81

Анонимен

преди 8 години

Застаряването и ниската раждаемост са следствия, а не причини, ***!

80

До 129

преди 8 години

Интересно как успяваш сам да се обиждаш и да си се радваш на тази своя глупост, а и в същия този момент си придаваш важност, все едно си написал нещо гениално, а то една голяма глупост.

79

43660

преди 8 години

Днес се качих на автобус от градския транспорт. Там човек може да се нагледа на българщина. Там и във ВИП-Брадера е достоверната извадка за състоянието на нацията ни. Имам чувство, че в тая страна не остана непревъртял човечец. Жалко за някога прекрасната ни Родина.

78

Анонимен

преди 8 години

Намалява, но ....*** не свършват!

77

Анонимен

преди 8 години

какво означава ЕМИ?

76

Az

преди 8 години

А за какво му е на човечеството българският етнос ? Като не може да се възпроизвежда да изчезне. Разни индивиди ще се претопят по целия свят и толкова. Само не знам *** политици къде ще търсят друг гостоприемник :)

75

българина

преди 8 години

българина трябва да реши да не се сърди на никой повеч еи да приеме съдбата си усмихта до самия еврейски край! или 200 депутата националисти и патриоти или това заглавие ще е името на държавата! приемам всяко решение, ако искате може да го гласуваме на референдум! искате ли вашите деца да са с български имена и да живетя на тази териотория или излиза изгонване на всяка *** *** бараб с шефа им!

74

Терминал 5

преди 8 години

Отивам да трошим паундове в Лондон и не ми дреме на кой родата ще вземе властта в България след баткови Бойко, а и успех на мързеливците в България които ще ми нацъкат минусите. Айде че нямам време да си изхарча парите. А баткови Бойко ще си ги празнува скоро 10 милиард

73

До 100

преди 8 години

Къде са тези успели българи в чужбина бе приятел? 90% от българите в чужбина просто преживяват, останалите 10% бачкат като ненормални за да поддържат някакъв по-висок стандарт. Колко българи са забогатяли в чужбина - 10, може би 20 колко?

72

Еврика

преди 8 години

Щот не ползват презервативи! Казвам ви презервативите са корена злото!

71

Еврика

преди 8 години

Да забранят с закон презарвативите. Продажбата на презервативи да стане криминално деяние. И оп. Готово. Проблема разрешен.

70

Анонимен

преди 8 години

До 108. Приятел дано ме разбереш проблема опира до вьзпитанието

69

Анонимен

преди 8 години

Красимир Каракачанов колко деца има? Стига с тази демагогия! Каракачанов с неговото едно дете тръгнал да бори демографската криза? Ами създай още поне 3 деца, научи ги да обичат България, а не да напуснат при първия удобен момент и после пак ще си говорим. Проблема на българите е че не обичат страната си, а и доста ги мързи да създават и отгледат деца. Лесно е да говориш високопарно, но без действия, резултата е една голяма нула.

68

основното

преди 8 години

Важното е в България да се живее добре - все едно кой етнос колко е и как се размножава.В Калифорния вече официално белите са малцинство - е и? Калифорния е по-богата от всякога (най-богатата държава, по-богата от Норвегия или Швейцария)!Затова е толкова важна интеграцията на малцинствата (вкл. бежанците)! Нека България стане рай като Калифорния, пък нека има само "***" - кво ми пука!!?

67

Исмаил

преди 8 години

Единствения начин да се пребори тази криза е многоженството да се разреши...Аз например мога да издържам 3 жени като млад пенсионер от Турция(добре че на времето бай Тато ни прати да работим в Турция.там се пенсионират мъжете на 40г с минимална пенсия 410 евра)Сега има достатъчно време за поне 3-и жени.. ..ама да са младички...и палави..

66

Анонимен

преди 8 години

Айде за да ме разбере зомбираният народ ще го почна от другата страна. С какво може да се похвали булгарина освен с чалга ракия пари секс ресторанти и тн. ? Ами ще ви отговоря сьс всичко друго освен с деца и семейство .

65

Анонимен

преди 8 години

Според мен си пречим като сме заедно. Българите успяват в чужбина когато разчитат на себе си. Може би е добре за всеки който има възможност да пробва извън България.

64

Анонимен

преди 8 години

И за чий ни е тогава метрото, залите, магистралите?!?!?! Някой ще се настани тук на готова инфрастурктура, а ромите най-вероятно ще ги сбутат някъде в Северозапада в ограден анклав.

63

Много ясно ”како”

преди 8 години

Жените са виновни.Не им се създава семейство.Не пускат.Чакат тъпият им принц с уреденият богат живот.Другите стават лесбийки или емигрират.Във всеки сайт за запознанства всяка която не е потресаващо грозна има поне 30,40,50 кандидат ебача или женихи.Съотношението понякога е 200 към 1.Имат прекалено много голям избор и завинаги остават разглезени деца.Всъщност единственото време когато в България населението е нараствало е било когато момичетата са били женени от родителите си.*** като кози..

62

Решение

преди 8 години

За мен решението е много просто. На хора с над 2 и повече деца държавата да предлага безпларна вазектомия + 1000 лв. Всичко да е на доброволен принцип.