няма мозък за това, пък и едва ли я интересува кой как гласува, сигурно е било е догова и.

15

Хаха

преди 8 години

Ало живеещите в България, не сте герои нито по-българи от живеещите навън. Повечето от вас мизерствате, защото се страхувате да промените или да се борите. Вие избирате мутра и тиква да ви е лидер. От чужбина Герб събира никакви гласове. *** народ избира *** лидер.