440

Radiacionen tip

преди 11 години

Пак ги оставиха! Мен не ми пука затова! Пука ми, че после пак ще пием ракия и ще псуваме! Ама тогава, ще трябва да псуваме себе си, защото ние ще сме си виновни! Защото не излизаме на улицата да ги разкараме! Това е гадното, защото мислим с долната част на кръста си. Ама вече ще е свирено. Жалко, че заради политически пристрастия може да загубим спасителният АЕЦ, пред интерезчииските ВЕИ- та. Като съм го подкарал абривиатурно, БГ, освен България означава и байганьовщина. Нейсе- живи и здрави...

439

до 519

преди 11 години

като ти е в застой, не си купувай акции- аз ще си купя, ако има как

438

Анонимен

преди 11 години

" до 509 Аплодисменти- най- после разбра! И не в необозримо- първият реактор е готов на 80% и може да заработи до 4 години. Инвестиции за ''Белене'' ще се избият 20 години."След 10 години водата нужна за производство на ел.енергия от АЕЦ Белене ще струва повече от произведената електроенергия. България е бедна на водни ресурси и цената на водата ще расте. Трябва да бъдем пестеливи и дълновидни при ползването на водни си ресурси за да не станем пустиня.

437

Гюро Михайлов

преди 11 години

519, ти си в застой! И си голям анос, пардон, нанос.

436

Анонимен

преди 11 години

Ядрената енергетика е в застой от 30 години, що пишете простотии.

435

leonsio

преди 11 години

Кайо, Ставри, Радиацията и тия анонимните, специално за последните- спрете, нсичко е ясно: Финландия и Китай строят свои АЕЦ-и! Румъния, Англия, Индия и Турция планират стреожа на такива, а САЩ понеже не са усвоили руската технолги 3+ (АЕЦ Белене ще е с такава технология на безопасност) искат да експериментират първо в Чехия и тогава да приложат на тяхната територия. Както се вижда абсолютно всички големи предвиждат да са фактор в ядрената енергетика, защото има бъдеще.

434

Бай Ставри

преди 11 години

до 509 Аплодисменти- най- после разбра! И не в необозримо- първият реактор е готов на 80% и може да заработи до 4 години. Инвестиции за ''Белене'' ще се избият 20 години.

433

разумен

преди 11 години

аз бих искал да си купя акции за идтраждането на АЕЦ Белене и вярвам, че инвестицията ще ми върне за 15-20 години, а следващите 45 години да получавам дивиденти- аз и моите деца. Ами хайде пуснете акции да видим колко ще си купят

432

Кайо

преди 11 години

До 510 Аз пак питам: По-добре една тиква да взима решения относно ябъдещето на ядрената енергетика на Б-я ли? По-добре комунист от Банкя дето е ръфал филии с мас и ритал топка по цял ден да казва какво ще се случва с държавата ли? По-добре мутра и мафиот да решавата политиката на държавата ли?

431

до 493

преди 11 години

от отговора ти разбирам, че нищо от това, което аз имам, не ечаст от твоя живот- злобееш, а злобата винаги е проява на безсилие. Живей си мизерния живот и не ми се завирай в краката. Отдавна такива като тебе не ги броя за хора !

430

Radiacionen tip

преди 11 години

до 507 Лелееее, значи и Седемте Рилски езера минават оттам и благодарение на тях си гледам телевизия? Благодаря ти, че ме осветли!

429

Анонимен

преди 11 години

до508, помня как приемаха във ВУЗ по времето на комунистите, без изпит децата на активните борци - та един такъв убавец, завършил с тромба ядрена физика в Москва или Киев, с промит мозък от изпитите по история на КПСС, не е фактор в енергийната стратегия на България

428

Анонимен

преди 11 години

до 506, т.е. пишеш за непостроената вече 30 години АЕЦ Белене, колко часа би работила годишно, евентуално и теоретично в необозримото бъдеще

427

Кайо

преди 11 години

АДо 507: по-добре да оставим бъдещето на България незавършили нищо "компетентни" пожарникари от Банкя ли?

426

Анонимен

преди 11 години

501, жалко че не разбираш за какви огромни количества вода става дума - ще опитам да го обясня на достъпен език - за две години през реакторите на АЕЦ Козлодуй минава цялото водно богатство на България. Цялото водно богатство - реки, езера, язовири, подпочвени води, всички валежи които падат на наша територия. Риска за бъдещето на България е чудовищен и е оставен в ръцете на завършили в Москва корумпирани комунисти.

425

Бай Ставри

преди 11 години

до 505 Ама ти хич не внимаваш в час! Кой говори за Козлодуй!? Става въпрос за АЕЦ, ама Белене!

424

Лакмус

преди 11 години

Какво боравите всички с цифрите все едно сте в енергийния бизнес бе! Най-евтината, чиста и ефективна енергия е от АЕЦ това поне в учебниците на всички е трябвало да го пише! Така че край на дискусиите! ЗА АЕЦ БЕлене!

423

Анонимен

преди 11 години

503, има отчети колко енергия са произвели на сайта на АЕЦ Козлодуй, грубо казано около 5 месеца всеки от реакторите е бил спрян за планови и аварийни ремонтиили иначе казано АЕЦ Козлодуй е много стара и раздрънкана централа в която непрекъснато нещо аварира и вероятността за фатален инцидент всеки ден се увеличава

422

бай Димо

преди 11 години

кабинетът "БОРИСОВ"оцеля-да ни е честито на всички,мизерията и простотиите продължават

421

Бай Ставри

преди 11 години

до 500 Ама ти ли ги отчиташе