50

777

преди 9 години

Русия има ресурсите и резервите и скоро рублата ще се стабилизира нефта не може вечно да е евтин!те имат много злато газ диаманти въглища и тн.това е огромна страна и ще се оправят на пук на техните врагове.

49

Анонимен

преди 9 години

Русия никога няма да падне. Тя си взе нейното. Вече е с по-голяма територия. А Украинците както са цъфнали икономически може да решат скоро пак да се върнат към велика Русия.

48

Сулю

преди 9 години

Ако статията беше за просперитет на Русия,досега коментарите щяха да са над хиляда. Осраните *** май нещо замълчаха.

47

Анонимен

преди 9 години

До yanМного си зле с историята! Но украинците помнят двойният геноцид над тях от страна на СССР с милиони жертви! И НЯМА ДА ГО ЗАБРАВЯТ!

46

Анонимен

преди 9 години

В макар и капитализъм хората живеят много по добре отколкото в западната система. В Русия никой не е принуден да работи за 40 цента на час по 12 часа sweatshops както работят 80% от хората, за да могат 20% да живеят охолно в западна европа. Да не забравяме, че третият свят е част от капиталистическият свят, и без sweatshop-овете от третия свят Европа нямаше да е толкова богата. За България обаче няма 30 милиона да ни работят за 20 цента на час, затова ние ще бъдем sweatshop на западна Европа.

45

PUTIN 4 WORLD LEADER

преди 9 години

Жалки опити за "цветна революция" в Русия. Целта на санкциите е да предизвикат хаос, икономически и социален срив в Руската Федерация, като по този начин се очаква народа сам да свали от власт г-н Путин. Но разбира се, че пъклия план на США няма да сработи! Та това е Владимир Путин забога! Феномен!!:))

44

yan

преди 9 години

До Одисей 1 68Забравяш за плана "Маршал" - наливане на щатски долари в Германия.Най пострадала е Беларус - всеки четвърти е бил убит.

43

Анонимен

преди 9 години

Руснаците да карат москвичите и таралясниците.Аз ще си карам Мерцедеса .Ела и ме виж ***...порадвай ми се!

42

Анонимен

преди 9 години

До Любимец13 - Просто мaлко ще позaтегнaт колaните !Така е бе. Преди това обаче трябваше да отбележиш, че ние българите сме по-корави от руснаците. Те ще позатегнат малко коланите, а ние откога сме ги не само позатегнали ами стегнали и то как, но още мърдаме.

41

Анонимен

преди 9 години

До Любимец13Прав си руснаците и Москвичи са карали и Мерцедеси. В БГ е почти същото. И Москвичи сме карали и Мерцедеси сме виждали.

40

yan

преди 9 години

"какви върхове ще гонят още американците в петролната и газовата индустрия"Ненапразно навремето имаше виц: какво е комунизмът - ами като п"тка на хоризонта. Та и наш Одисейчо не гледа реалностите на американската икономика, а "светлото и бъдеще".

39

Българче

преди 9 години

Износът ни за 2013 г. е 43 млрд. български лева, не долари. От тях, суровини сме изнесли за 3 млрд. лв, горива и масал за 6 млрд. лв, машини и оборудване за 7 млрд. лв, храни за 5 млрд. лв, и готови стоки от всякакъв вид за 15 млрд. лв. Останалото до 43 млрд лв. са по-малки пера. Добре де, как го изнасяме всичко това без никакво производство?

38

Обокновен човек

преди 9 години

Горд съм като чета коментарите отдолу, колко умни хора, какво разбиране от политика, икономика, история. Колко много специалисти.Затова с такива, като авторите на коментарите успяхме да издинем България до нивото в момента.

37

до 54

преди 9 години

Не, миличък. Проблемът е в това че човешкият живот НИКОГА НЕ Е ЗНАЧИЛ НИЩО В РУСИЯ. ЗАТОВА ПУТИН И КАМАРИЛАТА МУ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ..ТА ТЕ СА ДОБРЕ И ЩЕ БЪДАТ ДОБРЕ.....ЛОШО Е ЗА РУСИЯ, РУСНАЦИТЕ, ЦЕЛИЯ СВЯТ...ВСИЧКИ СТРАДАМЕ ЗАРАДИ ЕДИН ***!

36

БГ-Русофила

преди 9 години

Българите са малък,но в замяна изключително *** народ!Когато целия прогресивен свят застана срещу диктатора Путин ,те се юрнаха след русия.По същия начин постъпиха и миналия век когато целия свят се обяви срещу Хитлер те тръгнаха след него.Оставете Путин да оправя сам рухналата си икономика от спадането на цените на петрола.Толкова ли е богата БГ за да храни диктаторите по света?!

35

Анонимен

преди 9 години

До БългарчеВиж, сАвеЦките шпиони ти слагат (-), защото хвалиш България, а не плюеш като сидероидите и миковистите.

34

ф

преди 9 години

Ха ха,износът.....Какво произвеждаме,та да изнасяме.Трънки и глогинки.Изключвам златата,то си е на Дънди.

33

за 47...

преди 9 години

Напълно съм съгласен с теб, но не забравяй ,че маса хора в страната са свързани и пряко финансирани от Москва!Това е дълго подготвяна "пета колона"---която винаги е била на власт и всъщност чрез нея Москва режисира вътр.политика на България!Подготвят се отново протести и безкръвен проруски преврат още тази зима.За Русия --ни е сме от жизнено важно значение за достъп до централна Европа и ..най-слабото звено в ЕС.

32

Анонимен

преди 9 години

Ако заради падането на стандарта на живот падаха правителства, то тук от 1978 г. нямаше да има никакви правителства. А в Русия за 12 г. заплатите скочиха с пъти, и пенсиите.А тук какво? ЕС, работим без пари за Запада.

31

Анонимен

преди 9 години

До до 39Къв линк да ти даде този братле.То до там са му възможностите, да пише рубла тик так, нефта пада, и да пие водка савой с кючек в някоя дискотека през съботната вечер.