14

Анонимен

преди 9 години

Искахте демокрация, на ви демокрация. Ще ревете един ден за бай Тошо но ще е късно.

13

Гецата

преди 9 години

До Анинимният : Абсолютно си прав, приятелю, но сигурно ще изтрият написаното. На някои им трябва друго...Просто, не искат да чуят мнението на хората, на народа ! И докога ли ?

12

aardiinoaar

преди 9 години

ministara na obrazuvanieto da prasta kontroliori v Garmensko uchiliste :-) :-) :-) :-)

11

Анинимният

преди 9 години

В България няма проблем с ромите! Има проблем с беззаконието и престъпността - огромно количество престъпления не се наказват и това е както сред ромите, така и сред българите и други.В България има и проблем с образованието. Много деца не завършват средно образование и отново това е както сред ромите, така и сред българите и други!В България има още проблеми - няма място да изброявам.Някой се опитва да замаже всички тези проблеми и да ги замени с несъществуващ "проблем с ромите".

10

Гецата

преди 9 години

До Анонимен 12 : Колега, ще те изтрие администратора. Не допускат никакви смислени и разумни коментари...Явно им трябва нещо друго...Алоу, бе нали нямаше в България цензура ??!!

9

Анонимен

преди 9 години

АЛО, "ПРЕЗИДЕНТА", КАЖИ НЕЩО ЗА ТВОИТЕ ЗЕМЛЯЦИ, ВЗЕМИ ОТНОШЕНИЕ!!! КАЖИ И НА "ПРЕМИЕРА", НЕКА И ТОЙ СЕ ИЗКАЖЕ И ВЗЕМЕ ПОЗИЦИЯ!!ЗА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ДВАМАТА СТЕ ПЪРВИ - ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ, БЕЖАНЦИ, МАГИСТРАЛИ, ЛЕНТИЧКИ.ПОМИСЛЕТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Почват да плашат хората, но май вече този трик се изтри и не минава. Времето вече изтича, особено с неспиращите проблеми. Или те или останалите етноси.

7

US ARMY

преди 9 години

хаха повече прилича на Дасикани срещу Дасикани

6

Анонимен

преди 9 години

Не може да има гражданска война , защото сме селяни. Просто няма граждани .

5

lqlq

преди 9 години

До ///Пич, под всяка статия го повтаряш това, *** се хвърли от някъде и да се приключва!!!

4

US ARMY

преди 9 години

Тодор Живков ги узакони един вид , науче ги да крадат и убиват а вие сега сте тръгнали срещу тях , кои сте вие , питахте ли Тодор Живков

3

Ян Хус

преди 9 години

Не мога да повярвам, че платени мекерета могат да получат толкова гласност.

2

Анонимен

преди 9 години

Хвърлете една лопата с асфалт в Гърмен, та белким се лентореза и каже нещо.

1

///

преди 9 години

Дасикане Рома-християни не ги показват и не се говори за тях поради простата причина че манипулативно са се самохристиянизирали и с това се крият зад Християнските ценности в България , по този начин остават на по заден план , много малко Българи знаят кои са Дасикане Рома-християни в България