49

ТИКВУН

преди 11 години

всичко що е ГЕРБЕРАС ........ е *** и п............раст,начело с БУДА и ЦЕЦО- НАГЛЕЦО

48

Анонимен

преди 11 години

Ле ле, тя каква стана? Където и да копнеш все л..*** изкачат. Не че не си го знаехме Николов ще за капацитет е. Цялото управление на гроб е едно голямо крадене.Цацаров да поиска обяснение и на Попова къде са 70 милиона за ремонти на мостове и естакади. Ремонти не са правени, но и парите ги няма.

47

НМ(народна милиция)

преди 11 години

И защо нямахме такова правителство до сега???????

46

Анонимен

преди 11 години

Napravo da ostava tova pravitellstvo , vzeha da me kefqt !

45

Анонимен

преди 11 години

Браво, едно добро решение!Валентин Николов абсолютно не става за шеф на АЕЦ.

44

Анонимен

преди 11 години

Най-после да махнат този разносвач на банички по детските градини, който Тиквуняка направи шеф не на какво да е ....а на АЕЦ!

43

Левски

преди 11 години

Народът би изпитал доза облекчение когато види всички тарикати един по един да отиват към панделата. Иначе това, че тази *** Валентин Николов (RIP) няма да е шеф едва ли топли някого. Той със сигурност е завързал гащите преди много много време. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

42

Бай Танас

преди 11 години

Този мушмурок, нали го бяха сложили на мястото на Лъчо Мозъка, и след това го пратиха у Козлодуй,че беше по-*** от Лъчо.

41

МИЛИАРДЕРИТЕ ОТ ГЕРБ

преди 11 години

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО СЛЕД ТАЗИ НОВИНА НА БРУТАЛНО КРАДЕНЕ И НАРУШЕНИЯ ЩЕ ИМАТ ЛИ ОЧИ И СЪВЕСТ ГЕРБЕРИТЕ ВЪОБЩЕ ДА СЕ ПОКАЖАТ ПРЕД НАРОДА СИ,КОЙТО СЪСИПАХА И УНИЩОЖИХА,ТЕ ЧЕ СА НАГЛИ Е ЯСНО ,НО ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО ДА ИМ Е ОСТАНАЛО ДА СЕ МАХНАТ И ДА НИ ОСТАВЯТ НАС ХОРАТА ДА СЕ РАЗВИВАМЕ.И НЕКА ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ ГЕРБЕРАСТИ ,КОИТО СА НАЗНАЧЕНИ НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБИЧКА И НА ЧЕРНОТО КАЗВАТ БЯЛО,ДА НЕ ЗАБРАВЯТ,ЧЕ И ТЕ СА ХОРА И ИМАТ И РОДИТЕЛИ,КОИТО МИЗЕРСТВАТ В ГРОБА НИКОЙ НИЩО НЕ Е ЗАНЕСЪЛ,ПОМНЕТЕ!!

40

Анонимен

преди 11 години

Е що ще махат това хубавото момче бе....ееее....то умно,то грамотно,то способно...типично герберче

39

X

преди 11 години

ГЕРБ се разпада, всички гербери на опашка към затвора!

38

Анонимен

преди 11 години

Ха хаааааааа! Гарантирано от ГЕРБ! Треперите ли калинки?

37

ББ

преди 11 години

Нека да внимават господата служебни министри,защото БОЙКО Е КАЗАЛ! Ако в това трудно правителство се справят добре,ще има министри, които ще оставя и за в бъдеще в правителство,стига ГЕРБ да спечели

36

Анонимен

преди 11 години

Днес е хубав ден, много калинки паднаха покосени, сега остава да се направи нещо и в правосъдната система, понеже едно уволнение не е достатъчно.

35

арабия

преди 11 години

шефът на АЕЦ е *** от ГРОБ-свалиха стария шеф да му намерят работа-преди това беше деПутатин-какво го жалите.лошо е,че отрепките от гроб пак ще надигнат глаба после

34

Здрав Разум

преди 11 години

Оборът трябва да се изрине до дъно, иначе нещата няма да се променят. И това се отнася не само до енергетиката.

33

no comment

преди 11 години

Ние сеира с уволненията сме го гледали. Искаме сеир и със затвора. Скапаните корумпирани началници, милиционери, митничари и въобще всичкия този тумор, който мъчи България да бъде изрязан и затворен. Стига ***

32

БАЧКАТОР

преди 11 години

Валентин Николов е ГЕРБАДЖИЯ !Куриоз при неговото управление е че беше похарчил 1 700 000 лева (един милион и седемстотин хиляди лева) за КОСЕНЕ на зелените площи на АЕЦ-а .Голям специалист по кражбите е това същество, дреме му че са го уволнили, той си е направил парите.

31

Анонимен

преди 11 години

ГОЛЯМА КАРИКАТУРА Е ТОЯ ОПУЛЕН МЛАДЕЖ

30

Козлодуйчанин

преди 11 години

Една светулка спря да свети!!!