85

123

преди 9 години

за един милярд боко орева кадълъка че държавата загива, сега за 16 млр. държавата ще цъфне, май и аз ще замина за сащ и никога повече няма да се върна в бокалия сбогом...

84

Анонимен

преди 9 години

За невежите докато сащ печат пари и правят войни ,ще има и желаещи за емиграция, после ще се разбягат като ***.

83

до 102 попа

преди 9 години

А ти купи ли си нов автомобил, след като живееш в европейска България?! И не, автомобил от 2002 година е всичко друго, но не и нов!

82

Анонимен

преди 9 години

беше пръв приятел на Станишев и Орешарски,а избяга в сащ. що така,бе червундели,що не бягате в русия ,нали при *** е раят

81

1234

преди 9 години

Очаквам и Болен със свитата си да го последват, защото повече парламент няма да видят.

80

Анонимен

преди 9 години

Хубава новина! Да си кара пикапчето там и да не се връща никога в България. ..Заводите за *** си имат достатъчно работа. ..

79

Анонимен

преди 9 години

Я, ЗАЩО НЕ ОТИДЕ ДА ПРАВИ БИЗНЕС В РУСИЯ, БЕ, НАЛИ Е РУСКА МУТРА?

78

попа

преди 9 години

Чудно ми е, защо всички екс-комунисти и върли привърженици на Русия, ни един не имигрира там, а всички избягаха на Запад, че и продължават. Само питам. Един не си е купил нова Лада, нов руски телевизор, ни пък си е взел пакет от грабо за почивка на оферта в Сочи. Ама иначе с плам в очите обясняват за нашия славянски брат. Ние затова заорахме дъното, щото сме слепи за развитието на големите страни.

77

R&B

преди 9 години

За разлика от Криско, Шамара поне правеше музика! Респект!

76

Анонимен

преди 9 години

Единия избяга в Брюксел, другия в Америка, ха сега кажи баби тенкю.

75

Анонимен

преди 9 години

Ми6о 6амара стял да става тиражя.Като знае какъв х.и го чака в БГ сте става.И тоалетни сте чисте само и само дае жив.Хубавое че си знае поне какво го чака в бг.Нама каде да отиде сте хвърчи хвърчи и сте кацне на муската.

74

мишо

преди 9 години

я мишо да вземе да възпитава американските деца както възпитаваше нашите

73

Анонимен

преди 9 години

На тъпанарите, които го пращат в Русия ще кажа само, че повечето нормални хора не искат да ходят нито в Русия, нито в Щатите! Искат да живеят в България, но заради ей такива тиквеници, като вас ще бягат хората

72

мишо е цървул

преди 9 години

Това продажно '***' що не емигрира за Русия или Украйна, да си купи един УРАЛ и да се пробва в тайгата примерно!

71

Бивш член на БСП

преди 9 години

Имам една молба към Мишо-шамара. След като направи едно добро на Държавата , че се махна от България ела с камиона и натовари твоите бабички от пилоните на НДК където ходеше с тях и ги закарай в Северна Корея .

70

нова далвера

преди 9 години

Свършиха контрапротестите и парите за тях от Позитано! Връщай се в БГ! Сега има далавера при Атака! Да викаш против НАТО и ЕС. Ама след това ще гледаш само през крив макарон западна Европа и Щатите!

69

Анонимен

преди 9 години

До брейКолкото и трудно да дават виза, все някой щеше да е взел от няколко стотин милиона американци и европейци. Или поне щяха да кандидатстват, а аз и за кандидати не съм чувал, остави избягали.Предполагам всичко това е, защото е много хубаво в Мадър Раша. Затова и руснаците бягат като плъхове от кораб. Защо? Разбира се - защото е мно'у 'убаво в Мадър Раша. Дори и в С. Корея не е толкоз 'убаво.

68

Анонимен

преди 9 години

щом има 100 коментара,значи има интерес

67

Петър

преди 9 години

Евала!! Е това е да си намериш мястото! Шумкара винаги е бил с манталитет на тираджия! Честито!

66

чикаго

преди 9 години

Misho Shamara - Dreme mi na kura