24

прецакан

преди 9 години

До До прецаканияСМУ "Феликс Едмундович Джержински" - Пазарджик. Навремето имаше средно полицейско училище, а не като сега бивши бакшиши да стават полицаи. Работа на оперативна длъжност в Полицията означава - денонощно на работа. Фиктивните големи отпуски са блъф. Като напуснах МВР и започнах друга работа за първи път изкарах отпуска, без да ме връшат на работа за щяло и не шяло. Ти, предполагам си готин.Но когато ти трябва полиция си обострен. Полицая среща само обострени хора и това е СТРЕС

23

sad

преди 9 години

55 не е безумно много ако човек поддържа някаква физическа форма, ама да не е окръжност.

22

Анонимен

преди 9 години

Като не искат да работят тази работа след навършването на 50 години,просто да си търсят някаква друга както го правят всички останали българи.

21

Анонимен

преди 9 години

Ей все мрънкат тея шапки бе. Не стига че през целият си живот, за пет пари работа не са свършили, а само лежане, далавери,рушвети и прикриване на престъпления, че и все недоволни. Да не говорим че до един имат фирми,регистрирани на близки роднини. Добре е да разберат че никой не ги е карал на сила да са това което са,те просто толкова си могат.

20

До працакан

преди 9 години

Защо лъжеше?Започнал си на 17, 23 години си бил отдал *** държавата и искаш на 40 да си пенсионер.да де, ама на 17 учиш, а не работиш. После сам пишчш, че пак си учил, а после още веднъж си учил. Колко години са това? После си поработил няколко години неясно какво и хоп изчерпан А какво да кажем ние останалите дето ще трябва да работим до 65, а отдавна сме изчерпани и то от бачкане? Ако сме почнали на 20-25, това са 40-45 години стаж, а не твоите петнайсетина. 80% от пенсията ти я плащаме ние.

19

Анонимен

преди 9 години

Който не му изнася да са маха

18

Анонимен

преди 9 години

Чак пък старци... на 55 аз се чувствах много по-добре от тия сегашни рейнджъри на по 25год. с висналите шкембета и гъзища,нали ги видях онзи ден на парада-излагация в Панагюрище.

17

аа

преди 9 години

55 старци ли са!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

До прецакания

преди 9 години

Защо не се огледаш около теб? Коагто нормалните хора запчовахме работа, жените се пенсионираха на 55, а мъжете на 60 години. Отдавна на всички ни показаха среден пръст. Какво е СМУ не знам, както предполагам не го знаят и всички нормалнои хора съсипващи се от бачкане, докато сме се нагледали колко бачкат фуражките и какви заплати получават за цял ден лежане.

15

Анонимен

преди 9 години

До прецакан 15Допуснал си фаталната грешка да чакаш НЯКОЙ да се погрижи за тебНе се ли погрижиш САМ, няма кой.Жалкото е че на стари години го разбираш и то по едни доста неприятен начин.

14

Анонимен

преди 9 години

Много нагли тези фуражки бе!Никой не ги кара насила да са с фуражка, докато се пенсионират. С фуражка до 30-35, а после да бачкат и те като всички останали.

13

Анонимен

преди 9 години

Една от причините Бок-тиквуня да е на власт е бандата около Архара (КалъФин,Пикаещия и т.н.)Дърти и прости крадливи комунисти.

12

прецакан

преди 9 години

Завърших СМУ, после АМВР, после Право. Когато на 17 години постъпих в СМУ държавата ми гарантираше,че на 40 ще се пенсионирам. 23 години се съсипвах от бачкане на тежки позиции в полициата. Три пъти се жених и развеждах /коя нормална жена ще търпи невротик, който понякога се прибира в къщи/. Напуснах без да се пенсионирам, защото бях напълно изчерпан. Сега държавата на която отдадох най-хубавите си години ми показва среден пръст.

11

макето

преди 9 години

язе съм лесен бат Бойко рече дека кой си е земал жена македонка и изкара 5 години брачен живот получава дръжавна пенсия къде 600 лв а па вие му мислете ако щете бачкайте и до 100 годин паре за пенсийка нема хи хи хи да живеят македонките

10

Tatul

преди 9 години

"Предложените промени в КСО ще доведат до невероятна вълна от напускане на служители от сектор "Сигурност","Верно?! И какво ще работят?

9

г

преди 9 години

Пак се злоупотребява с шепа редови полицаи и пожарникари.От какво са се уморили работещите в другите отдели?разни счетоводители, деловодители, полковници, генерали,склададжии, готвачи,домакини и т.н. Едонствено не съм съгласен да се увеличава на редовите полицаи, граничари и пожарникари. Тези ,които са на улицата, за останалите направо 65 гд. и да си внасят осигуровките от заплатите .Генерал-от стол на стол, полковник,от бюро на бюро и ръцете им са по- меки от на бебетата.Като не им изнася-вън

8

Анонимен

преди 9 години

Ушеф на вена!Никва пенсия за вас изедници дебели!

7

Анонимен

преди 9 години

Sindikatite da poglednat I v drugite sektori ne samo v silovite smeshnici.

6

Men

преди 9 години

В youtube има достатъчно клипове на дядовци на по 70 години, които са по-здрави от нашите *** на 30. Ама с пиене и плющене по чалга клъовете не става. Военните ни, полицията и пожарната на 50 са развалини, не заради професията им, аз заради алкохолизъм и простотия. *** шкембеклия да пази границата ....

5

Анонимен

преди 9 години

А може ли старци да копаят в мината и да работят в металургията, а ?