10

Анонимен

преди 8 години

За сметка на това румънците пуснаха на свое летище два раптъра - Ф-22, които ще участват в учение над Черно море.

9

П.Петров

преди 8 години

Не, че имам намерение да пътувам до Щатите, но все пак ме дразни, че Борисов по-примера на Живков все ни поставят от женската страна на интимното ни приятелство с Русия и САЩ.

8

Национал

преди 8 години

И от едната страна на океана и от другата са все ммръсни и долни п..едераси, така че нищо чудно договорът да се подпише.

7

Анонимен

преди 8 години

Нали се сещате,че тези,които подписват споразумението,няма да се докоснат и с пръчка до ГМО храни,за сметка на това ние,като най-бедната нация в Европа,ще изплюскаме най-много гадости. Хайде на евтините осмокраки пилета!

6

Анонимен

преди 8 години

Защо не го кажете,че това сътрудничество ни прави колония на янките.Този договор нанася само щети.Защо е секретно и скрито зад 9 ключа.Западните страни като Германия,Франция и други хората категорично отказват да подпишат при такива условия.Защо мислите,че нашите управници мълчат като риби все едно че не съществува?Защото ни подаряват,

5

Анонимен

преди 8 години

Май Ванга ще се окаже права, че в Европа ще плъзнат непознати болести, от които ще се обезлюди. Май е ясно откъде ще дойде бедствието.

4

Анонимен

преди 8 години

Само не разбрах,кои са плюсовете за Европа от подписването на това споразумение?

3

без

преди 8 години

Не им искам скапаните визи. Села си имаме и тук. Това споразумение ще ни съсипе. Кой не го разбра. Ще ни докарат рак и всевъзможни ново БОЛЕСТИ.

2

ss

преди 8 години

все същата простотия ще ни наложат техните стоки и гмотата им Румънците може и да им махнат визите щото са по мъже от нас, но и те ще ядат американските буламачи плана за поробване на света си върви с пълна сила, големите корпорации в америка искат да сложат ръка и върху европа, след като стане вече са превзели света........пишете в гогле - монсанто и четете

1

zeus

преди 8 години

В една паралелна Вселена бих си помислил, че нашето правителство е против ТПТИ, обаче реалността е друга, нашите отдавна са клекнали за всичко на американците.