55

:))

преди 8 години

До :)Меркел иска машини да и бачкат, а не хора! Това е ясно! Още повече, че хората не са машини/ ! А що не ползва автомати, роботи нали е много развити инженери в новостите /които никак не са новости, а поне от преди 20-25 год./, м?

54

Илко

преди 8 години

До 127 българинаЕвропа е континент, не може да се разпадне, ЕС може!

53

Анонимен

преди 8 години

Удариха wv и Германия се осраАко запукат mercedes I bmw съвсем ще свалят гащитеСега искам Меркел пак да обясни за кривите краставици

52

Илко

преди 8 години

С Днем рождение Вова!

51

456

преди 8 години

До Василев"ЕС е богат и прогсресивен, защото се управлява от умни и можещи хора"Беше тая ,вече не е така! Ама ти май си зациклил,то от дрогата ще е ! Дилъра,брат,дилъра!

50

Илко

преди 8 години

До 107Сигурен ли си , че никой не му обръща внимание? що оревате целият свят, като ви трепе терористите? Нали знаеш кой е най-влиятелният человек в миру? Не е Обама или канцеларката де или жълтия!!!

49

456

преди 8 години

До ВасилевЕх Василев,тези мантри бяха за преди години!Сега нова европа е за онези с чаршафите,за теб там място няма, дори и *** да си туриш и килимче да си купиш! Не се хаби чедо с тези писанки,не си актуален!

48

radkoss

преди 8 години

Думи, думи и пак думи оформящи едно празнословие. Само, че връщане назад няма уважаеми, от момента, в който САЩ разбиха Либия и се даде началото на така наречената Арабска пролет. От тогава започна и Европейската есен. И всичко това стана с вашето мълчаливо съгласие прикриващо личностната ви немощ пред американската свободия. Вие не сте лидери, не сте характери а просто едни залязващи празнодумци. Жалкото е самоче и за нас..пак сме от страната на губещите...съдба

47

Анонимен

преди 8 години

Политически идиотизми. Това което нашите предци са отстоявали векове наред с кръвта си за да запазят рода си и вярата си тези продажници ще го унищожат за няколко години. Жалко за всички които ще живеят в ИЕ Ислямска Европа. Аз не искам да живея в такава Европа. Не искам децата ми да се страхуват от това че са християни, не искам дъщеря ми да ходи зачулена като плашило. Благодаря.

46

Vai

преди 8 години

Za papata li e dumata? Toi li ne iska poveche v eu?

45

Анонимен

преди 8 години

Време е да го бесиме Бойо!

44

Илко

преди 8 години

Европа е континент , тъй че Русия решава, кой ще е на него !!! Ако Путин реши и изпари Германия, Дойчланд няма д а бъде в Европа!

43

Пешу

преди 8 години

Моля те, обясни на човека откъде да си свали виртуална кирилица, а не го обиждай, не всеки е ай ти. (

42

Анонимен

преди 8 години

Izbirai Narode!Europa ili Sibir! + -

41

Анонимен

преди 8 години

Абе кой ще взима Кърджали бе, ей? Ще взимат крилати ракети Калибър, това ще взимат! Слава на Бога, че създаде Русия и Путин!

40

Анонимен

преди 8 години

Европа й е бащиния на нея.

39

Анонимен

преди 8 години

EUROPA SIE EUROPA!do anonimen 72!Otrepka shte vikash na Maika!Hihihi.....Kolko pati da ti obesnqvam che klaviaturata mie na latinica negro?!

38

Анонимен

преди 8 години

Може ли наистина да си ходим ? Или елитът на държавите е на мнение, коренноразлично от това на съответното население и го облъчва денонощно с глупости като ЕС, евроинтеграция, Шенген, европейски фондове...?

37

ами по

преди 8 години

До Анонимен твоята логика ако дадена група не е съгласна с нещо да си откъсне територийка така ли ? ами питай дали турците искат да са в България и ти съгласен ли си те да се откъснат например с територия център шумен и друга около кърджали ??? България е една страна и ние само живеем тук за малко. наследили сме я да я ползване от дедите си и такава трябва да я предадем на децата си.

36

Спартак

преди 8 години

Меркантилка и Майонезко да не ми разтягат локуми и общи приказки. Ще повярвам в бъдещето на ЕС и европейските ценности само когато се въведе обща минимална часова работна ставка и обща минимална пенсия. Докато това не се случи изказванията им си остават упражнения по реторика.