198

Атакист

преди 11 години

до 253Абе пичка лелина, аз не говоря за топлоенергията която си изразходвал, а за това че човек който не ползва парно му искат такса мощност само защото минават тръбите му през дома му. Бай Х.й, никъде по света го няма това- да не искаш дадена услуга, но да си плащаш за нея!Марш да лягаш, ***!

197

Shop

преди 11 години

Кой да му даде властта на Волен, бе отворен?Волен има шанса утре да се яви на поправителен и може и да получи властта. Разбра ли, ве отворен? :)))

196

Атакист

преди 11 години

до 251По кои платени медии го казаха тези експерти?Кажи медиите!

195

Патиланец

преди 11 години

До АтакистСтамате, ама топлофикация на базата на какво гради цени? От къде зима газ? От Израел или от САЩ? Взима го от братска Русия, на цена 3 пъти по-висока, от тази на която същата братска Русия продава същиот газ на Германия. Ай зиктир и Волен и Атака и всичкото знаен и незнаен *** около сичкото това ***. Волен вече е сокерес и малко ханъм. :)

194

Атакист

преди 11 години

от 248Волен да оправи Топлофикация и Лукойл... но само му дайте властта. Що не му я давате ве, отворени? Щото ей такива като вас барирери и патиланци ще са навряни в на майка си в г.за ако се случи.

193

моя

преди 11 години

Не е верно, муха бе най- зъл герберазин!

192

Атакист

преди 11 години

Ти не си мой сънародник, щом казваш че българите са искали да убият Левски...някакви си българи в турския съд който е съдил Левски. За тази глупост директно ти режа главата, защото такива *** като теб казват и че няма Баташко клане, а е имало само турско присъствие тук.Та какво остава за другите ти глупости за Лукойл и т.н като опит да измениш темата...???Че те и Топлофикация са рекетьор на бг гражданина- даже по-голям монополист-мафиот от Лукойл защото те даже са РЕКЕТЬОРИ! Задължават те!

191

Shop

преди 11 години

до Атакист Ако Атака гласува утре със всичките си депутати 23-*** на брой Против....как подкрепя ДПС-БСП от 120 депутати???-------------- Ами така, просто ако не иска да има кабинет БСП+ДПС, изобщо не трябва да се регистрират. Ти се правиш на по-***, отколкото си...така ми се струва.

190

моя

преди 11 години

Утре ще паднат имунитетите на още трима гербер дупетати! ХАХАХАХА!

189

Патиланец

преди 11 години

До bariera_61Не бъди нетактичен! "Лукойл", "Газпром" и прочее...за АтАкистите не са монополисти и колониалисти...нищо, че ни продават по братски газа на 3 пъти по-висока цена. :)

188

Патиланец

преди 11 години

minfin.bg/bg/page/826

187

моя

преди 11 години

До следват много...И аз това викам - долу Герб!ХАХАХАХА!

186

Атакист

преди 11 години

до 232Впрочем предпочитам руското робство от това на Хамериканците.Понял?Муахахахахаа

185

Анонимен

преди 11 години

Странджата бе професионалист, а тук останаха калинките!

184

следват още много

преди 11 години

Следват още много стачки. Докато не се откажете от властта. Не разбрахте ли, че народя няма да Ви даде повече да управлявате. Долу старите муцуни. Долу *** и техните деца.

183

Стар хъш

преди 11 години

Много ще е любопитно на какъв език "експертният" кабинет ще каже на "матряло" Пари няма дейтвайте ! /ББ/...,след като беше обявено, че всички министри говорят руски, английски, немски и един-турски, защото тези които разбират горните езици отдавна се изнесоха ! Не е ясно дали някой владее шопски, македонски, ***, влашки, каракачански т.н. !

182

Атакист

преди 11 години

до 22913 милиарда санкции??Някъде около 13 милиарда??? От кой пръст си го изсмука, ***????Ти 13 милиарда обезщетение за 13 лева ли ги имаш.Ебахта в смешника!Че тя цялата ни държава няма такъв бюджет.!3 милиарда...Муахахахаха

181

моя

преди 11 години

Не усещаш ли, че ви бъзика?

180

Патиланец

преди 11 години

До Атакист 227 *** ти не се бъзикаш! Верно си си много задръстен! :)))))))))))))))))))))

179

аз

преди 11 години

Къде остана ония дето се пишеше с главни букви ;СТРЕНДЖАТА;Маи сптяха да му плащат от тикволандия