19

Анонимен

преди 8 години

Всички тези които се кандидатираха за поста заедно с тяхното обкръжениие трява да си заминат,тогава евентоално може да има някакво бъдеще БСП-то!

18

26г

преди 8 години

26 Извинявай ама 37 лв пенсия за колко години работен стаж? Кой набор си че 180лв ти е била пенсията? 85та работниците по заводите взимаха между 350-500лв, а вафлата колко стотинки беше? В енергото с колко стотинки отиваше да платиш? Както и да е, не говорех за преди 89 говоря за Станишево време. Сегашни заплати и по-ниски цени. Той успя да направи средната заплата от 300 на 500лв без да срине икономиката и да предизвика инфлация. В чужбина университетите дават за пример методите му.

17

антипутеноид

преди 8 години

Най после един от БСП да има куража да се разкрачи на Бойко..ха.ха

16

Винету

преди 8 години

А бе, освен шепа бабички и един файтон зомбирани ***, някой друг вече интересува ли се кой щял да бъде начело, на коляно или на г.ъ.з. на БСП.

15

Mиков

преди 8 години

Дано все пак втвърди нещо на Борисов, ако не тона... Наздраве!!!

14

Steve

преди 8 години

До 26гДа, ама заплатата ми беше 180 лева. Баба получаваше 37 лева пенсия . Ако не живееше с нашето семейство щеше да мизерства . Сега хубаво кафе е 3 лева , но заплатата е 3000 лева .

13

26г

преди 8 години

А стига бе, това ли е най-страшното? Крадат? Хайде да сме реалисти, всички крадът, даже и готвачките по студентските столове крадът. Всички крадът и европейците. За 2014 нали им изчезнали 64 милиарда евро(годишният бюджет на България е 37 милиарда лв), търсиха ги, комисии назначаваха следяха и нищо. 2015, 72 милиарда евра изчезнали. Нашите буквално крадът трохи сравнение с европейците. Всички крадът, важното е кой краде най-малко и има нещо между ушите, за да не бие на очи и да не го разберат.

12

Анонимен

преди 8 години

До смехурко:))))))АБЕ ЛИПСО АКЪЛНИК,ЗАЩО ТВОЙТЕ УМНИЦИ ТИКВАТА И ФИЗКУЛТУРНИКА МОГАТ ДА СМЕНАТ ЦВЕТА,А КОРНЕЛИЯ,ДА НЕ МОЖЕ,НО ТАКА Е ,ДОКАТО ИМА НЕГРАМОТНИЦИ КАТО ТЕБ,ЩЕ СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ

11

ined

преди 8 години

Един от двата кошмара на Борисов - Курнелията и Маището

10

Миков

преди 8 години

Наздраве!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Нинова трябва да започне с ясен,точен,обективно обоснован и публично оповестен отговор на въпроса "Кои- по имена,кога и защо продадоха държавата за "дъвки и банани" и защо вече 30г имаме непрекъснато увеличаващ се външен дълг в долари и евро,след като сме под 5 млн и обективно БГ може да изхранва 16-20 млн.Кои и защо унищожиха икономиката и преполовиха населението на БГ? Без правилен отговор деградацията на обществото ни ще продължи с непредвидими за управляващите ни след 1989г последствия!

8

смехурко:))))))

преди 8 години

Нинова го втърдяваше и в СДС много .Кога расло кога пасло на село МОЖЕ ли да бояджия да е да е добър политик.Как хората им се вързват на такива...................Има нет информация малко прочетете.1966г родена и комунистка:))))))))))))))))))))))))))).лимонадата кока кола ставали:)))))))))))))) А кока колата айрян :)))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 8 години

доста ще му го втвърди тона на баце! може и полюция да му докара.

6

До 26г.

преди 8 години

Много точно казано и не е само това.

5

Анонимен

преди 8 години

Много ме кефи когато Нинова се държи дръпнато с бацето. Последният го избива на майтап, но му проличава умственият багаж.Миков не си позволяваше такова нещо.

4

BURZUM

преди 8 години

Брутално....

3

26г

преди 8 години

2Унищожител, ама по негово време с 2 лв си купувах кафе, сода, закуска и партия за цигари. Унищожител, ама предцедателя на европейските социалисти е от малка България ... 2ри мандат. :D По негово време може да не бяхме кой знае колко добре, ама бяхме в пъти по-добре от сега, пък за капак ги нямаше сегашните мизерии, хората можеха да си варят ракия и да си сядат на маса редовно, не им трябваше да обират банки и банкомати, бяха доволни на малкото.

2

beks1

преди 8 години

СЪГЛАСЕН СЪМ С ДРУГАРЯ ,СТАНИШЕВ,ДРУГО Е ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИ ПО ЖЕНСКИ.

1

Станишев вън

преди 8 години

Без този унищожител на партията