144

до г-рал Лисинин ГРУ

преди 9 години

Аз не съм Василев, но ще дам моя отговор на въпроса:Защото Германия и Франция има такива ИНТЕРЕСИ! Германия иска да е лидер на производството на енергия от възобновяеми източници. Франция развива ядрена енергетика. Русия също не иска шистовия газ, заради износа си на газ.Май България е единствената страна, която не преследва своите, а руските интереси!

143

ПЕШО ШЕВРОНА

преди 9 години

До Стиви Уондър 246СТИВИ ЕМИ ТЕ ЯНКИТЕ ОТ 10 Г СЕ МИЯТ С КОКА КОЛА,КВО ЩЕ КАЖЕШ КАК СЕ КЪПЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ КАТО ВАДЯТ ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА ШИСТОВГАЗ И НЕФТ.А ОТГОВОРИ НА ТОЗИ ВЪПРОС.СТИГА С ТИЯ ЛЕГЕНДИ ЗА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯИ БЕЗВОДИЯ.НЕ Е ЛОШО ДА ДАДЕТЕ МАЛКО ИНФО КОЛКО СА ЗАГИНАЛИ В САЩОТШИСТОВИТЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ 1СКОРО И У ВАС ЩЕ СЕ ВАДИ ШИСТОВ ГАЗ,АКО ЩЕ ПИРАМИДА ОТ РУБЛИ ДА НАПРАВИТЕ!СТИГА СТЕ ПАЗИЛИ ИЗТОЧНИЯ МОНОПОЛИСТ,КОЙТО НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ВАДИ ИШИСТОВ ГАЗ В РУССИЯ А В БГ НЕ ДАВА ДА ВАДИМ

142

Г-рал Лисиин ГРУ

преди 9 години

До г-н Василев - Един въпро лично до вашата особа - Защо добива на шистов газ е забранен примерно в Германия и Франция? Защото фракинга е безвреден ли! Ако имате ЧЕСТ и СЪВЕС ще отговорите честно!!!!!!!

141

Стиви Уондър

преди 9 години

До ПамуковПо твоите скромни сметки украинците са наброявали около 100млн бе :)

140

Анонимен

преди 9 години

Няма грам истина в тази статия последните 5-6 години в Русия възстанови демографския прираст.. Близо 10 хиляди долара се дават на семейство с повече от 2-деца под формата на купон за жилище или обучение на децата.

139

лудофон

преди 9 години

В последните десетилетия руският агресор убиваше в следните страни: Афганистан, Грусия, Русия (там най-много!), Молдова, Украйна. Отделно, руските шпиони, финансирани с газовите долари, насаждаха пропагандата си в почти всички страни в Европа, Северна и Южна Америка, Африка и Азия.

138

Стиви Уондър

преди 9 години

До ВасилевИска ми се да те питам тебе, ако ти кажат да не се къпеш с вода от чешмата, ще я спреш и ще се къпеш с туби минерална вода ли ?

137

Шоп

преди 9 години

В крайна сметка, русофилчета, какво е вашето мнение? Путин жертва ли е или хищник?

136

Памуков

преди 9 години

До щурофон 237Щурофоне през ВСВ са загинали 55 млн. души и ти се хвана точно за тези 200 000 .В 1 млн. има 5 пъти по 200 ооо, а сметни колко са убили янките.Сигурно на другите убити име била по леко умирането.За двете световни войни са убити над 70млн. и янките имат още много да се учат от Евроазиатците.Твоя патрон Стали само от Глодомора видя сметката на 78 млн. украинци и още няколко млн. умрели от глад по време на великата колективизация.Пфууууу

135

последният мохикан

преди 9 години

Някакъв тука продължава да си рецитира една безумна опорна точка от преди 50-60 години! САЩ били избили индианците!Не се излагайте, бе, смешни сте! САЩ са създадени много-много след като индианците са били избити от емигрантите от цяла Европа: испанците в днешна Куба, Мексико и др, руснаците в днешните Калифорния и Аляска, французите - Луизиана, англичаните и холандците - Нова Англия.... Всички, от цяла Европа!

134

щурофон

преди 9 години

До Стиви Уондъро - бесните американци в последните 25 г. Убивоха в слдните държави - Либия, Сирия, Ирак, Иран, Авганистан, Пакистан, Боливия, Колумбия, Сомия, Судан и в много други страни, а а АМЕРИКАНСКИТЕ НАЕМНИЦИ на Дик Чейни избиваха РУСНАЦИ дори и в Украйна бре!!!!!!!

133

Стиви Уондър

преди 9 години

До щурофонИ това съвсем не е всичко, та те си убиват от години и то съвсем открито, не остана държава в арабския свят най-вече която да не е яла американски барут

132

щурофон

преди 9 години

До 328 анонимнио - не забравяйте никога, че САЩ единствени в свето употрибиха ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ срещу цивилно населении в ХИРЖШИМА и Нагазаки!!!! Загинаха 200 000 диши, основно жени и деца бре!!!!! А последиците от радиацията се проявяват и до днес!!!!Знаете ли че САЩ избиха 19 000 000 индианци на Американска територия!!!!!

131

Анонимен

преди 9 години

До Памуковточно такива гиганти ако паднат европейците ще го духнат първи !

130

Памуков

преди 9 години

До без ефект 224Нещо не си информиран,днес излезе че руския металургичен гигант "Мечел" има дълговеот8 млрд. $ които няма как да изплаща и ще изпадне в неплатежоспособност.Имат си много голям ефект западните санкции!

129

Стиви Уондър

преди 9 години

До 228едно никога няма светът да забрави - 2те взривени атомни бомби !! точно от тези които ти подкрепяш и боготвориш, тези които криейки се зад абсурдни аргументи са пуснали повече бомби от който и да било до сега !

128

Най-смешното!

преди 9 години

Най-смешното е, че народи, които се напиват с бира дават оценка на народи, които изтрезняват с бира.....

127

Шоп

преди 9 години

На Василев му хлопа дъската, къв бяс го е хванал.

126

щурофон

преди 9 години

Абе тия *** що са седнали да лаят по Русия що не се пропъдят в милите им САЩ бре!

125

Стиви Уондър

преди 9 години

От доста време слушам гнусни пропаганди не само за Путин а и за куп други неудобни лидери, САЩ без проблем определят за агресори държави които са на десетки хиляди километри от тяхната територия и са още толкова години назад технологично след което ги сравняват със земята управдавайки се със абсурдни аргуминти......та искам да попитам как според вас да реагира Путин след като така усърдно тропат пред вратата му, ако тропнат на вашата врата ще отоврите ли или ще хванете бухалката ??