22

***

преди 8 години

Хората в крим си мислеха че завладяват полуострова заради техните интереси а какво се оказа. На путин му трябва просто военна база не му дреме за населението на полуострова.

21

12345

преди 8 години

*** руснаци. Само за оръжие мислят. Колко по-важни неща има

20

До 18

преди 8 години

До 18Яко мачкаш с опорните точки а ? :)Стопил външния дълг? Я да видим за последните месеци к'во стана с "великия" стратег и в икономиката на Русия? Май стопи резервите на банката :) Руснаците обедняха за една година с 30 %, а както я е подкарал другаря Путин да се изолира от целио свет (без Китай и Сев.Корея), ще му завидят и македонците :)Що говорите глупости бе? Ако е толкова хубаво, що никой не емигрира в Русия?Защо по-можещите руснаци отиват на Запад?Защо милиардерите им са на Запад?

19

Анонимен

преди 8 години

до 18: "...Путин....За 8 г той им вдигна заплатите 30пъти ,а цените нараснаха само с 5 пъти..." ...благодарение на Запада, защото сега като "ритна ръженя" става точно обратното !

18

Боби

преди 8 години

До Рашизъм в действие 17Унико поредната опорна клечка.1. Ако се унищожава нещо то то следва да се унищожи по определен закон. сигурно става дума за оборотни документи. Татарски книги Украйна не допускаше принципно2. 3 официални езика означава а) твоите документи могат да бъдат издадени на всеки от тези 3 езика важащи за областта за цяла РФ само на Руски. б) можеш да изискаш обучение по майчин език безплатно в училище т.е. Татарски и единици които ще поискат Украински ей така за да се отгоре.

17

бг

преди 8 години

Русия трябва да създаде Севрнамерикансо Военно командване.

16

РАД

преди 8 години

До 5"Напливът на туристи за Крим е огромен" ? :):):) Хахах.Таварищ, не знам от какво разбираш, но със сигурност не и от туризъм. Ако има въобще някакъв "наплив", той е на военнослужещи :)А какъв туризъм има в Крим знаем от миналогодишния опит, дето се виеха километрични опашки от родолюбиви руснаци, които под призива на *** тръгнаха за Крим, обаче повече нощувки реализираха на асфалта, отколкото в хотелите :):)

15

Анонимен

преди 8 години

много военщина бе, нещо бие на недостатъчност.

14

морски

преди 8 години

Велика държава,велик народ,несломмим дух - това е Русия и това ще бъде и занапред.

13

пешо

преди 8 години

Скоро време .ще ги изколваме тия ***.

12

До 20

преди 8 години

Абе ,еврогей ***.Бърка ви Путин във задните дворове защото забрани разни НПО финансирани от САЩ да работят срещу Русия .И не се изживявай като някоя по-висша раса ,а руснаците някакви първобитни хорица дето Путин ги облъчвал.За 8 г той им вдигна заплатите 30пъти ,а цените нараснаха само с 5 пъти.Стопи външния дълг на Русия до смешни нива и удвои златните резерви на страната.Това са факти ,а твоето е розови сънища на еврогейчета

11

Анонимен

преди 8 години

Снимката напомня известната картина на голямия руски художник Илья Репин от 19 век "Бурлаки на Волге".

10

анализатор

преди 8 години

Според нас въпросът е: Какво ще правят американците, когато дългът им стане непосилен за изплащане?Пред тях стоят два варианта:1. Да си теглят едно харакири и длъжниците им да им вземат всичко!2. Да предизвикат световна война с надеждата да си нулират дълговете и евентуално да не се стигне до ядрен армагедон!За вас оставям да си изберете кой сценарий е по-вероятен дами и господа!група кан Телериг

9

Анонимен

преди 8 години

На снимката: Голямата казарма Русия - тъжна картина !

8

анализатор

преди 8 години

До анонимен 11Момко Москва е защитена още от 1969 г. с ракетен щит! Под нея е изграден и подземен град за 300 000 човека! Но проблемът се корени в остатъчната радиация, която след ядрена атака ще се разпространи по всяко едно кътче на планетата Земя! И това ще е края на живота и цивилизацията, такава, каквато я познаваме!група кан Телериг

7

бг

преди 8 години

Американската военна база МакДафф какво прави в Тампа,Флорида? Кой им е разрешил?

6

анализатор

преди 8 години

Да, много им се искаше на американците да се разположат в руския космически център за наблюдение в Крим! И в десетките бази на полуострова! Но не би!Руснаците ги прецакаха така, както никой не е бил прецакван досега!КРИМ е руска територия и президентът В. Путин не дължи обяснение на никого какви оръжия ще разполага на своя територия! Това е!А вие си пишете каквото искате! НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС!група кан Телериг

5

и

преди 8 години

Само така!

4

до Берлин

преди 8 години

Аз доколкото си спомням единствената държава употребявала ядрено оръжие е Америка,така че кой какво размахва е спорен въпрос.

3

Анонимен

преди 8 години

От вчера влезе в сила програма на правителството на РФ за дотация на цените на самолетните билети от различни градове на необятната страна до Кримския полуостров. Напливът на туристи в Крим огромен.В същото време укропите нанесоха минометни удари върху град Донецк и Горловка.