90

Петьо-Евреи

преди 11 години

Това сие чисто българска работа то бил камикадзе то не бил мина цял месец а конкретна информация няма. българските спец служби са голяма работа :)

89

Гербер

преди 11 години

Най-голямата грешка на Цветанов е, че много се обяснява на кумоноидите за всичко. Всеки може да му дири сметка, но най-малко позитанковците, които оставиха след себе си разруха и разсипия навсякъде. Това е най-успелият министър, колкото и да злобеят ***. Айде влево при великия ви Маркс. Така се пенихте и преди изборите

88

от USA

преди 11 години

Няма по силно мнение от това на "PITBUL" и на "до Баща от Момче" просто другото е фалш... докато си тръгват младите тази страна няма да тръгне нагоре... аз също съм емигрант и съветвам "момче" да заминава скоропостижно, и изказвам съжалението си и възхищението си към българските родите те са героите на съвременна България...

87

Че

преди 11 години

Какво? значение има дали е камикадзе, някой който мрази евреите, или любител на екшъна. Въпроса е ме се допусна това да де случи и още не се знае кой стои зад него и допуснахме янки и евреи да се окажат на местопрестъплението по бързо от нашите служби по сигурност. Значи има нещо гнило в цялата работа.

86

Анонимен

преди 11 години

Боли ме фара кой е син и червен, важно е котката да лови мишки. А засега Цветанов добре се справя и мачка ***, особено след тоя удар, който са направили с наркотиците. Другото са кьорфишеци. Но бандюгите навярно ще злобеят и ще си плюят заради това.

85

АНТИ

преди 11 години

СТИГА СИ СЕ ИЗЛАГАЛ МИНИСТРЕ ВСЕКИ ДЕН РАЗЛИЧНИ ВЕРСИЙ.МОЖЕ ЛИ ТАКАВА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ.НЕ СТЕ ЛИ НАЯСНО ЧЕ КОГАТО СТЕ ОТКРИЛИ ОКОНЧАТЕЛНО ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРЕДОСТАВИТЕ ИНФОРМАЦИЯ ДО ОБЩЕСТВЕНОСТТА.КАКВИ ЧОВЕЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ

84

питащ

преди 11 години

Министърът на вътрешните работи на Норвегия подаде оставка заради Брайвик. У бъгъто Цуци не смята ли да подеме примера му?

83

Анонимен

преди 11 години

Това е първия терористичен атентат за който не е поета отговорност от нито една терористична групировка, може би е защото това е първия атентат огранизиран от герб! Нищо ще се научат ЦРУ и МОСАД ще ги научат и на това! Оставка предатели!

82

Niko

преди 11 години

До 91/Защо мислиш, че всички които плюят и псуват тука са социалисти. Те мразят и самите себе си просто. Напротив, не харесвам герберите, но мисля, че Цветанов е най-успешният министър на това министерство досега, затова навярно и хората са ги избрали и гласували за тях.

81

Анонимен

преди 11 години

Греб, ЦРУ, МОСАД = атентат

80

Яко

преди 11 години

Всички замесени в атентата ще се предадат доброволно когато Бареков си плати здравните осигуровки...

79

Анонимен

преди 11 години

До 89 men* Това, което си го написал защо не го заявиш пред разследващите и случаят да се изясни или ти е по-лесно е тука да пишат глупости и сам да си се убеждаваш

78

до 73

преди 11 години

Прав си.Чудя им се на акъла на тези млади социалистчета, които пишат само простотии от рода на Цвъцко, Цуци и всякакви други.Абе другари, Вие толкова ли сте ***, че не проумявате, че с тези *** писания, само настройвате хората против вашата любима Партия.Явно речника ви е много беден и сте измежду най-достойните преставители на чалга поколението.

77

Анонимен

преди 11 години

Докато продължават да си ги мерят сини и червени кой е по-най, това ще е дереджето в Бг-последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят.

76

men

преди 11 години

цвъкня. пу. да умреш в адски мъки влечуго гадно. зад атентата стоите ти, *** и приятелчетата ви от израел, с които си правите общи заседания. всичките ви глупости за камикадзета, атентати и т.н. никой вече не им се връзва. дори в българия.

75

Въпросче ...

преди 11 години

А, на въпроса : Защо не си е подал още оставката ? Каква е "основната версия" за да не я подаде ? Министър Цветанов отговори ? Или такива въпроси не са задавани от журналистите, защото техните поръчкови началници са им забранили изрично тяхното задаване в национален ефир ? :-)

74

наблюдател

преди 11 години

Абе от тия тикви, за които Левски е нарушител на обществения ред, поради което правилно османската полиция, изпълнявайки си служебните задължения го е обесила, няма какво да се очаква. Не стават за *** за каца за зеле. Българоубийци и нац. предатели.

73

Анонимен

преди 11 години

До С какво ни пръскат?Господ си прави с нас експерименти !Вече 23 г. само *** си избираме да ни управляват!

72

Анонимен

преди 11 години

Търсете си го бе ! Нали имате един милиард и отгоре бюджет!Пак ли искате други да ви вършат работата , а после да се биете в гърдите , че сте много велики !

71

Анонимен

преди 11 години

Айде спрете се.Като научите нещо ново след някоя и друга година,пак се обадете.