746

Анонимен

преди 11 години

Не знам само що за гнусна твар трябва да си като Мирослав Найденов за да подслушваш човека на който преди това си се подмазвал за да те търпи като министър въпреки очевидната некадърност...и с цел да отървеш по някакъв начин *** си готов на какви ли не мерзости .....такъв човешки *** предизвиква единствено погнуса ,а Станишко ако си мисли че с това ще уплаши Бойко -ще има да взема!!

745

765

преди 11 години

ПЛЪХОВЕ И ТОВА СА БИЛИ ХОРА КОИТО СА РЪКОВОДИТЕЛИ

744

Анонимен

преди 11 години

И министърпредседателя каза:"Роман мое ли си го * Джамбазов или не мое?"

743

змей

преди 11 години

"Симеонов, пак е бил отбой. Казаха ми, че дръпнал си го бил нещо. Така ми казаха от летището. Сериозно ти говора. Без неговите показания аз не виждам кво има по делото."Така ли става бе, мутро, дърпаш свидетели? Бихте ли го или само го заплашва? И искаш пак да си премиер, лелеее!

742

se

преди 11 години

Какво става?Какво става демократи с нашата държавица?За това ли мечтаехте преди 23 години?Голям позор за всички.И за тези които са подслушвани и за тези които ползват тези методи за интриги.Няма да се оправим докато са на хоризонта сегашната политическа сбирщина.Жалко за народа ни и за прекрасната страна .Ей затова младите ще бягат и все повече ще бягат навън защото тук всичко е изцапано.

741

геро

преди 11 години

В качеството си на какъв господин Боко е привикал прокурор Кокинов и го разпитва за делото на Найденов? А Кокинов му докладва като пионер за намерението на прокуратурата! Тия са си за съд!

740

господи

преди 11 години

Н.К.: Е да де, ама иначе си е добро момче. Умно момче.Б.Б: Всички*ераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм *ал.Н.К.: Хи-хи-хи.О, свещена простота, както е казал Ян Хус! Ако не е това, то вероятно Борисов е чел Франк Лойд Райд който казва че познанието трупа печал и е решил да се предпази.

739

Тревога

преди 11 години

Мисля си че не остана човек, който да не разбра че срещу Цветанов и Борисов стоят много агресивни, брутални, престъпници (във всеки смисъл на думата) които се опитват да ги очернят... аз напук на тези подлеци от другите партии които им скалъпва това, ще излеза и ще гласувам за герб, защото иначе от държавата нищо няма да остане...

738

Анонимен

преди 11 години

БАТЕ БОЙКО Е ПРАВ , ПЕДА*ИТЕ ПО ПРИНЦИП СА УМНИ , СТАНИШЕВ Е ОРГАНИЗИРАЛ ЦЯЛАТА РАБОТА :)

737

Анонимен

преди 11 години

Трактора каза в едно интервю по БТВ че Найденов дошъл да го пита как да се измъкне от преследването на прокуратурата. Явно двамата са намерли добър начин. Трактора е сложил микрофон на Найденов и го е пратил да говори с Бойко и прокурора. След което е пуснал записа все едно е от човек от СДОТО. Като разбира се вината за подслушването пак се хвърля на гърба на Цветанов - той има широк гръб и тая вина ще понесе. Трактора и Станишев са страхотен екип. Направо ги забиха тъпите Гербери.

736

!

преди 11 години

Май не четете какво пише?! То е възможно с най-висока степен на скандалност. А вие ревете кой от къде и кога е вадил записите.... ЕБАССИ ДАЪРЖАВАТА!

735

МИ6

преди 11 години

До 7Срам ме е, че ме управляват такива ... простаци. Не гласувам за тях ама пак ме е срам.

734

Анонимен

преди 11 години

За 4 години управляние на ГЕРБ не се появи нито един запис на хора от БСП. Всички записи уж изтекли в общественото пространство са на хора от ГЕРБ. За това може да има само 2 обяснения. 1) Цветанов подслушва незаконно но е таен комунист и дава записите на БСП. 2) БСП подслушва тайно, използва собствени записи а обвинява Цветанов за подслушването. Избете сами кое е по-вероятно.

733

7

преди 11 години

До МИ6 От кого те е срам от БОКО или от хора като мен. Без работа и без перспектива .

732

МИ6

преди 11 години

Микрофонът или поне едини от тях е на гърдите на някой от тримцата. Ако се заслушате на моменти се чува как бие сърцето на шушумигата. Ужас! Прости хора. Срам ме е.

731

Анонимен

преди 11 години

Бойко е целия червен от яд...

730

55

преди 11 години

Абе,не е ли време анонимния който носи СРС-тата,Флашките ,Писмата да излезе от анонимност?

729

Анонимен

преди 11 години

Айде сега Цветанов в затвора, защото има двама свидетели срещу него, а Борисов да излезе от политиката, заради циничното си поведение и липса на резултати. След време, като няма имунитет и той да влезе в затвора заради хилядите престъпюления срещу България. ГЕРБ е ясно че няма да управлят повече, но това не стига...трябва да има и затвор !

728

joro

преди 11 години

Сега като *** купиха dnes.bg много анти-атакарски коментари се появиха ....

727

Анонимен

преди 11 години

УУУУУУУУУУУ ДОЛУ ГЕРБ!!!