8

от уикипедиа

преди 10 години

Той е бивш министър-председател на Дания (20012009, три мандата), както и парламентарен лидер на дясноцентристката партия Левица. Въвлечен е в спора за карикатурите на пророка Мохамед, които излизат в датски вестник. На 5 април подава оставка от премиерския пост, като за министър-председател на Дания е избран Ларс Льоке Расмусен (Lars Løkke Rasmussen).На 4 април 2009 г. е избран за 12-ти генерален секретар на НАТО, който пост заема от 1 август 2009 г. и който ще заема до 30 септември 2014 г., когато ще бъде заменен от Йенс Столтенберг. [1]

7

Анонимен

преди 10 години

Микрофонът бил скрит в памперса му

6

Анонимен

преди 10 години

Освен това имал и памперс

5

Влади-Мир

преди 10 години

Много ниско са паднали НАфТОджиите :-(( Проличава си че са само гола вода и кал в ушите

4

Анонимен

преди 10 години

микрофона му е бил пъхнат отзад и понеже е свикнал не е усетил

3

Чичо

преди 10 години

Какъв му е военният чин на този расмусен? Не му виждам в биографията да е бил полковник, подполковник, дори офицер. Как така командва военен алианс?

2

Анонимен

преди 10 години

17.04.2014 "НАТО отхвърли днес като "пълен абсурд" твърдението на руския президент Владимир Путин, че генералният секретар на организацията Андерс Фог Расмусен, в предишното си качество на премиер на Дания, е записал тайно и огласил личен разговор между двамата, предаде Ройтерс."Очакваше се, на първия ден отричат, на втория потвърждават с половин уста, това е цялата им тактика в украинския конфликт.

1

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

АЗ КОГАТО ВИ ПИША ЧЕ ТОЗИ Е ТИПИЧЕН СЛУЧАЙ НА ЙОДОДЕФИЦИТ-ВИЕ НЕ ВЯРВАТЕ!