46

Анонимен

преди 9 години

По евронюз съобщиха,че е измислено лекарство,което лекува еврогейщината,содомията,кръвосмешението и други дивотий.Руско изобретение,взема се един път мигновенно и се нарича Топол,има аналогично американско,но то не е ефективно и се нарича Sopol...

45

кк

преди 9 години

До 72:Не знам какво е съвременното на руската армия и въоръжение, защото нищо не разбирам, но разбирам от друго : Ако е такова, за каквото ти го мислиш, приятелю, МИРОТВОРЦИТЕ и износители на демокрация / понеже те я имат в излишък!!!/ отдавна да са започнали бомбардировки...Те много обичат тези неща, но явно нещо ги възпира...И сигурен съм, че това не са уменията на Путин от източни бойни изкуства!

44

подзаглавие

преди 9 години

Г-жо Стоянова, а и вие ДНЕС, пишете подробности какво е "Артика"!!!

43

до блядко

преди 9 години

А това с авиацията е пълна глупост. Руснаците винаги са били напред именно там.А кой американски изтребител ще посочиш за пример. Може би Ф-35- летяща ютия с един двигател, който има радиус от 800км, сравнен с 3500 км на Су-35 и радар, който ще види невидимия американец на 400км. Както и с най-далечната ракета създавана някога, стреляща до 400км.

42

Анонимен

преди 9 години

Путинофилите да направят панахида за изцеление грешного Путина !

41

Анонимен

преди 9 години

чудят се вече какво да измислят та да подържат лъжата че Путин е жив и здрав и държи всичко под контрол, истната е че Путин вече неможе да разпореди нищо камо ли да го провери

40

до 72

преди 9 години

Това което го пишат в медиите, не е цялата истина. В американско списание за въоръжение са посочени 9 вида ядрени подводници и още шест вида дизелови, които са на въоръжение в Русия. Само от най-модерните спуснати на вода за миналата година са три, от проект Борей.

39

Блядко

преди 9 години

До Анонимен 60Кое им е най-съвременното оръжие на руските пияници?Във авиацията изостават с десетилетия, във флота също.Стрелковото им оръжие е морално остаряло.Я ми кажи един модел болтова снайперистка карабина на въоръжение в руската армия!?Да не говорим, че тактически са гола вода.Тотално некадърни главнокомандващи ръководят армията им.Винаги са понасяли колосални жертви във войните.

38

Boiko

преди 9 години

Putin prati voinizi v bG Kakto amerikanzite taka schte sme sme sigurno a turzite 6e gi e strah da ama ne hahaha rusnazite idvat mnogo se uplaschiha mutrite daje Baba Luba koleso4 Se pretesni v nedela ama ti koga. Schte se pensionirasch Vejdi skoro

37

Анонимен

преди 9 години

А!ЕвроАтлантическата хомо-общност пак се е активизирала!Що не ходят да бранят Арктика от Путин?

36

Блядко

преди 9 години

До Агент ДънканАма тоя път няма да ви се отвори парашута!Евроап и САЩ ще бранят свободата до край а българския народ ще ви счупи кирките в червените кратуни!Руската федерация е пътник!Ще се разпадне!

35

bai_jordan

преди 9 години

Доколкото знам се пише арКтика!? Поправете ме ако греша!!!

34

Анонимен

преди 9 години

важното е да има суматоха. Мат'риалът им се упоява от товя и си дреме успокоен.

33

Анонимен

преди 9 години

Ами Нато прави постоянно учения край бреговете на Русия, но това явно е нормално.А когато натовците видят 40 хилядна войска с най-съвременно оръжие, ще им трябва цял кораб памперси. За това е тази внезапна тревога, за да се вдигне западната икономика с производство на санитарни материали:-)

32

Анонимен

преди 9 години

Путин изчезна...едни предполагат, че го ботоксират, а други - че го балсамират.

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 46Ти си лъжец ! Ти не изпитваш симпатии и към ***.САЩ не се интерисуват от хората.За тях войната е бизнес.Доларът се крепи на военната мощ на САЩ.Ако не се доказват непрекъснато, те са обречени.Успешна дипломация с помощта на армията.

30

Анонимен

преди 9 години

Путин е убит!.... чеченски сайт на кадиров пише че в Москва има преврат......Эти абсурдные слухи распространяются намеренно, чтобы у населения вызвать чувство неуверенности, предчувствия чего-то тревожного. Это технологии раскачки общественного мнения, которые применяются уже не одно десятилетие....QIU BONO ??

29

Негрите в САЩ

преди 9 години

*** в САЩ вече учат руски език и устройство на АК47

28

Анонимен

преди 9 години

Много интересно защо соросчетата са вперили поглед в Русия,а не гледат как в собствената им държава се извършва брутален грабеж ?

27

В отговор, САЩ

преди 9 години

В отговор САЩ направиха учение в южен Ирак