145

Леле че народ

преди 9 години

До Шоп Да да видяхме ,колко евтини плодове и зеленчуци има Много се ежихте,че ще ядете супер-евтини полски ябълки,ама изядохте дедовия Като гледам цените не само че не се намалиха ,ама и тръгват нагоре А що ли тей а ?Нали руснаците щели да са гладни а ти си щял да ядеш супер-евтини ябълки Е не ги видях Същото ще стане и с имотите Ще надуват цени прекупвачите,щото трябва да си избиват загубите от изкупените имоти на руснаци Жалък си шопе,жалък си

144

Анонимен

преди 9 години

Само в Русия са забранени гей-парадите.Путин ги забрани.Мъж и мъж в едно легло не могат да създадат нов живот.Кой нормален мъж иска да си ляга с мъж?Аз лично предпочитам да се събудя с жена до мен, не с гей.

143

Маркс

преди 9 години

Как няма кой да ги купи, ДПС ще ги купи с пари от Оманския фонд!

142

Шоп

преди 9 години

До Леле че народако руснаците почнат масово да продават по морето,тотално ще сринат пазара на недвижими имоти------------ Много смешно твърдение... Какво ще му сринат на пазара? Ще се появят маса евтини апартаменти, това ли е сриването на пазара? Айде малко си размърдай плоския полиран мозък.

141

rusnak

преди 9 години

Статията е много добра, с малката разлика, че не Путин е лудият, а болните гадове от запада, които подпалиха планетата!:)

140

Анонимен

преди 9 години

На *** помиите!!!

139

Dimitrov

преди 9 години

До Маркс : Не Израел командва САЩ ,а юдео-гей-масонското лоби ,което владее всички банки и монополи в САЩ и на запада ,а и Давид Камерън ,Оланд и Джон Кери са евреи и масони !

138

Анонимен

преди 9 години

Новините представлавят реално, безпристрастно отразяване на събития и факти. Изводите всеки сам си ги прави! Къде в БГ има чисто отразяване на събития и факти? Такова нещо като новини и журналистика тук отдавна няма.

137

Анонимен

преди 9 години

Що за статия е това и що за "новина"! Или в България новинарските сайтове отдавна изчезнаха, караме го само на пропагандистки статии, които се прадставят като "новини"!

136

проруска

преди 9 години

***, ей от такива като тебе няма оправия! Ти за обективна журналистка ли се смяташ? Само пропаганда! Чак ми се гади като ти видя името.

135

От. 160

преди 9 години

До Анонимен174 Ооо щом не си разбрал кое е общото между долар, евро, рубла и бг. лев, по-добре не се изказвай повече по темата. Няма начин тука да ти го нарисуваме братле...

134

До 172

преди 9 години

Хаа..ха....тук психодиспансер ли е..лелее...какъв народ броди по улиците само..

133

От 160

преди 9 години

До Анонимен172 ? Това бизнес план ли е което си написал или мечти?

132

От 166

преди 9 години

До Леле че народБратле, направо не знам. Честно ти казвам. Прото не мога ги разбера какво толкова радостно намират в това.. Да не говорим, че зимата през ден има руски самолет на S7 (до БС) който лети с руснаци, които оставят в БГ валута и създават работни места. И като ги няма те, ко прайм? Чакаме лятото и 3те месеца. *** кво да говорим... Всеки втори я барман, я келнерка...

131

Спас

преди 9 години

Президентът Путин вероятно правилно преценява, че като слага ядреното оръжие на масата, може винаги да се представи като по-луд от трезво разсъждаващия президент на САЩ Барак Обама.?????????? хааааааааааааааааааааааааТрезво мислят хората, а не................... куклите на конци:))))))))))))))))))))))))))))) Отново мноого изхабено мастило!:) Проверете дали няма КГБ агенти в редакцията ви!!!!!! НЯМА ЧОВЕК НА ТОЗИ СВЯТ, КОЙТО КАТО ПРОЧЕТЕ ТЕЗИ ТВОРЕНИЯ И ДА НЕ СЕ ЗАСМЕЕ! Ах колко гадна е Русия:)

130

Маркс

преди 9 години

Абе, тая *** омъжена ли е, да не и е малко секса, та пуска такива западни пропаганди? ***?

129

Маркс

преди 9 години

Такава война вече имаше, кой унищожи Херошима и Нагазаки и с какво и защо???

128

Анонимен

преди 9 години

Никой няма да започна ядрена война.

127

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 161 Еми мислят си ,че малкото се излъгали от Запад да дойдат тука ще харчат като за световно ,ама уви излъгалиса се И да,ако руснаците почнат масово да продават по морето,тотално ще сринат пазара на недвижими имоти и като сложим,че и няма да идват вече лятото,то може да пожелаем Почивай в Мир на туризма и с това на икономиката Много добре знаете,че икономиката ни ,ако не е летния туризъм е загинала тотално Ще се молят за руснаци да идват на морето,ама ще е късно вече

126

sallaadin

преди 9 години

Питам, какво има толкова да се коментира една статия във Файненшъл таймс написана от британеца с пакистански произход Гидиън Рахман, която по същество представлява едно словоплетство от тук от там, като отдолу четем /БТА/, а отгоре името на *** Василева. Идеален пример за платена пропаганда и платена журналистика, ама НЕСКОПОСЪН някак, бе направо ЛОШ!