30

Анонимен

преди 8 години

До ГочоДокато останалите лидери си пият кафето с доган и целуват с местан. Дотогава.

29

Родина

преди 8 години

Никой не се страхува,няма българин който да се страхува,просто пространството ще се залее с един доста не благозвучен и грозно звучащ език който ще се ползва за да се прикриват лошите намерения на водачите им да настройват мюсолманите против българското.Това няма дя допуснем никога,да е ясно на Местан който драпа да е постоянно във властта и да задава посоката ,само че тази посока вече я видяхме 24г.беше или наникъде или към Турция.Не благодаря.България е България и винаги ще си бъде България

28

Анонимен

преди 8 години

Като гавра аз виждам новините на турски! Вече започвате да прекалявате и чашата прелива! Докога мислите, че ще ви търпим?!

27

Гочо

преди 8 години

До кога ДПС ще я държим противоконституционно в Парламента и ще ни налага нейните правила?

26

Анонимен

преди 8 години

Balgarina e gladno zlobno sashtestvo i misli 4e oshte jivee pri diktatora jivkov

25

А ФЕСОВЕ НЕ иска ли

преди 8 години

тоз НАГЛЕЦ !! ?? Алоооо борисоФФ гледай какво правиш !!!!!!!1

24

Пратонка

преди 8 години

А къде е мястото на българския ,защо Местан постоянно иска българският да бъде избутан и забравен ,след като това е велико да има една нация собсвен език и писменост,при това сме дали същите и на други народи,какво иска да каже Местан с това да се агитира на чужд език ,ами да ходим в др.държава и да си комуникираме на техния език и да забравим нашия ,това е отрицание на българското.Бясна съм.Местан не обича България и прави всичко за да я заличи като прокарва просташките си идеи.Умишлено дразни

23

mitaka

преди 8 години

А НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ,ДА ЗАПОЧНАТ ДА УЧАТ БЪЛГАРСКИ КАКТО ПРЕДИ,И ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ ГО РАЗБИРАТ,КАКТО МИ СЕ СЛУЧИ ВЪВ ДУЛОВО ЕДИН ДЕН ВМЕСТО СЪС ДОБЪР ДЕН ВЪВ КАФЕТО ДА МЕ ПОЗДРАВЯВАТ СЪС ОДЖГЯЛДИН ИЛИ КАКВОТО БЕШЕ ТАМ

22

gatyu.gatev

преди 8 години

до 23Защото тук не е Флорида. Тук е България !

21

Анонимен

преди 8 години

Защото Америка не е национална държава. Един откровен сбирщайн, който при едно маргинализиране на страната, ще се разпадне скоропостижно. На знамето на Калифорния пише:Република Калифорния. Америка неможе да е пример за държава на1300 години. Точка!

20

НЕ

преди 8 години

Не, Не и не!!!!

19

razgradski pop

преди 8 години

ако губернатора на Флорида дава интервю на испански, защо ДПС да не ползва турски там където е необходимо...силна държава като България не трябва да се страхува от такива дреболии...

18

Анонимен

преди 8 години

Тази партия е етническа и незаконна, трябва да се забрани! Като иска да говори турски да ходи в турция! В България се говори български език!

17

Varg

преди 8 години

Няма ли да се организираме най-накрая и да разформироваме тази партия, която работи против интересите на България??? На протест!!!

16

SS

преди 8 години

Агентът на Ердоган пак се изцепи. Вън етническата партия, агентура на Турция, от НС.

15

Стойчев

преди 8 години

От думите на Местан ясно личи,че в него няма НИЩО БЪЛГАРСКО,а исканията и настояванията на ДПС са си ,откъдето и да ги погледнеш,АНТИБЪЛГАРСКИ ! ЗАТОВА ТАЗИ АНТИБЪЛГАРСКА ПАР- ТИЯ трябва да бъде закрита ! Майчиният език в България е един и не може да има друг освен БЪЛГАРСКИЯ!

14

123

преди 8 години

Наглостта на този няма край... Как не се намери една дружина юнаци да им разтрие малко гърбовете на тези ***... Те лъжат дори и собствения си електорат!

13

g

преди 8 години

Ако колегата желае да агитира на турски да си ходи в Турция да агитира. Това е България - Православна държава с официален БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!! Ако майчиният им език е турски, то тогава какво правят в България се питам? Аз живея в Германия и тук официален език е немски, следователно и всяка форма на агитация, въпреки че тук живеят милиони турци!

12

МРАВКА

преди 8 години

КОГА ЩЕ ОБЕСИМ ТОЯ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА?

11

Анонимен

преди 8 години

Нема ли некой пиян авджия да му удари на дъртляка изкукал 2-3 задни пушки? Да заговори с глас меден, загорски.