140

Анонимен

преди 9 години

На мадарашките ще кажа, че освен горива и малко оръжие Русия не произвежда нищо, ама абсолютно нищо продаваемо.---------Ша кажеш ли братчето ми :)

139

Анонимен

преди 9 години

Лади, не Ради.

138

Анонимен

преди 9 години

Латинска Америка - най големият вносител на Ради в света. На мадарашките ще кажа, че освен горива и малко оръжие Русия не произвежда нищо, ама абсолютно нищо продаваемо. Ако в Латинска Америка си купят руско оръжие, САЩ това и чакат, ще им продадат 5-орно количество американско такова. При това, амеликанското е в пъти по-качествено.

137

Анонимен

преди 9 години

Хората са го казали много отдавна! И то тук по нашите земи:Като не щеш мира - на ти секира!Това Русия са го показали няколко пъти за 1000 години:Наполеон, Хитлер и други са отнасяли пердаха. Сега е ред на *** зад океана!

136

анонимен

преди 9 години

само едно ще ти кажа заинтересувай се колко колонии има по света и кои държави ги държат.Погледни тези колонии колко са напреднали в икономически,политически и научно-технически.Сравни ги със останалите държави,които са независими и ще видиш ти къде си със твоето робско мислене.

135

Анонимен

преди 9 години

След обиколката и предходното посещение в Китай вече е очевиден провалът на опита "Русия да бъде изолирана от света", обявен с показен оптимизъм от Обама.Русия далеч не е регионална държава, мистър Обама. Всички страни имат големи претенции към вас и Русия скоро ще се научи да използва този фактор.Путин направи всичките устати тарикатчета - смешници!

134

Анонимен

преди 9 години

До 233, да не искаш да кажеш че нашите бизнесмени са от Брюксел и затова ни плащат мизерни заплати.

133

Сашо

преди 9 години

До Пешо, Само мозъците им са останали на ниво 1960 год, всичко друго от телевизор до пералня, от кола до екскурзии са все в западна посока.

132

Анонимен

преди 9 години

Не знам какво ще става, но в едно съм сигурен и за едно ми е най-кеф-големия бахур дето ги чака украинците! Защото те не могат да избягат в САЩ като другия предател- Горбачов, а са осъдени като всички да живеят със съседите си, добри или лоши. А и по-друго си е като знаеш, че има и по-големи *** от теб.Своего рода успокоение някакво, перверзно, но типично нашенско да си признаем.Ама какво да прави човек като само това му остава-да се успокоява, че има и по-зле от него.

131

прости хора

преди 9 години

какъв Брюксел те гони бе,човече ама нали те търсят такива племена прости като нашето да си продават продукцията и нямат сметка България да се развива и да излезе на европейския пазар.Нали на ЕС са им нужни прости аборигени дето да работят без пари за тях.Ама защо да сме ние,като можем да си имаме наше производство и да търгуваме с тях на равнопоставени начала.

130

Нено

преди 9 години

Русия изтласква САЩ от Латинска Америка. Под Латинска Америка за в-к Правда / е...ба си и името в една диктаторска държава / разбира Куба и Никарагуа, а може би и Венецуела на Мадуро.

129

Анонимен

преди 9 години

Тази нелепа пропаганда на съветчиците, в която няма капка истина е и ключа за разпадането на Русия. Единствената причина да виждаме подобна наглост е слабостта на Обама като лидер и липсата на централен управителен орган в Европа. Това, че Путин ходи да се снима на световното с Русев и Меркел не го прави партньор на нито една от двете, а го прави само декор за снимки. Същото е и с визитата му в лат. Америка - бутафория и театър. Ще свърши като всеки диктатор преди него - предаден и убит.

128

какако

преди 9 години

нормално, така, както никой в източна европа не иска да чуе за русия, така в южна и латинска америка - за щатите. в соц блока руснаците инсталираха режими дето тормозиха хората си, така и сащ подлудиха америките с икономически хит-мени, инсталирани диктатори и пр. това правят големите, ние сме пешки в тяхната игра. за мен България трябва да погледне към Брюксел, само в такъв съюз можем да се рестартираме.

127

ЖОКЕР

преди 9 години

Вчера слушах за този ХААРП.Това е зловещо чудоввище ,каквито са самите те.Само болен мозък може да го измисли това.Ти това ли искаш за твоите деца или за теб? Не мога да повярвам,че има хора във 21в.да се възхищават на това зловещо изобретение.Само се замисли докъде е стигнала американската природа да унищожава човечеството за да покаже безпомощата си.Една ядрена бомба над Хирошима струва на Япония още страдания .А ХААРП ще струва на човечеството затриването му от света.Ако това е напредък !!!!!

126

Реалист

преди 9 години

Като толкова искат да ни спечелят западните сили, защо не ни изпратят 90 милярда да си посрещнем разходите, ще си купим ново въоръжение за цялата армия само западен образец и ще си построим няколко АЕЦ - а отново по западен образец. Но не, това няма да стане защото западните ни приятели искат да ни продават ел. енергия на договорена цена мак. висока и да ни одерат кожи, да ни продават всякакви *** произведени специално за източна Европа, т.е. второ и трето качество. Така, че запада мислете..

125

Пешо

преди 9 години

Гледам явно има русофили сложили са ми "минусчета" ама не казвате каква руска вещ имате в къщите си ....слушамЯвно компютрите са ви руски хахахахахаххахаха

124

Анонимен

преди 9 години

При всички случаи многополюсния свят е за предпочитане!

123

Българин

преди 9 години

До АнонименВ България нещастници са русофилите. В България живота е десет пъти по-добър от този в Русия. Казвам ти го от личен опит

122

Пешо до 221

преди 9 години

Ти сериозно ли мислиш че Русия е по технологично напреднала от САЩ и Западна Европа, е оправи ми настроението хахахахахаххахахаНали постоянно някой тръби че "изостаналите" американци имали НААРП и някъкви секретни неща дето правило земетресения, руснаците наблягат само на военна техника и това е. Ама танкове не се ядът ;)

121

Иван Иванов

преди 9 години

Това, което е написано в статията, Русия не може да го направи. Докато оборудва базите в Куба и режимът на Кастровци няма да го има. А след тях външнополитическата ориентация на Куба ще се определя от милионите кубинци в Америка. Че в Америка вероятно има повече кубинци отколкото в Куба. Всички останали проекти ще са набутване за Русия и ползи за латиноамериканските тарикати. Всички в момента гледат да се възползват от зора на Путин и Русия прави един след друг неизгодни договори.