103

Анонимен

преди 10 години

*** също като Хитлер, взима еднолично решение и анексира! Какво го интересуват него разни демократични процедури!

102

Свински

преди 10 години

Аз съм тръбата!!!

101

антифашист

преди 10 години

Не бих сравнил Путин с Хитлер , защото Фюрера даде на България Южна Добруджа , Македония , Беломорието и Западните Покрайнини , а путиновите предци само грабиха територии от Отечеството ,днес путиновата пета колона граби и мародерства в българската икономика !

100

Анонимен

преди 10 години

Урана не се яде !

99

Adam1966

преди 10 години

Ами то и Виетнам воюва с янките , сега са окей ! Иран не е имал война с Америка и нищо чудно да е разбрал , че само с ядрени централи и бомби не се живее . защо да не продава на ЕС ?

98

111

преди 10 години

zeus, то е ясно че цяла Европа с танкери не може , но най-големия потребител Германия си има тръба за газ от Русия която не минава през Украйна. Говорим за държавите за които се строи Южен поток - България, Хърватска, Унгария, Словения, Италия....колко мислиш ще е потреблението на тези държави ?

97

Свински

преди 10 години

Но съм като телешки!!!

96

:)

преди 10 години

до 456, аз не се радвам, аз ти казвам каква в момента е най-голямата заплаха , а тя очевидно е в Кремъл - един лидер е изляъл от контрол и никой не знае какво ще му хрумне. Колкото до това САЩ и Иран да си стиснат ръцете, това ще е само временно - САЩ когато ти се усмихват , гледай на другата страна...

95

Свинският

преди 10 години

ТръбатаИзраел КипърГърцияБългарияИ прочие

94

Анонимен

преди 10 години

Южен поток не е построен. За същото време може да се построи от Иран

93

zeus

преди 10 години

В момента дори всички налични танкери нон стоп да плават между САЩ и ЕС пак няма да могат да доставят достатъчно газ, а каква ще е нейната цена никой изобщо не е коментирал. Най-евтин и сигурен начин си остават газопроводите, не случайно дори турците се натискат Южен поток да минава при тях. Каквото и да си говорим пазар за руския газ ще има още 200 години, докато свърши, или докато не започнем да строим термоядрени централи, всичко друго е демагогия.

92

Анонимен

преди 10 години

Тази тръба ще мине през Турция за да може и комшиите да взимат такси и да ползват газ. Просто и елементарно като болшевишки мозък.

91

Анонимен

преди 10 години

до 140, приемай го както искаш...има пример от близката история...ако я знаеш, а човек се учи от грешките си и не трябва да ги повтаря. Гледай по-трезво на нещата, без пристрастия и предрасъдъци.

90

болгар

преди 10 години

ЕВАЛА НА ПУТИН ! ДА ИМАХМЕ ЕДИН ПОЛИТИК КАТО НЕГО СЕГА ЩЯХМЕ ДА СМЕ МНОГО НАПРЕД! А ТО У НАС САМО ПЕДОФИЛИ ГЪЗОЛИЗАЧИ БОЙКО КУНЕВА КОСТОВ МЕСТАН ВИГЕНИН ПЪРВАНОВ КАЛФИН И МНОГО ОЩЕ

89

456

преди 10 години

До :)Ама ти сериозно ли се радваш че САЩ и Иран ще си стиснат ръцете???Това ще е краят на света , какъвто го познаваш! Дай власт на шериата и фундаментал**** и вече си пуснал духа от бутилката!Не знам на какво толкова се усмихваш ,но явно не си пиеш редовно хапчетата)

88

Анонимен

преди 10 години

По Путин се плюе защото краде територия със сила и действа като абсолютен терорист и ***.

87

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Синко, дали е за 5 или 6 минути има ли разлика? Една минута разлика от гибелта ти толкова ли е съществено за теб?"а бе ***, ако беше толкова лесно щяха ли да го пратят тоя кораб там, те са видяли че няма въоръжение и нищо не са направили, стига с тая идолизация на треторазрядни хора.

86

антифашист

преди 10 години

Путин е ФАШИСТ в пълния смисъл на това понятие !!! Фашизма е сбор на олигархични кръгове и интереси + тоталитаризъм . Всичко това е налице в Русия на Путин . Да си путинофил означава да си ФАШИСТ , примерно Волен Сидеров също е фашист . Аз не искам и в България да се въдвори фашизма , защото има такава тенденция . ДАНС и прокуратурата трябва да започнат с арестите на фашизоидите от Атака и БСП , а руския посланик трябва да бъде обявен за "персона нон грата"и изгонен , а фашиския ПСА съборен !!!

85

Анонимен

преди 10 години

Много здраво се плюе по Путин, значи много яко ги е настъпил по мазола западняците. Има да го търсят Горбачов.... Беше, каквото беше. Започва ново пренареждане на световните центрове, възходът на изтока.

84

Анонимен

преди 10 години

по-скоро в случая говорим за компромис на Запада към Иран , а не обратното...по-добре да няма война в Европа