397

селянин

преди 11 години

Трябва да си много *** и безгръбначен, щом виждаш беззаконията, но не се съпротивляваш. Трябва да си много *** за да вярваш, че тези които нарушават закона, а ти си им гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти, че те ще въведат законност.

396

Анонимен

преди 11 години

чух че участниците в разходката са получили по 20 лева

395

Професора

преди 11 години

НФСБ няма да раздава кебапчета и пари на изборите.Ако някой иска да си продаде гласа да ходи при други партии.Когато по Скат обявиха записването за протеста телефоните прегряха и за много желаещи да се присъединят не останаха автобуси.Хората са гладни,бедни и унижени от това управление и затова ми е смешно да чета,че се е плащало за протеста.По делата им ще ги познаете.БТВ нямаше избор и се наложи да изрече в ефир НФСБ ред е на тв 7 да признае,че в България има такава партия.Срам за медиите!

394

Анонимен

преди 11 години

Aма Бойко вече не говори,че оставката му е в джоба.Сладка е властта и се гласи за втори мандат.Дали обаче е отрязал достатъчно ленти?Колко са доволните и колко недоволните от ГЕРБ?

393

666! СУПЕР...

преди 11 години

...БАНКЯНСКИ МЕЖУЗВЕЗДНИ ВОИНИ У СОФЕТО...ДАРТ ВЕДЪР АРХОНТА ОТКРАДНАЛ МЕЧА НА БАЦЕ КОИ ПА БИЛ БРАТУФЧЕД НА ВЛАСТЕЛИНА НА ПРЪСТЕНИТЕ И КОФЧЕЖНИК НА ТАТО ИНДИАНА ДЖУНЗ ЛОВЕЦО НА КРОКОДИЛИ...ТЕЖКА БИТКА НА ТИТАНИ...АРХОНТА СЕ НАПУКАЛ С ЧЕСАН И БОПЪ... А БАЦЕ АПНАЛ 5 СКЕМБЕ ЦОРБАСЪ ПРЕДИ ДУЕЛА...!...ОЧАКВАИТЕ ДНЕС ЗЕФСОВЕТЕ ДА СЕ ЗБИЯТ ТРАГИЧНО...!...БАЦЕ ШТЕЛ ДА ЯДЕ И ОШИТЕ НА АРХОНТА...!...АРХОНТА БИЛ У ВЪРХОВА БРУКСЕЛСКА ФОРМА И КАЗАЛ НА МЕДИИТЕ ОТ БАЦЕ ШЕ ОСТАНАТ САМО ШОРТИТЕ...!

392

Анонимен

преди 11 години

купуването на *** гласове го измислиха от БСПин в началото на "демокрацията" и плащаха по две кебапчета и една бира на глас! после и другите партии почнаха да ги купуват и мизата се вдигна до 50 - 100 лева! и не мислете, че бинев ще е по различен! и тоя е от комунистическото котило! само патриотична партия може би ще направи нещо!

391

Анонимен

преди 11 години

До средата на 2013 год.трябва да дойдат в БГ 13 милиарда от Европейски пари за срока 2007-2013 год,а за 2013-2020 год още 16 милиарда-е за това архонта Бинев крещи и вика,искат властта за да не се разбият техните съдийски структури,които не виждат,не чуват и не разбират и съдят по закона на мафията-няма достатъчно доказателства-видяхте какво става с Едрия спонсор на Мафията-Партия-оправдаха го-невинен!!!

390

Анонимен

преди 11 години

новото Гладнишко Обединение за Реална Далавера сега си мисли, че всички от митинга ще гласуват за него и точи зъби за голямото плюскане на държавната баница! ама няма да стане! бойко пак ще спечели! значи попа харесва селото и остава в него, пък селото, ако не харесва попа, да се премести! това е!

389

тъпчо

преди 11 години

НФСБ ...т.е. СКАТ. Една кабеларка която създаде Атака. И го направи не лошо, в интерес на истината. И като се скараха с Воленчо започнаха новия "проект". Електорат на СКАТ има достатъчно-всичките с мозъци колкото едно аспиринче. Малко евтин популизъм, малко заиграване по тънката националистическа струна, повечко парички и ...готово.:)))

388

anonimen

преди 11 години

Tiq mafioti ot GORD protestirat zashtoto Boyko gi pogna i tqh !!!! Machkai Boyko KysaiII izqsh gi !!!!samo GERB:}}}}

387

ДИДО ЙУХ

преди 11 години

Театъра на абсурда наречен България продължава.Едната мутра иска да седне на мястото на другата мутра.Това представление е по-пошло и жалко и от Биг брадър.Кой ги финансира тия бе???

386

Обикновен Българин

преди 11 години

Не съм фен на Бинев, но това в думите му с което се съгласявам на 100% е твърдението, ЧЕ БОРИСОВ ЩЕ Е ПЪРВИЯ ОПАНДИЗЕН ПРЕМИЕР!Според мен и ДянкOOF трябва да полежи...задължително.

385

зрител

преди 11 години

Ще гледаме поредния екшън - " Битката между мутрите " .

384

Анонимен

преди 11 години

Най-смешното е,че и Л.Дилов се е присламчил в партията на Бинев. Жалък тарикат.И на него му се прииска Солунската митница.

383

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦЕ И АРХОНТА ГОЛИ И НАМАЗАНИ С ОЛИО ГОТОВИ ЗА ДНЕС 12 ПРЕД ФОНТАНА ДО ПРЕЗИДЕНСТВОТО...!...СЕ РАЗБЕРЕ НАИ ПОСЛЕ КОИ КОГО...ЗА НАСЕЛЕНИЕТО ДОШЛО ДА ГЛЕЦКА КОФИ С БИИР И ГЕВРЕЦИ ОТ ГЕРБ...!...АРХОНТА Е ЦИЦИЯ НЕЕ ДОНЕСАЛ НИШТО...!

382

Анонимен

преди 11 години

НЕ СЕ ПЕНЕТЕ ПОВЕЧЕ. БОЙКО ЩЕ ВИ НАТРЪШКА ВСИЧКИ СПИН.ОЗНИ

381

4efo

преди 11 години

И какво предлагат да сменим едната мутра с друга? Това не е алтернативата!!!Гласувайте за патриотични организации, за които думата България значи нещо.

380

Ристо Мотористо

преди 11 години

еееее Професоре каза си го най-накрая, е то нали за това са тея измислени протести да кажат комунистите че видиш ли ти всеки ден има "протест" начиии народа не харесва ББи за какво са тея "протести" че не разпознават знаците на синята зона или че няма чешмички в парковете хахахахах *** доста се охарчика, а парите ще им трябват за кебапчета ...идват избори

379

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Има ли значение кой е организирал протестта,уж сме недоволни ама йок сега тоя бил като оня и тия били като ония.Протестираите бе хора поне това право имате,а не само да седим и да дърляме едни други-всички се печем на един и същи огън.

378

BG

преди 11 години

Представяте ли си и този *** изка да ни излъже.