10

Анонимен

преди 8 години

"Социализмът" започва със "заплати за безработни" и свършва когато свършат парите на ДРУГИТЕ.

9

прав си

преди 8 години

До ФутурологПрав си ,че в западна Европа ще работят роботи ,а хората ще са на помощи и ще живеят без да работят ! Няма да казвам в коя държава съм ,но когато ни пращаха на интеграционен езиков курс от училището ни заведоха на посещение в един завод за вестници тоест печатница ! 4-5 човека персонал ,машините автоматизирани ,няма работници ,дори мотокарите без шофьори ,вероятно с фотоклетка се управляват !Та питахме ,ако в цялата страна е така ще останем без работа ! Казаха ,ще получавате помощи

8

Тялото

преди 8 години

Работните места ще изчезват с автоматизация и компютъризация. Няма друга опция. Или всички ще ядат, или гладните ще изядат ситите.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9Може би липсата на алтернатива се намира нейде в мозъка ви ?

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 12Че то безплатно здравеопазване имав много капиталистически страни които уж са ни пътеводна светлина пък при нас е платено по незнайни причини...

5

тези откриха америка

преди 8 години

Ами в развитите западноевропейски страни безработните отдавна получават помощи достатъчни за да живеят ! Минималната помощ за 1 човек е 400 евро ,отделно от квартирата и тока ! Тоест освет пари за квартира и ток ,плащат ти и допълнителни 400 за ядене ,също така ти плащат и здравните осигуровки ! 400 евро са достатъчни за храна дори и за дрешки ако си знаеш сметката ! 5 кг. картофи са 1,5 евро ,1 л. олио е 1,25 евро ..... ,един чифт турски маратонки са 10 евро и с тях изкарваш 5-6 месеца и т.н.

4

Анонимен

преди 8 години

Карл Маркс се оказа прав. Комунизмът ще настъпи съвсем скоро.

3

дебелогъз депутат

преди 8 години

Да идват в България след 40г трудов стаж ще хванете 157лв пенсия,какво чакате.

2

Комунизъм

преди 8 години

От всекиго според способностите, на всекиго според потребностити....или : комунизмът ще спечели в най-силно развитите капиталистически страни...No comment :)

1

Анонимен

преди 8 години

V BALGARIA OTDAVNA PLASHTAT NA EDNO MALZINSTVO,ZA DA NE RABOTI.