20

se

преди 8 години

Този клоун и слагач на Европа кога ще се откаже от простотиите които ръси! Предател заедно с цялата седесарско герберска клика! И за капак недоразумението Плевнвлиев!

19

Божо

преди 8 години

*** да са спокойни, Борисов никога не е казал една лоша дума за идола им *** !!! Борисов е велик държавник като ципрас , Москва му е в сърцето, а САЩ му е отзад :)))

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7всъщност, Бойко се самосвали след разговор по телефона с Путин, не е заради посолството. Както се вижда, в Бг няма истинско гражданско общество, няма истински протест, всички подобни са организирани и платени.

17

Анонимен

преди 8 години

Ората искат 50 милиарда, ние само с 80 милиона ли ще минем!

16

Анонимен

преди 8 години

До БожоМоите поздравления. Западен модел с източна система НЕ СТАВА. Манталитета стои в основата.

15

кикоман

преди 8 години

Боко тези 80 млн ги открадва само от една магистрала.. Да се види какъв ни е търговския баланс с "братушките" всъщност...Професор, за никого не е тайна, че си платен писач от отдела по електронна борба на ГЕРБ, как може да паднеш толкоав ниско бе?

14

Анонимен

преди 8 години

Този човек е ненормален. Ще забие народа с борчове на фона на които играят кючек върху трапезата на българския данакоплатец.Младите търсят спасение и бягат от България

13

Божо

преди 8 години

До РЕАЛНОРеално хората , които не искат да живеят в държава , управлявана от посткомунистически ченгета са гласували с краката си !!! Само *** могат да мислят, че Русия може да донесе нещо хубаво на държави, които смята за свои колонии !!! България е зле, не защото е част от Европа, а защото все още е част от "евразия" !!! Борисов е олицетворение на неспособността на хората в България да се разделят с ориенталскоазиатската прегръдка на "зрелия социализъм" !!! Загубена работа !!!!

12

Професор

преди 8 години

Много интелигентен човек и държавник. Браво на Бойко! Благодарение на Него лека полека се оправяме.

11

Божо

преди 8 години

Борисов да види там нещо с цените на горивата в България да се оправят с приятеля си ***, защото имаме трагични цени като за "братушки" !!! Нашият популист циприсов от два стола накрая ще седне на нещо неудобно, като онзи от Атина !!! Загубени популисти и фурнаджийски лопати !!!

10

Анонимен

преди 8 години

колкото по-малко българи в България - толкова сме по-близо до САЩ

9

РЕАЛНО

преди 8 години

Боко май е усетил"дебелия"....или е разбрал най-накрая масовото настроение на народа....Ама след дъжд-качулка....Пазарите в Русия вече са заети,а ние стоим отстрани и нервно пушим бамбук.....--щото слушаме *** от Брюксел и Вашингтон....

8

Анонимен

преди 8 години

Губещи сме, да - ама това не му попречи да обещае 100 млн.евро на Юнкер за измисления му план.

7

Анонимен

преди 8 години

"За мен е притеснително, че ЕС харчи много пари на европейските данъкоплатци, за да се събираме през ден през два да решаваме един и същи въпрос от дълги години...............ЕС решава проблемите си със скоростта на костенурка, иначе иска от правителствата провеждане на реформи с цел намаляване на бюрокрацията.

6

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха! Ми продължавай по стария начин. Прати *** обратно в Украйна да плещи още малко глупости. Сезона вече на морето отиде та се невиде!

5

Анонимен

преди 8 години

може и българи да не останат в България, важното е да не сме с Русия. Ще отстояваме интересите на САЩ до последния българин в България!

4

Анонимен

преди 8 години

Продавай на САЩ органи, Боко. Чувам, че се харчели, пък и хората чезнат, като гъби след суша.

3

oops

преди 8 години

Загубил си Тикво защото си ги подрепил бегай сега да се фанеш за полата на бабати Меркел и да и поплачеш сладко сладко.

2

Българин

преди 8 години

И 8 милиарда да загубим поне няма руски ботуш да тъпче българската свята земя....

1

Анонимен

преди 8 години

И сега мислиш Европа ще ти ги даде? Тиква!