199

Анонимен

преди 8 години

Когато говорите за евреи, обърнете внимание на етническия произход на нашите министри да речем от 90-та насам. Над 90% са евреи! А по данни на последното преброяване, като такива са декларирали по малко от 1% от населението на България! Всъщност много, много по малко!

198

verng

преди 8 години

Ми пичове, прав е Лавров. Поредния бездарен слугински жест, поклон и одупване пред америкос дипломатикос. Представям си ка ББ ги плещи разни от рода: " ... ние с вас сме едно" Едно, друг път! ние сме си дъното, те са си световна сила. От нас се изисква и ББ изпълнява. Смешно ми стана на парада и честванията миналия месец - деня на независимостта. Дори и те едвам успяват да скалъпят за пред хората лице. А как спят тия хораум ми не побира. Та ББ- чакай сега газ, самалет и визи-сичко пада от небето

197

Незнайко

преди 8 години

Кой е този неприятно изглеждащ "човек" ? Защо "съветва" когото и да било, за каквото и да било ? От позицията на какъв ? Ако е спечелил Нобелова награда за съветник, разбирам... Като го гледам, още ботокс не си е инжектирал, пък тръгнал да "съветва". То верно, самогонът помага в много случаи, ама при него май е попречил !

196

Анонимен

преди 8 години

До351Див и алкохозиран си ти , и предполагам че си по беден и гладен от много руснаци. Ако все пак не си много гладен скоро ще ти засвирят червата след продължаващото тъпоумие на псевдоминистрите ни.

195

Анонимен

преди 8 години

Щом Лавров се дразни вече - значи Борисов е прав!Бойко да си гледа България, а лавров русията.Защото русия е бедна и гладна страна, а има всички ресурси, но хората там са изостанали, диви и алкохолизирани- лавров първо да оправи тях!

194

до 343

преди 8 години

До"управлава ви мафия"То и вас,руснаците, не Ви управлява църковния хор.

193

Анонимен

преди 8 години

Значи звездички има само за българските постове .а на руски може да се проповадва насилие и да се демонстрира липса на възпитаниеВземете един речник и изтрийте тия "фекални" коментарии

192

Абориген

преди 8 години

Лавров не съветва! Прави една всеизвестна констатация за умствените възможности на т.н. български "премиер". Едва ли има човек с малко повече разум от обикновен гербераст, да не е разбрал що за *** индивид ни "управлява". И ние искаме да ни уважават? Е как ще стане тая работа? Кво ли си мислят хората за нас като виждат един *** начело на държавата, където се предполага да е ако не най-умния, то поне човек с разум в тиквата, което носи на раменете си...

191

берия

преди 8 години

Колко много *** се е мобилизирала ,срещу православието !Сърцата ще ви изядат ИД и пак не признавате усилията на Путин да ни съхрани .

190

Анонимен

преди 8 години

Управлява ви мафия!Фалшификация на избори,тежка медийна пропаганда,мащабна корупция,ограбване на държавата и превръщането и в обикновен анклав!Без суверенитет,без сухоземна или въздушна независимост на решения,взети от български граждани!Свидетели сте на най-мащабно,платено и престъпно заличаване на Трета Българска Държава! Който има съмнение или е скован от страх,да продължава да пие от празната чаша на свободата и демокрацията пред телевизора!Резултатът на празните надежди е близо и много скоро ще помете пред очите ви,лично вас и онези,които обичате!Николай Марков

189

Баба Меца

преди 8 години

До Анонимен 339Не е за нищо, драги! Я каква голяма чест му оказаха с едно потупване по рамото и едно "конграчулейшънс". А нашия чиляк няма как да се срамува, просто е толкова дебелокож, кожата му е по-дебела от на хипопотам и акъла му толкоз, че това чувство му е напълно непознато. А и не знае какво и как да говори, че поне малко да потули безкрайната си простотия...А гласувайте пак за него и тайфата му, че все пак малко сме станали за смях пред всички съседи и "приятели"...Трябва още!

188

bobo

преди 8 години

Tozi Lavrov, da gleda kak da povishi zaplatite na ruskite uchiteli, e ne da si vre nosa pri nas.

187

до 330

преди 8 години

Заплашваш ли ни? Не ви ли стигна кръвта на украинците? За още православна кръв ли се жаден, азиатецо?

186

Анонимен

преди 8 години

Vijte mu o4ite samo,kolko e zul,da ne si posmql da razburkash bg

185

къш

преди 8 години

Нагли смешници, гледайте си в азиатското канче!

184

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 323Да Россия бомжа ... Навсегда!

183

kolio mamata

преди 8 години

boiko sai prizna 4e go klatiat usa klatiat i zalojenia ot boiko naroden celokupen balgarski gusss

182

???

преди 8 години

Живея в САЩ ! Борисов работел за САЩ ???Защо не работи за България ? Защо се изплаших те от един *** сенатор МкКейн , да дойде в София да ви каже какво да правите ! Кандидат президента Донал Тръмп им казва на тези : " Не седя по цял ден в Сената ". Аз ръководя бизнес за 10 милиарда !

181

Анонимен

преди 8 години

306.Каква енергия очакваш да ти даде САЩ ?Основната им електроенергия е АЕЦ ве,Ще намаляват Централите си с руда ( защото замърсяват околната среда ) и е по скъпа .Сигурно ще прекарват рудата за България , за Мариците !Ще ви се завърти главата от цените , когато спрат АЕЦ Козлодуй ! Борисов работел за САЩ !

180

Анонимен

преди 8 години

Много интересен и полезен многосериен филм на Оливер Стоун "Неразказаната история на САЩ" kino-dom.org/dokumentalnii/4421-nerasskazannaya-istoriya-ssha.html