27

мдаа

преди 8 години

Ало Джамбазки,Много просто гувядо си!Че Анкара има геополитически интереси в близкия изток е тайна само за кратерите на Луната и пясъка на Марс.Ама сега искам да си представиш с твоята проста тиква ако Ердоган реши да пренасочи потока бежанци през България, какво ще стане?!Ти там при "лицемерите" си добре.А ние?Прочети още на: dnes.bg/politika/2015/11/30/turciia-gangster-evroliderite-licemeri-izrigna-djambazki.284914

26

Анонимен

преди 8 години

Защо само той изригва? Или изригва по поръчка само да изпусне парата на избирателите, иначе ще си подкрепяме ГЕРБ и евроатлантическите ценности. Ами като са прости избирателите му...

25

Анонимен

преди 8 години

Турция ни дължи 20 милиарда за имотите на тракийските бежанци по Ангорския Договор..Борисов ще им дава пари да не пускат мигранти .. няколко картешници на границата и мигрантския поток е спрян след като убием 100-200

24

Bg boy

преди 8 години

Prosti komonisti vie neste za Evropa!!!!

23

Анонимен

преди 8 години

САЩ трябваше да платят защото Ислямска Държава е нередовна армия на САЩ..

22

Стефанч

преди 8 години

Напълно е прав Джамбазки, за жалост...

21

хубава новина

преди 8 години

Хубава новина! В Русия забраняват Отворено общество, собственост на финансовия фашист Сорос.

20

Анонимен

преди 8 години

ВМРО гласува за Американските Бази в България ... ВМРО е инфраструктура на окупатора САЩ..Само този който е против САЩ е истински патриот защото САЩ са окупатора..

19

2020

преди 8 години

2020 година. Султанът, пардон, министър-председателят на България, Абдуллах Гюл, призовава нацията да бъде толерантна с българското малцинство!

18

слабото място

преди 8 години

Слабото място на Ердоган са 20-те милиона кюрди. Русия ще ги въоръжи до зъби и ще ги поощри да си направят Кюрдска република. Със столица Анкара.

17

Водородник

преди 8 години

Е сега вече наистина ще избухна !

16

без лъжа

преди 8 години

Много е възможно скоро кюрдите да придобият средства за нанасяне на невъзвратими щети на турските ВВС? Сирийската армия може внезапно да получи неядрено оръжие за възмездие?

15

Беломорец

преди 8 години

Сега е време туркия да ни върне парите от заграбените тракийски имоти.

14

български националис

преди 8 години

До До СТРАНДЖАТАСлед матушка Русия и таварисшч Путин... - най-много обичам своята родина Република България...

13

Анонимен

преди 8 години

Хайде Джамбазки заминавай заедно с руската си партия в Москава.

12

Поклон!

преди 8 години

Поклон пред паметта на Олег Пешков! Ще отмъстим за Теб, приятелю!

11

Анонимен

преди 8 години

"Джамбазки се противопостави на идеята парите, които ще се дадат на Турция, да се взимат от страните-членки."...И от къде моля да се вземат парите? ЕС чиновниците на бригада да садят и да продават домати и брюкселско зеле, за да имат приходи за милиардите които ще се дадат на Турция. Разбира се, че и българите ще се бръкнем сега за тези 3 милиарда. Ние за цялото членство не сме получили толкова, а направихме страната военна база на НАТО и съсипахме икономиката за да станем пазар на ЕС.

10

До СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Смени хапчетата със свещички. Може и да ти помогне.

9

два генерала

преди 8 години

В Турция бяха арестувани два генерала, един полковник и двама журналисти. Защото разкриха, че в турските "хуманитарни" конвои за Сирия, всъщност се пренасят оръжия и медикаменти за главорезите от ИДИЛ. Платени с от джихадистите с евтина нефт, открадната от окупираните от тях сирийски и иракски находища.

8

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Българският национализъм е болен от русофилия...