8

препотен

преди 10 години

Това е спорно и аз не вярвам! Точка!

7

Младен

преди 10 години

Хич не ми се вярва ББЦ да е на ръба!

6

х

преди 10 години

Това е безумие, да твърдиш че ако 25% те одобряват, а 75 % не те искат , искат промяна и предсрочни избори, не могат да те гледат и това да се наричаш стабилизация?????????? Това може да се каже само в сбърканата ни държавица, държава която е псевдодемократична и антиевропейска, но под ръководството на БКП,ДПС-ДС не може да бъде друга. Не трябва да се забравя,че комунизма и фашизма са едно и също нещо и за тях мнението на хората няма значение.

5

Крум

преди 10 години

Нещо хич не ми се вярва РБ да влизат, а ББЦ да е на ръба.

4

Българин

преди 10 години

Това изследване е правено във Американското посолство !!!!!Крайно време е да се забрани със закон дейността на НПО-та със външно финансиране.Тези тотално ни взеха за БАНАНОВА държава.

3

голямото надлъгване

преди 10 години

Големият въпрос е дали ще мине 30% избирателната активност, посочи социологът Цветозар Томов. Считам за невъзможно България без цензури и АБВ да преминат бариерата, посочи още той.

2

Анонимен

преди 10 години

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ - ОТ КЪДЕ ИМАТЕ ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ СЛЕД КАТО ИЗБОРИТЕ ПРЕДСТОЯТ - МОЖЕ БИ ИМАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ КОСТИНБРОД ????????????????????

1

икономист

преди 10 години

Според престъпната и терористична партия БКП-БСП-ДС да не си повишиш заплатата това е популизъм, а не е ли популизъм да повишиш пенсиите с 4.50 лв. от юли.И как така точно с 561 лв. на месец трябва да се повиши заплатата на депутатите, а минималната заплата е 340 лв.за милиони Българи.Депутатите трябва да получават 5000 лв. , ако мин.заплата е 1000 лв. Така е в Европа, а не в Африка.