43

здр

преди 10 години

До Анонименщо не напишеш в гугъл Abodah Zarah, 22a-22b например да видиш дали са лъжливи цитати давам даже къде е написано

42

АТАКИСТ

преди 10 години

до 58Руска салата ядът само кавали като теб за да им стане тежко. Истинските руснаци не ядат салата , а пият 2 бутилки шампанско с 50 грама хайвер.

41

здр

преди 10 години

До АнонименЕ какво да ти кажа ако не виждаш лудостта и наричаш това нещо думи на Бог си е твой проблемАко евреин намери предмет загубен от не-евреин няма нужда да го връща! [Baba Kamma, 113b.] Не-евреите предпочитат секс с крави! [Abodah Zarah, 22a-22b.] Gittin, 69b ни уверява, че, за да се излекува от плеврит евреина трябва да вземе изпражнение от бяло куче, да го смеси с балсам и да го изяде, дори това да доведе до разхлабване на крайниците.

40

АТАКИСТ

преди 10 години

до 55Интересно е, че тази мисъл на Маркс е една от най-точните констатации в историята на писателите!

39

здр

преди 10 години

До АТАКИСТНе знам на мен ми е тежко от руска салата в момента

38

Анонимен

преди 10 години

До здрСпоред мен, лошото не е в спора, а в неспособността на хората да го водят културно. Като видят, че тезата им не издържа и започват да маргинализират тезата на опонента си без да дават никакви доказателства или да го обиждат, или пък просто повтарят "само аз съм прав". Както и да е...

37

АТАКИСТ

преди 10 години

до 51Агнешкото е скъпо, пък само на яйца не се блажува!Та затова спорим!Хора без забавления.

36

здр

преди 10 години

Стандартен Велокденски спор се заформи :)

35

Анонимен

преди 10 години

До 43 - "Българин до 35"Разгеле, един човек с незатворени очи и незапушени уши... И това от хората с нормален стандарт, които имат интернет. Положението е зле... (facepalm)

34

АТАКИСТ

преди 10 години

Религията е ОПИУМ за народа!Имам се за православен, но не вярвам в някакъв Йерусалимски кавал дето бил възкръснал на небето. Стига идеологизми!Гледайте идеологиите на нашето време- как да оцелеете в този враждебен свят!

33

здр

преди 10 години

Ако засягам някой съжалявам.Този някой ако има малко акъл сам ще се светне какви шизофренични глупости са написани в талмуда.Сексът между не-евреи е като секс между животни! [Талмуд Sanhedrin, 74b.] (оууу йеее бейби :) )Kethuboth, 11b гарантира, че не е нищо особено ако възрастен мъж прави секс с малки момиченца! Abodah Zarah, 17a заявява, че няма *** на света, с която равин Елизаер не е правил секс! Евреите са наричани човешки същества, но не-евреите не са човешки същества! Те са чудовищ

32

до 42

преди 10 години

Всеки може да си намери и двете онлайн, а като погледне текстовете ще има доста да се чуди, защо така защитаваш нещо, което очевАдно не е така.

31

Българин до 35

преди 10 години

През х*я ми е, че има тора и стар завет. Еврейски поверия на масони - са враг на българското.Ти само показа, че юдеите и израелтяните от които произлиза християнството са български враг.Християнската религия ни е наложена чрез сила от Византийците.

30

Анонимен

преди 10 години

До 35"Torah" refers to the Five Books of Moses: Genesis, Exodus, Leviticus, Numbers and Deuteronomy. Това Е Стария завет. Свери си часовника.

29

здр

преди 10 години

До АнонименКолко глупости да се срещат? От ранга на това че адам е правил секс с всички райски животни ли? Не вервам

28

здр

преди 10 години

Аз продължавам за да му стане ясно на всеки, че Християнството няма нищо общо с тази шизофрения юдаизъм.Съдовете на не-евреите носят лош вкус на сготвената в тях храна! [Abodah Zarah, 67b.] Yebamoth, 63a заявява, че Адам е правил секс с всички животни в райската градина! Sanhedrin, 55b заявява, че евреин може да вземе за жена три годишно момиченце! Не знам но моисей май е бил освен луд па и педофил.

27

Анонимен

преди 10 години

До 29 АнонименИма голяма разлика между аврамическите и източните религии и учения. В източните също се срещат глупости, като кармизма и кастовата система, но са много по просвещаващи от аврамизма.

26

Анонимен

преди 10 години

"torah" can also be used to refer to the entire Jewish bible (the body of scripture known to non-Jews as the Old Testament and to Jews as the Tanakh or Written Torah), or in its broadest sense, to the whole body of Jewish law and teachings." Я си сверете малко часовниците, че започвате с откровени свободни съчинения, което само доказва, че не знаете материята, за която говорите.

25

Питам

преди 10 години

"САМО МНОГО НЕГРАМОТЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ТВЪРДИ, ЧЕ СТАРИЯ ЗАВЕТ И ЮДАИЗМА БИЛИ ЕДНО И СЪЩО. ЮДАИЗМА СИ ИМА СВЕЩЕНИ КНИГИ, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ. "Барозу, ти ли си. Със свещенната си масонска книга ???

24

здр

преди 10 години

До АнонименХристиянина трябва да признава само Новия Завет. Като изключим политиката в него това е чистото христово учение.И определено няма такива неща49. Baba Mezia, 59b ни разказва, как веднъж един равин спорил с Бог, оборил го и Бог си признал, че е загубил дебата от равина! 53. Menahoth, 43b-44a заповядва на всеки евреин да казва тази молитва всеки ден: Благодаря ти, Бог, че не ме направи не-евреин, жена или роб! 40. Shabbath, 41a дава правило, което регулира как да се пикае по свят н