64

Анонимен

преди 9 години

ако се успокоите и не правите нищо - народа ще ви изгони с камъни.Комунистите, заедно с въшките от атака са не повече от 20%.Останалите 80% ИСКАТ и ОЧАКВАТ пазарни реформи днес !!!

63

Анонимен

преди 9 години

Покрай това "саниране" какво крадене ще падне... мале мале

62

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм твърдял, че санирането си е колективно споразумение и дело на обитателите на сградата. Какъв е тоя комунизъм, на тия ще има на тия няма да има. Имаш пари - санираш, нямаш пари, теглиш заеми и връщаш ако ти е изгодно чрез заем. Така един народ се учи на лентяйство, а не на предприемачество. Чака се на готово, и кво. После - високо трюдолюбиво общество. Това е малко левичарска психика. Не го разбирам.

61

Анонимен

преди 9 години

НАПРАВЕТЕ НЕЩО ДОБРО ЗА ТОЗ НАРОД , ЗАДАСА НА ТОЗИ ХАЛ БЛОКОВЕТЕ , ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ ТАМ ЖИВЕЯТ БЕДНИ ХОРА

60

Циганин

преди 9 години

"Няма да се прави обаче вътрешен ремонт на апартаментите, нито те да се обзавеждат, защото се финансират само общи части."- Нима саниренето означав и ремонт и обзавеждане г-жо Павлова !?На този народ все нещо не му харесва и все му е малко и все мисли все още ,че държавата е му дължна и ремонт да направи ....... а той да гледа шоута и сериали .

59

МАЙКАТАСИТРАКА

преди 9 години

ШМЕНТИ КАПЕЛИ....

58

Кирил Софийски

преди 9 години

Ей , няма да кротне тая талпа докато не окраде тия пари !

57

Анонимен

преди 9 години

СДРУЖЕНИЯ ,ФИРМА СЧЕТОВОДИТЕЛ ТРЯЙБВА ДА ИМАМЕ И ТАКА НА ТАТЪК , ТОВА ЗА КАКВО ГОВОРИ , ЧЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ ГРЕХОВЕ ЦЯЛ ЖИВОТ , АКО ИСКАТ ДА НАПРАВЕТ НЕЩО ДОЛРО ЗА ТОЗ НАРОД , ДА СЪНИРАТ НА РЕД И ТАКА НА ТАТЪК , НО ТОВА ТЯХ НЕГИ УСТРОЙВА , ПЕТ ГОДИНИ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ НА СЧЕТОВОДИТЕЛЯ И ТОЗИ КОЙТО НАПРАВИ ОЦЕНКАТА , И ТАКА ДО БЕЗ КРАЙ

56

няма лошо,

преди 9 години

сега поне големите сметки ток и парно няма да хващат лихви с години,години.

55

Анонимен

преди 9 години

Като ще давате пари дайте на всички какви са тия дискриминации панилки не панелки всички плащат данъци еднакво.

54

Анонимен

преди 9 години

Т.е. основният проблем - а именно обследване на конструктивните показатели на сградите и укрепването на конструкциите, където и когато е необходимо - при корозирали заварки, наличие на пукнатини и т.н., няма да бъде извършено... Но пък ще налепим топлоизолация и ще сложим ПВЦ прозорци!!! Браво, Лиле!!!

53

Анонимен

преди 9 години

ХУБАВО Е ВСИЧКО ТОВА , АМА ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРАВИМ СДРУЖЕНИЕ , СЛЕД КАТО Е РИШИЛА ДЪРЖАВАТА ДА СЪНИРА ,НЯМА НИЩО ЛОШО , ДА АМА НЕ , ТРЯБВА ФИРМИ ДА ОТВАРЯМЕ , ЧЕ КАТО СПРЕ ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАЩА НА БАНКАТА , ТОГА ВА ХА ПОЗНАЙТЕ КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ТЕЗИ ПЪРИ И ЧЕ С ЛИХВИТЕ , НАПРАВЕТЕГО ОПРОСТЕНО ,

52

tap

преди 9 години

moe da doe6 mi sanira6 na u.q svi.nq deb.ela i ma.zna na vs4ki takiva kap.uti da vi saniram gro.bovete na decata pu.mqri.

51

sofia

преди 9 години

Нова далавера за 1 милиард . За да се удължи живота на панелните блокове е по-важно подновяване на сглобките между панелите, усилване на основите , нови дренажи и плочки до стените , хидроизолация на покривите , НОВ АСАНСЪОР! и най-накрая саниране със СТИРОПОР за 5лв. Разликата ще е голямата кражба . Така ,че бързо вместо саниране да се предприеме РЕНОВИРАНЕ. А санирането да е платено по желаниа от живущите от трета фирма като се има впредвид , че 70% от панелките са санирани и с нова дограма.

50

ДО 51

преди 9 години

Нужни са 2/3 за да се създаде това сдружение, обаче се иска 100% от хората да осигурят достъп до жилищата си чрез декларация. Тоест ако има блок от 100 апартамента и са направили сдружение и всичко, но само 1 апартамент не дава разрешение, няма да има саниране. Поне така аз го разбрах. Повече информация тук:mrrb.government.bg/?controller=articles&id=6148

49

1

преди 9 години

Не е работа на държавата да санира частни имоти! Ако имат пари за харчене по-важно е да се паспортизират всички асансьори, защото от тях зависи животът на хората! Колко човека трябва да умрат, за да се обърне внимание на този проблем???

48

До не не Тролчето

преди 9 години

Джони ти прочете ли статията??? 100 процента съгласие трябва от всички!!! Ти като ще си взимаш плочките когато падне сградата ще кажеш че не искаш съответно заради твоите плочки тя ще рухне рано или късно и всички ще останат на улицата... Заради бай *** и нормалните изгарят един вид...

47

Бургас Саниранинг

преди 9 години

Важното е парите да остават в България!

46

...

преди 9 години

Няма такова глупаво племе...Пак недоволства. Не стига ,че в цяла България е такава грозна гледка тея панелки , сега пак сте недоволни. Явно вас си ви приляга онея горе да крадат ама без да виждате. От колкото да крадат ама поне да има нещичко и за вас. Затова съвет към политиците: Стрижиии , яко стрижи и нищо не давай на тея *** долу.

45

Giorgo

преди 9 години

И след 3-4 години ще са необходими поне 2 млрд. лв. за саниране на това саниране.