59

dimitrov

преди 9 години

На това се вика наглост - да докараш народа си до просешка тояга и да плюеш по тия които досега единствени са му осигурявали благоденствие !При социализма(а не комунизма) имаше работа ,храна и безплатно здравеопазване за всички ,а демокрацията по български донесе :безработица,корупция и четирите"П" -Престъпност,Проституция,Порнография,Педофилия и ****астия ,присъщи на капиталистическия свят !

58

До 81

преди 9 години

каква свобода бе, това е диктатура на капитала, това даже еврейна Сорос го призна

57

в скрина с нафталина

преди 9 години

Да поставим плевела на мястото му - в скрина с нафталина!

56

Анонимен

преди 9 години

Алооо,Умници,а кой е ръководителна доктората на Ж.Желев,знаете ли?!Проверете и ще се шашнете-Людмила Живкова?!

55

До 76

преди 9 години

Това са деца, починали от недохранване, това са възрстни хора, които нямат доходи за отопление през зимата, това са млади хора, които не могат да си платят лечението, това са скромни и интелигентни хора, които не са агресивни и безцеремонни, това са хора със умения, които разбитата икономика пренуди да мият *** и чинии; това са милиони разбити съдби и комунизма иглежда като игра в задния двор спрямо капитализма под помпозното име демокрация

54

До 73

преди 9 години

Е колко са тези жертви на демокрацията? Аз лично не знам да има такива! И какво разбираш въобще под демокрация, защото струва ми ти изобщо не си наясно със значението на тази дума?

53

Що така бре

преди 9 години

Не мога да разбера защо пишат статии за неадекватен и продажен човечец като Плевнелиев!А ако се върне комунизма милионите на т.н. прецедент ще бъдат конфискувани,а той ще е в затвора до живот! Страх голям ги гони от *** хахах

52

Анонимен

преди 9 години

В момента комунизма се намира в старчески дом, при червените баби, така че логичната следваща стъпка е да отиде в музея.

51

капиталист

преди 9 години

А колко са жертвите на "демокацията", на капитализма? Тях кога ще ги почитаме?

50

до 72

преди 9 години

След като манталитета на българина не позволява демокрация, защо тогава му се налага демокрация бе Айнщайн? Кеф ли ти прави да уастваш в такъв експеримент с цяла държава? Усещаш ли се сам какви глупости говориш?

49

до 67

преди 9 години

Ти си пример за това, което казах няколко реда по-надолу, винаги някой друг е виновен на родния демокраД. Той горкия чист като момина сълза...

48

Анонимен

преди 9 години

Какво ти разбира *** от демокрация, *** трябва да го мачкат и тогава е "добре". Нещо като вроден мазохизъм...

47

до 64

преди 9 години

Аз виждам само анархия откак дойде демокрацията- факт!

46

Анонимен

преди 9 години

В деня на погребението на прдешественика си, намерил за какво да се загрижи бившият комсомолски секретар. Пълен ***

45

После да не Мучите!

преди 9 години

Усещам как това 25 годишно Напрежение ще Избие със страшна Сила и ще помете и комунисти роми мутри гербаджии. И друга ***!!!

44

Анонимен

преди 9 години

Те горките ни демократи никога и за нищо не са виновни през целия преход... Такива некадърници историята не е виждала- 25 години не могат да изградят демокрация, все комунизма им е виновен на демократите за собствения им провал, че през този период няма държава...Толкова сте жалки, че Плевнелиев може да ви бъде рекламно лице да се огледате хубаво.

43

АНОНИМНА

преди 9 години

А ДО КОМУНИЗМА ВАС ЛИ ЩЕ СЛОЖАТ В МУЗЕЯ?!

42

до 57

преди 9 години

Комунизма вече четврът век събира прах в музея Росене, забрави ли, през послените 25 години у нас е демокрация, доказателство за което е еврочленството. Сега ще ти кажа какъв е основния проблем, проблемът е че демократите у нас никога няма да признаете собствения си провал с прилагането на демокрацията у нас, именно заради вас държавата рухна и сме в този жалък вид в момента.

41

Анонимен

преди 9 години

Защото ако не бяха те, хората научени на добродетели през 20-те и 30-те години, мандраджиите едва ли щяха да построят нещо през комунизма. Истината е, че благодарение на къртовския труд на милиони българи бяха построени и предприятия, и заводи и всичко от 60-те години насам. Обаче беше построено основно от хора, които са расли по времето на Царство България. Това ви убягва като исторически момент. Мандраджии като Добри Джуров, Луканов, Станишев и Младенов знаеха само да махат по терасите!

40

Анонимен

преди 9 години

В музей се слагат нещата, с които се гордееш, явно Роската се гордее с комунизма. Какво да се прави- бащата висш идеологически номенклатурчик, сина комсомолски секретар, човек и да се пребоядиса е трудно да скъса с корените си...