91

Професора

преди 11 години

Е не става с бойкот.Те ни вдигат ток,вода,парно,горива оттам хляб мляко яйца.Да спрем да живеем ли?Не бойкот,а протести.На поклонението по случай 175 години от раждането на Левски бяхме над 500 човека в Карлово от Националния Фронт за Спасение на България!Това ми даде кураж,че все повече българи махат робските окови.Всяка седмица нов град разкрива структура на НФСБ.Има светлина в тунела.Трябва да се започне с изгонване на ерп-тата и тези печалби да са за българите.

90

89

преди 11 години

БОГ ДА ПАЗИ БЬЛГАРИЯ

89

Чиновник

преди 11 години

Народа е много заблуден.

88

Анонимен

преди 11 години

Спрял съм да купувам от големите вериги В мол не съм стъпвал от 8 месеца Плащам само наи - неоходимото и съм на мнение , че всички трябва да спрем да купуваме ...само така ще ограничим алчността на олигахията и монополите БОИКОТ - аз и моето семеиство не сме овце за стригане !

87

Анонимен

преди 11 години

Докато няма обесени министри, депутати и други подобни, тази държава ще лети в пропастта. Парламента да се разпусне в този му вид. Да стане както беше по Тошово време. Депутатите се свикваха на сесии за по няколко дни. През останалото време работеха по родните си места и от там си получаваха заплатите. Сегашните живеят в паралелен свят. Изобщо не ги интересува как я карат хората, те нали са добре. И заплатите си вдигат, че са им малки. Който иска да е депутат никакви екстри и МРЗ на месец.

86

89

преди 11 години

Да затова се махнахме,и се опитваме и на приятели да помогнем

85

Професора

преди 11 години

В интерес на истината и аз мисля,че е нужно малко кръв за да се оправят нещата.Нареждам на една опашка Златев,Бориславова,Борисов,Цветанов,Маджо,Маргини,Галеви и всички предишни крадливи управници,мафиоти и монополисти.В края на опашката има бесило и лаптоп.Имат два избора да преведат незаконното си богатство в сметката на БНБ или да се мятат на бесилката.Така хем ще си върнем националния капитал,хем ще служи за пример на другите и за в бъдеще няма да се краде.Да живее България!!!!!!!!!!!!!!!!

84

rumen.nikolov.944

преди 11 години

До 102, Съгласен съм с теб. Да не говорим, че ГЕРБ тотално смазаха малкия и среден бизнес, който е движещата сила на една успешна икономика, която в Б-я е изчезнала, откакто ГЕРБ са на власт...Наистина отпор трябва, но българинът е свикнал да търпи. ЩЕ изтърпим още една година и след това ще ги сменим, както направихме с Царя...

83

Анонимен

преди 11 години

Държавата няма икономика. Благодарение на разрушителя на съвременна България, другаря Костов. Няма селско стопанство, защото правителството на Филип Димитров му разгони фамилията. Сега всички пари заминават в "магистрали". Внасяме храни от първа необходимост. Внасяме всичко, защото нищо не произвеждаме. Тръби се за повишения износ, но забравят да споменат, че този износ е на хартия и целта е точене на ДДС.

82

до мен

преди 11 години

ИЗНАСЯЙТЕ СЕ, НЕ Е ТОЛКОВА СТРАШНО !

81

Анонимен

преди 11 години

Да Свалим правителството и да обесим националните предатели и палачите на един цял народ.

80

Професора

преди 11 години

Населението на земята се увеличава,от там и недостиг на храна и увеличение на цените,НОГерб са отговорни,че не създадоха предпоставки за увеличаване на доходите на населението.Инфлацията за последните 3 години е убийствена,а заплати и пенсии са замразени.Моята заплата не само се замрази,но и падна с 40%.Герб са вредни и опасни за България.Герб са част от тези олигарси,които забогатяват за сметка на мизерстващия народ.Герб за мафия,която няма да даде властта без кръв.Гответе се за отпор!!!!!!

79

До 89

преди 11 години

Имаше такова нещо, но продължи няколко месеца. Сега обаче продължава вече 3 години.

78

rumen.nikolov.944

преди 11 години

Teпърва цените на всички стоки и услуги ще се увеличават, заради увеличението на цената на тока. Това е нормално. Когато цената на електроенергия, от която зависи всичко се качи, всички други ресурси, стоки и услуги се покачват драстично..Най-лошото идва, защото ако не изградим един проект като АЕЦ Белене, всичко ще скочи нагоре поне 10 пъти в следващите 10 години...Благодаря ГЕРБ!

77

1997

преди 11 години

КАЖИ КАК ИВАНЕ

76

men

преди 11 години

Нали магистрали искате .... ето ви сега едни магистрали и май трябва да се изнасяме по навреме докато сме по млади че тази държава хептен ни съсипа...всички се обвиняват взаимно в парламента а там е" вина има виновни няма общата вина не е вина"... до кога

75

4efo

преди 11 години

Геноцид ! Роби, докога ???

74

тъп и прост

преди 11 години

Очаквам с нетърпение коментарите на Optimist и СТРАНДЖАТА !!!!

73

Анонимен

преди 11 години

Никога не съм вярвал , че ще предпочета управлението на Станишев пред тези ....но е факт !

72

1997

преди 11 години

Помня я ,пенсията на баща ми беше 5$ а кило краставици-мойта заплата.Та купих една за тараторче,ама котката я зарьфа....ей полудях...а за сиренце си мечтаехме.Детето беше на3,5 год. НАПРАВО НЕ ЗНАМ КАК СМЕ ОЦЕЛЕЛИ,И ПО ПЛОЩАДИ СКАЧАХМЕ....И ВСЕ ТАЯ...