150

Анонимен

преди 9 години

do 298Рускините може да са ебливи, ама като украинските *** няма в цял свят. Мой приятел ми е разправял как в дискотека в Киев влизаш сам и веднага започват да се навъртат 2-3 украинки около теб. И това не са ***, а обикновени самотни жени. Всичко си има и обяснение- През ВСВ украинските мъже за губват над половината си генофонд и до ден днешен там има недостиг на мъже.

149

мозес хaйтaуър

преди 9 години

Юдеомaсонскaтa гмеж води войнa срещу нормaлните хетеросексуaлни прaвослaвни християни. Чрез.педaлизaциятa нa хорaтa по цял свят, чрез.ГМО хрaните, чрез финaнсови мaшинaции и кризи. Зaробвaнето ни е сигурно aко не е Русия дa се опълчи нa ционистите. Зaгубим ли Русия губим всичко. Който имa мозък в крaтунaтa той ме рaзбирa и се вглеждa дълбоко в проблемите и виждa тъжнaтa истинa....цион искa войнa.

148

Путлер Капут

преди 9 години

Външният дълг на Русия, включващ задълженията на органите на държавно управление и на частния сектор, за 2013 година се е увеличил с 15 процента до 732 милиарда долара, сочи оценка на Руската централна банка, цитирана от ИТАР-ТАСС.-ДОСТА ГАЗ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДАВА ЗА ДА СЕ ИЗПЛАТИ БОРЧА!

147

Анонимен

преди 9 години

изключително слаба пропаганда днес, явно средствата са спрени.

146

Гларус

преди 9 години

От всичко руско най- ми харесват руските *** майки.Не случайно дъщерята на Путин е избрала градът на Червените фенери в Амстердам .И не знам защо ги наричат червени?Дали защото има много рускини.Не искам да обидя никой.Руските жени ако са в русия ще си отидат от глад което ще е жалко.

145

Анонимен

преди 9 години

държава с икономика на италия тръгнала да се пъне на краварите :)смях отвсякъде

144

бай пенчо

преди 9 години

НА ЗАПАДНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ ИКОНОМИКАГА СЕ СРИВА .АКО НЕ ЗАВРАДЕЯГ НОВИ ПАЗАРИВ СЛУЧАЯ РУСКИЯ,ЩЕ ИМ СЕ СРИНЕ СИСТЕМАТА. ТОВА Е ЦЕЛТА НА НАТИСКА ВЪРХУ ПУТИН.ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ НА КОИТО ПРЕДЛОЖИХА ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ Е ПЪЛНО СЪС СМЪРТ И РАЗРУХА.НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ДВЕТЕ ДУМИ КАПИТАЛИЗЪМ И ДЕМОКРАЦИЯ НЕ СИЛИ ПРОТИВОРЕЧАТ.

143

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПутин да вземе да си поиска външния дълг на САЩ, който е изкупил и да вземе да фалира тая измислена държава ! А ако БРИКС вземе да избири йоана за валута на съюза- направо не ги виждам тия мазни гадни американци !-------изкупил е на баба ти фурката...

142

Анонимен

преди 9 години

кака ни *** василева, добро утро!абе отварям един руски сайт за проверка и чета, че Путин още е на власт!не се е самоубил, не се е скрил, аим даже не се е исплашил от тия санкции!просто нямам думи!! след такъв "силен натиск" от страна на запада той сигурно сега си пие кафето!!

141

Анонимен

преди 9 години

Путин да вземе да си поиска външния дълг на САЩ, който е изкупил и да вземе да фалира тая измислена държава ! А ако БРИКС вземе да избири йоана за валута на съюза- направо не ги виждам тия мазни гадни американци !

140

кой

преди 9 години

Товарищ Путин упорито върви по пътя на Кадафи.Само дано не се моли жално за живота си.И той като Кадафи заповядва да се свалят пътнически самолети но си мисли че е заблудил цял свят с катастрофата Качински ...

139

Правда

преди 9 години

Чак сега осъзнавам огромната роля и влияние на В. Путин в постигането ( възвръщането) на баланса на силите САЩ - Русия, както по времето на СССР! Ако не беше той, вероятно Америка нямаше да има този респект днес към Русия! Щом искат оттеглянето на Путин, значи здраво се е намесил в интересите им и тях сън не ги хваща от яд! Ето защо Путин не трябва да напуска президентския пост за нищо на света, заради цялото прогресивно човечество! Иначе онези

138

авв

преди 9 години

Пишете " Федералната резервна система на САЩ " в гугъл-а, но гугъл.бг, прочетете първите 10-тина линка и ще Ви стане ясно, защо в САЩ и на запад живеят добре, а ние мизерстваме, как труда Ви се умножава по 0. Ще намерите обяснение на всичко необяснимо и "обяснено" в "световната история" за последните 500 години!

137

Анонимен

преди 9 години

А в краткосрочна цел Путин ще продължи да го набива на Запада от всички страни на земното кълбо за кеф на всички антиглобалисти.

136

Анонимен

преди 9 години

До демократсамо мавзолеите им останаха, дано не останат и без тях

135

демократ

преди 9 години

Путин е велик човек , и като всеки такъв е време да си построи мавзолей.Дано побърза че времето лети...лети...

134

Колебавието е смърт

преди 9 години

Жрешката е в Руското изчакване на развитието на събитията. Путин наистина трябва да бъде заменен, но от радикален националист, който с един замах да разреши ситуацията. Трябва да си много ***, за да очакваш милост от противника си, на който му слагаш примка на щията с политиката си за денонсиране на долара. Путин е много, прекалено колеблив водач изчаква Опълченците да му свършат работата с цената на много жертви. Ако бе действувал лязко, сега нямаше да има проблеми. Трябва човек като Сталин.

133

Анонимен

преди 9 години

изключително слаба активност от страна на болшевиките днес, дали това не е отстъпление ?

132

Анонимен

преди 9 години

Кака ни *** писала статии на сън и като се събудила се оказало че се е напикала ,а Путин е още на власт!!

131

Анонимен

преди 9 години

в момента ситуацията е друга, мразят се руснаците.