30

'

преди 8 години

Не мога да разбера гермаците? Народ, който е съвестен, работлив, здравомислещ, прагматичен, а на всеки 100 години причинява бедствие от планетарен мащаб в което загиват десетки милиони невинни хора. Колко години минаха от началото на Първата световна война? Да не съм объркал нещо сметките...

29

прогноза

преди 8 години

След 10 години Бг ще е рай в сравнение с Германия! Този път се приключиха швабите сами! Ще носят бурки даже и мъжете им!!!

28

Анонимен

преди 8 години

приятелски съветна мястото на всеки *** или мюсюлмаан в Турзия бих се притеснил.Ако стане атентатще ви събератъ като овце и ще ви изритат като мръсни кучета.Няма да се разминете ссамо с бой.Германците ще обърната политиката и тогава жална Ви майка

27

демократор

преди 8 години

Да живее Ердоган, първият демократично избран султан! Да припомним, че и Адолф Хитлер е избран демократично!

26

2020

преди 8 години

2020 година. След като Меркел пусна 80 милиона безвизови турци през България, султанът, пардон, министър-председателят на България, Абдуллах Гюл, призовава нацията да бъде толерантна с българското малцинство!

25

началото на края

преди 8 години

Това е началото на близкия край на канцлеруването на Меркел!

24

Тато

преди 8 години

Вчера се прибрах от Германия,някои градчета са още добре, но големите мегаполиси са заприличали на ***,по улиците се мотаят всякакви съмнителни типове, мирише на урина и е мръсно. Германците са безвкусно и бедно облечени, жените са безинтересни. Правителството заблуждава народа, че мигрантите ще попълнят пенсионните фондове, но едва ли му вярват.Хората са объркани и смирено си признават, че нищо не зависи от тях,Германия е окупирана държава.

23

а дано!

преди 8 години

Абе фесе, що като ми ги правят с евро пари броих почти 100 кинта за лепенка на предният джам!? Аман и кандъм от туци в Бг!

22

ДО 31

преди 8 години

Ти четеш Историята като Терорист от ИДИЛ проспектите на Сирия за Историческите Паметници .

21

Анонимен

преди 8 години

Тия на некво икономическо чудо ли се надяват с тия бежанци?хахаха !! Ама бежанците планират да си направят по 7-8 деца и да живуркат от социална помощ и детски.Икономическото им чудо преди беше защото нямаше Китай,Сингапур,Тайван,Южна Корея.Сега единственият шанс за икономическо чудо особено в производството където се изисква монотонен труд без много разсъждения са роботите.Как иначе биха се конкурирали с една китайска фирма с 100 000 работника на по 200 евро заплата?С дюнери и никаби?хах

20

а дано!

преди 8 години

Един е Алах и Меркел е новият му пророк!

19

а дано!

преди 8 години

Тва селфи да не се окаже в профила на някой дето има селфита с отрязани глави около него! Каквито случаи имаше вече!

18

карелия

преди 8 години

Малко горчив привкус ми остава от това, че няма да се приемат хора от смятани за сигурни държави - пример - балканските. На тези хора не им трябва интелект, трябва им рая.

17

Безмер

преди 8 години

Къде е дома на бялата раса? Европа. Когато Европа се напълни с чужди тъмни раси, бялата раса ще бъде асимилирана и ще изчезне, ще се образуват ***. Такъм е плана Калерги, но разбира се Бог проваля плановете на нечестивците. Дай Боже и сега да стане така.

16

Членска карта №7

преди 8 години

Германия е една окупирана страна и дори да е локомотив, то в машиниста няма нищо германско.... И ако има нещо имперско в Германия, то е машиниста...

15

БРАВО

преди 8 години

Меркел е отчаяна за да се задържи на власт и да не признае Капитулацията на ЕС .Всички световни агенции вече алармират че Световния Проблем не са *** а *** .Този етнос наречен ромски няма човешките инстинкти като Любов ,Обич , Семейство , Деца .

14

Членска карта №7

преди 8 години

До ТурчинСега остава да споделите какво разбирате когато казвате империя!

13

Безмер

преди 8 години

Плана Калерги за геноцид на бялата раса в действие.

12

Българин

преди 8 години

Много са зле немците, жал ми е просто за тях като ги гледам колко смотан народ са, нищо не става от тях.

11

Християнин

преди 8 години

Закон за забана на бурката в цяла Европа. Който иска да живее в християнска цивилизация трябва да спазва християнските закони!