113

neo

преди 9 години

Първо Русия не започна нищо. Фашагите от Фащ и Ес започнаха. Второ....защо трябва от нашите данъци чрез дарения да подпомагаме Украйна, която сама реши да върви по пътя на разрухата. Трето. Анатемосването на Русия и Путин звучи толкова смешно и жалко. Щял да тръгне към Молдова. По скоро обратното ще стане ако Молдовците се усетят че в Руската федерация ще са по защитени и по богати. Фащ загуби хегемония- факт.

112

Анонимен

преди 9 години

в америка никой не счита русия като икономическа заплаха, това върви в бг. същото може да се каже и за китай, темповете на растеж стават по-малки и по-малки със всяка година, влиза се в периода на нормализиране, няма накъде да се расте вече толкова бързо. има разни руски фенове които твърдят че китай изпреварил америка, това не е вярно. китай имат наполовината бвп от това на америка и не се вижда как могат да ги стигнат при условие че растежа в америка е около 3.8% , съпоставим с тоя на китай.

111

преди 9 години

До Анонимен 134Русия и Китай ви започнаха,надявам се и да ви довършат със вашата резервна валута...........хихихи

110

преди 9 години

До Анонимен 132Не мислите за война,а на дневен ред е Унгария да бъде разорена,защото правителството не е удобно на Вашингтон. Как да го разбираме това? А как да разбираме преврата който спретнахте това лято в България?Нали демокрацията,е всеки да избира най-доброто за себе си. А вие искате да ни учите,кое е добро и зло,какво можем и какво не бива да правим.

109

Анонимен

преди 9 години

До До Анонимен 129Като сте толкова отворени,откажете се доларът да е световна резервна валута и тогава ще видим какво ще си купиш със зелената хартия. Много лезно се говори,когато печатницата е при вас.............:)-------ние не можем да се откжем от долара, защото долара е паричната единица в хамериката. ВИЕ трябва да се откажете и тогава няма да е световна резервна валута. никой тарикат не се отказва обаче, щото може да сбърка и да загуби :)

108

Анонимен

преди 9 години

напротив точно зад океана никой не мисли за войни, но с чугунени глави никой и не се е разбрал.войната не я иска никой, тя е необходимост. и престанете с тея баби ванги и предсказания все едно че живеете преди 2000 години, никой не знае какво е казала баба ви ванга и никой не може да бъде сигурен че това което е казано ще се сбъдне. дори и да стане едва ли ще е в близкото бъдеще, а до 2040-та година я камилата , я камиларя...

107

преди 9 години

До Анонимен 129Като сте толкова отворени,откажете се доларът да е световна резервна валута и тогава ще видим какво ще си купиш със зелената хартия. Много лезно се говори,когато печатницата е при вас.............:)

106

Анонимен

преди 9 години

010ОтговориАнонимен преди 2 часапостоянно ни заливат с тази помия и пропаганда тези отвъд океана само мислят за войни и смърт ,, така и промиват мозъците на обикновенният американец ..но Баба Ванга Бог да я прости го предрече че Владимир ще възтаржествува накрая... Не съм с русняците но съм против империята на злото-лошите янки дето само за война мислят . Запалиха, Африка, Азиа сега и Европа ,,това е тяхната цел

105

Анонимен

преди 9 години

До не знам за каква икономика говорим пич, ама сме на топло, наядени. отоплението през зимата не ми струва никакви допълнителни разходи, както и да си купя всички "джаджи" за които вески бг селянин мечтае да има. не ме интересуват сухите цифри, просто правя разликата между бг и сащ.вие нямате дълг обаче ревете за цени на ток и парно, ние имаме дълг а не ни е проблем.айде обясни как става като си толкова начетен .

104

преди 9 години

САЩ заема всеки месец по 42 милиарда долара. Бюджетът на вашингтон за тази година е 1.1 трилион $ при годишен дефицит от почти 500 милиарда...............хахаха...........за каква икономика ми говорите?

103

преди 9 години

До Шоппрез 2008 1 евро струваше 0.89$. През март 1 евро струваше 1.38$. Сега 1 евро струва 1.2650 долара. Коя валута е твърда та си тръгнал да обсъждаш рублата?

102

преди 9 години

До Анонимен 124А като не произвеждате,с какви пари купувате?

101

Анонимен

преди 9 години

До ако не бях сигурен щях ли да ги посоча като американски ?и до утре да се обясняваме няма да схванете, защ е най-голямата икономика, причините за изнасяне на производство в китай са евтиния труд и по-ниска крайна цена на продукта,чне за това че не може да се произведе в америка

100

Шоп

преди 9 години

До 121Пък рублата списа 25% от стойността си.

99

Шоп

преди 9 години

Да живее Джордж Сорос !

98

преди 9 години

Доверието в икономиката на сащ,е твърде разтегливо понятие. Миналата седмица дау джоунс списа почти 2000 пункта на долу ;)

97

Шоп

преди 9 години

До до 105зелена тоалетна хартия наречена долар, която не струва нищо от години и няма никакво покритие------------E, как да няма, по 40 рубли струва всяка една такава тоалетна хартийка.

96

преди 9 години

До Анонимен 118А сигурен ли си,че не са произведени в Мексило или Китай? хахахаха

95

Анонимен

преди 9 години

До имам телевизор visio и два пръстена американски, стига ли ?

94

преди 9 години

До Анонимен115Посочи ми 1 стока от САЩ,която имаш в дома си...................... и не ми говори за компютри и уйндоус,защото компа ти е от Китай,а уйндолса ти е краден.