193

стоянчо

преди 8 години

БЪЛГАРИНОами ти от къде си? Явно не си внимавал в час по история!

192

Анонимен

преди 8 години

Другарю . Андрей . Луканов не беше ли с руско потекло два пъти премиер на . България през същите тия 25 години . За другаря . Жан какво да кажем о да не забравя и другаря . Сергей пак руски другар и пак премиер през тия 25 г и като прибавим и ореха и другаря . Беров пак подкрепен от . Б . К . П и нещата се подреждат . Е другарю къде видя тук американци аз виждам само другари с руски паспорти и мекотели

191

до Тошко Платения

преди 8 години

И в България и в Русия средна класа ще намериш в 4-5 големи града. Извън тях мизерията в Русия е нечовешка - при нас в провинциятя има мнага лош асфалт, при тях и асфалт няма а само кал, няма осветление по пътищата. 90% от азиатската им част е първобитна, канализация просто няма, да не говорим за бърз интернет или кабелни телевизии. Убийства, алкохолизъм и мизерия!

190

se

преди 8 години

Руснаците имаха добри намерения към нас но за съжаление политиците ни с празни приказки ги отблъскват.По добре замълчете русофоби отколкото да бълвате глупости.С Русия можем само да имаме добро сътрудничество и пазари но защо англоамериканската клика у нас не може да го разбере това.Повечето русофоби след политическа кариера стават лектори или посланици в западните страни и щатите след като са осквернили българоруските отношения.Преосмислянето за подобряване на тези отношения е необходимо.

189

до 282

преди 8 години

Ъхъ, ела да видиш Бургас днес - 100% европейски град с прекрасен площад, чудна морска градина, нови пътища, спортни площадки и 99% от това с пари на ЕС. А от Русия какво - най-високата цена за газ в ЕС. Е, лесно е да видиш кои са ти приятели и кои врагове.

188

Анонимен

преди 8 години

И понеже заплатите в ссср са много високи и живота е прекрасен даржавата много добре устроена . И чудо наплив от . Българи да живеят там . Колко нашенци заминаха за азиатската джамахирия . 0 . Даже и бежанците я заобикалят . А най лошото е че и нашите другари не желаят да живеят там та даже и децата им

187

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 8 години

НЕ СЕ КАРАЙТЕ! СНОЩИ видях някъде в сайтовете им статистиката че имат ,,ЦЕЛИ'' 23% малоимотни които преживяват със и до 280$. А в БЪЛГАРИЯ СЕЙКО, май тази цифра се ПРИБЛИЖАВА ДО СРЕДНАТА СТАТИСТИЧЕСКА ЗАПЛАТА,А? Я сравни населението на двете страни и виж ПРОПОРЦИИТЕ КЪДЕ Е ПО-ГОЛЯМО СЪОТНОШЕНИЕТО БОГАТИ-БЕДНИ и къде има ПОВЕЧЕ СРЕДНА КЛАСА?

186

456

преди 8 години

До Одисей 1Ти дори не мразиш,нямаш хъс за това!Това което пишеш е постно и глуповато!Личи си че не ти идва отвътре да имаш собствено мнение!

185

ко? не!

преди 8 години

Тук един *** пише на съветски. И после нямало хибридна война. Хахаха. Ей, тоя товарищ Пyтя не се наяде на територии. А, и вица на 21-и век - България предала Русия защото влязла в НАТО!? Абе Чук и Гек, България ще влиза където си иска, ти си гледай БРИКСа, то и без това по стандарт на живот сте като Индия.

184

ГОЛАТА ИСТИНА!

преди 8 години

В СИРИЯ-------ПУТИН ПРОСТО ЗАЩИТАВА МОНОПОЛНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ НА ЕДИНСТВЕН СНАБДИТЕЛ НА ЕВРОПА --С ГОРИВА!!ДРУГОТО СА ----ЛЪЖИ НА "АНГРО" и РУСКИ НАДУВКИ!!!!!

183

Чекист

преди 8 години

До АнонименДо Анонимен 267Притормози братела... :)))"Просто так Россия не нарушала границы не когда" - "не когда" или никогда? :))Так давай на болгарском лучше... :))

182

456

преди 8 години

До Ха,ха,ха.....за 258."Не лъжи бе ....ти не си българин !!!!Ти си "полу-руснак" ...обикновен български дупедавец!!"Българин съм си и не ми се налага да го доказвам,но ти как ще обясниш жалките и не особено интелигентни напъни да очерниш една държава ,която не се интересува от МАЛКИ човечета като теб! Ако е за парички ,поне пиши по умно ,че ще направят нов кастинг и ще останеш без центове!

181

Анонимен

преди 8 години

Для Баранов из России (про разговор за зарплату) В России средняя зарплата сейчас примерно около 750 баксов (в зависимости от региона) СРЕДНЯЯ

180

Анонимен

преди 8 години

Другарю до там ли я доказахте съветските хора да сравнявате ссср с . България що ня я сравняват с . Германия . Каде е федералната република каде е вашата ссср . Дай да видим там каква е разликата . Тръгнал да сравнява ссср с . България дето 45 г беше ограбване и срината от вас

179

Анонимен

преди 8 години

Болгары!!! Если Россия(е самолты) пересечт вашу границу,скорее всего,вы об этом будете знать либо последними ,либо вообще уже не хрена знать об этом не будете! Просто так Россия не нарушала границы не когда!!! Но если это произойдт пусть земля (этой стране) будет пухом.Я это к тому что политики не вечны...интересы могут меняться,но после таких *** обвинений вы наши враги!

178

456

преди 8 години

До Одисей 1"Ти за истински българин ли се смяташ"Да и съм такъв по рождение ,по документи и най важното БЕЗПЛАТНОО!!Но виж за теб се чудя:за пари ли го правиш или от глупост?И в двата случая е по добре да не досаждаш с умозаключения!

177

Анонимен

преди 8 години

Средната заплата в Русия е 50 хил рубли - 900 долара. Безработицата е символична, а 90% от руснаците работят на средната заплата. В Българив 85% работят на 400 лева а един милион безработни мизерстват с 250 лева на месец.

176

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 8 години

А В НАШИЯТ СЛУЧАЙ ТОЙ Е 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ / даже 12,5 пъти/ тъй че можем да говорим за значителни количества нефт.>>инфо: СЕЛАДО.РУ ,,ОБНАРУЖЕНАЯ НА ГОЛАНАХ НЕФТЬ ВОЗНОСИТ ВОЙНУ В СИРИИ НА НОВЫЙ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЙ УРОВЕНЬ''

175

Анонимен

преди 8 години

Русофобите са тук за да ни забавляват също както някога разни шутове и палячовци са разсмивали аристократите. Нека се отнасяме с разбиране към глупотевините им.

174

456

преди 8 години

До БЪЛГАРИНТвоя президент е клоун за западния свят,интервюират го сама за шоуто! А за ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ,ти и Твоят президент сте национални предатели и ни е срам нас Българите от вас!