13

пак Бойко изотзаде

преди 11 години

Питали радио Ереван: Какво е хамелеон? Отговор: Бивш пожарникар станал полицай после кмет и накрая премиер

12

тя

преди 11 години

Харно им беше на чехите. Източват бълг. държава и резултата- бедни българи ,богати чехи.Сега скачат ,щото виждат ,че трябва да играят по правилата , но това няма да им носи толкова много милиарди.

11

Буда го изритахме

преди 11 години

Сега е ред на ЧЕЗ.Не искам да съм РОБ в собствената си страна.Майната му и на ЕС. Е тия е-аха мамата на страната ни. Особено като има продажни душици.

10

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов като се оправдава със предните правителства през 2001-ва - 2005-та времето в което се приватизираха ЕРП-тата къде беше ?

9

Съдия

преди 11 години

Затвор за Семерджиев и всички други виновници

8

Анонимен

преди 11 години

Боко, Цветелинка и *** искаха да ритнат ЧЕЗ, за да ги заместят на богата трапеза!Изпуска ли се район на ЕРП, където е столицата - най-големият консуматор на ток?!Но нещо ситуацията се обърка!Дали ще са чехи или българи изедниците разлика определяно НЯМА!

7

stun

преди 11 години

"Чешката държава има мажоритарен дял в ЧЕЗ". Просто казано, Българският данъкоплатец попълва бюджета на Чехия и допринася за високият стандарт на живот на Чехите. Нека всички "благодарим" на царя. ПП Както казват старите хора "Той Господ си знае работата". Вижте в какво положение е сина на царя.

6

Ах Морето

преди 11 години

Не ми пука!Чешките туристи не купуват нищо!Като Евреите са!

5

гларус

преди 11 години

ЧЕЗ да изчезва ! Лятото да идват само чехкините !!!

4

Анонимен

преди 11 години

Нечас мноо да не знае, че Чез ги съдят и в самаат ЧЕХИЯ. да говорим че ги изритаха и от Албания.

3

Анонимен

преди 11 години

Понякога санкциите които може да понесе България като ги разкара може да струват много по-малко от това което правят тези ! Държавниците трябва да гледат интереса на народа, а не както Делянчо Добрев да защитава монополите и да обяснява как не може да стане !!!

2

Анонимен

преди 11 години

Сакскобурга ни оправи за 800дни ! Той назначи Буда за гл.секретар и ни доведе поробители от Австрия, Чехия и Германия !!!Костов пък ни докара поробители от САЩ, а Станишев иска поробитгели от Русия !!!А в цялата ситуация Буда е онеправданият.... той за нищо не е виновен, тъй като... както го е заварил така си го оставя...

1

брадваро

преди 11 години

ситуацията е такава, че козело е преебан и ония дето имат понятие от тия работи са си го знаели от самото начало