12

До ТРЪН!

преди 9 години

Е явно ти си единствения еволюирал ***.

11

Иво

преди 9 години

До rПогледни си правописа бе ***.

10

ТРЪН!

преди 9 години

Брей, народа вече е наясно с всички обстоятелства и раздава присъди на поразия. По ТИЛИВИЗОРА ви подхвълиха поредния кьорфишек и веднага захапахте. Още много има да еволюирате, докато станете нормални хора.

9

r

преди 9 години

как може в рамките на една статия да се говори за три различни случая...неграмотна работя !!!!

8

бг

преди 9 години

Та кой нормален човек има доверие в българската полиция? Нима всички ние не сме били свидетели на рекет или опит за рекет,на бездействие и възползване от правомощията на полицаите? Гледахте ли сценката инсценирана от полицая със съдрания ръкав в "Господари на ефира"-е тя е показателна.Всички слушаме за набезите по селата-къде е полицията та при толкова много престъпления тя само ги констатира,а иначе си мислят,че само те имат право на 20 заплати и ранно пенсиониране?Крайно време е за промяна!

7

до 2

преди 9 години

Това с кого се е разхождало ангелчето няма никакво значение. Нямат право да я разсъбличат на улицата. Като я заведат в управлението да я претърсват колкото си искат и където си искат, както повелява законът.

6

Чиновник

преди 9 години

От тази злоба, която разпръсквате постоянно, вече възприятията ви тотално са се изкривили. Мислете позитивно, вместо да се занимавате с чуждите глупости.

5

чичо Иван

преди 9 години

На тая малка родителите да се замисля какво прави друсалката в кола с някакви престъпници

4

Иво

преди 9 години

Полиграф не се признава от съда прах в очите на хората.

3

123

преди 9 години

Майка ви нагла милиционерска !!!!!!!!!!!!!! Като изгоните всичко нормални хора от държавата после от чии данъци ще ви се изплащат заплатите бе *** такива !?

2

666

преди 9 години

миличкото невино ангелче.... разхождало се с 2-*** криминално проявени и се жалва от отношението на полицията.... тц тц тц

1

Коневъд

преди 9 години

Не е достатъчно само детектор. И *** инспекция без ръкавици пред четвърто районно ще се наложи.