11

Оп-са

преди 11 години

Абе оставете тези "прогнози" за ръст на туризма, изразяващи се в повече прости пиандурници!Кажете къде са чуждестранните инвестиции? Къде са крупните инвеститори? Нали сме рай за инвестиране?!Защо не пишете, че за приватизацията на товарни превози на БДЖ е останал само ЕДИН кандидат, и то ОФШОРНА ФИРМА, РЕГИСТРИРАНА ПРЕДИ 10 ДНИ В КИПЪР?!?!!?!?!?!?Другите кандидати не покрили "изискванията"!Какво ще кажем всички? Пак ли ще си мълчим пред тази гавра? Заслужаваме си доклата от ЕК! СРАМ!!!!!!

10

Анонимен

преди 11 години

Пиятел какво си се разписал, сякаш само слънчев бряг е морето.От тук си, смата идея ,че си се набутал там и после се гнусиш, ми е много забавна.

9

До 8

преди 11 години

Не знам какви комплекси избиваш, но когато си платил за нещо трябва и да го получиш. Нито в България, нито в Гърция е така. Примерно - платил си за двойна стая, а те настаняват в тясна единична стая без прозорец е легло персон и половина /120 см/ - това в един Гранд Хотел в Халкидики. Пише, че чадърите и шезлонгите на плажа са безплатни за all inclusive и то уж е така, но чадърите са крайно недостатъчни и са пуснати на свободна продажба, т.е. не ти осигуряват чадър и взимат по два пъти пари.

8

Анонимен

преди 11 години

На море се ходи заради морето, а не за лукс и перфектно обслужване ако ли не - ходете на майната си!

7

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Всички без ***!...

6

LOST

преди 11 години

аз таз година на морето ще съм като в сериала Изгубени(LOSt) без да пълня гушите на алчните хотелиери селяни директно shte спя на плажа, ще си паля огън като в LOST и ще чакам черния дим-- THE black SMOKE, pikaq wi na pylchishtata pari da mi davat na takava plagna sgan kato tazi na snimkata ne stypwam

5

Реалист ли

преди 11 години

Пич станал си пак накриво.Не се ли усещаш че има нещо сбъркано в теб?Бил си на почивка и си се прибрал недоволен, нормално ли е според теб?Само щото това което са ти обещали не се е покривало на 100%.Може ли да си толкова наивен?Не си добри честно.На мен ми трябва едно легло, малко храна и целия ден без грижи, мобилни телефони, компютри и телевизори и пълен релах.това е почивка.лекувай се моля, може и от стрес да е.зае** тази работа.Парите и нуждата за лукс са измама!

4

Реалист

преди 11 години

Ръст на туристите ще видят на куково лято,ако хората имат информация от първа ръка какви са условията в България.Всичко в туризма е лъжа и измама.Пише по сайтовете едно,а като отидеш се оказва съвсем друго и не искат да те компенсират.През юни тази година ходих до Халкидики и условията нямаха нищо общо с написаното по сайтовете,а там беше ужасно. После се опитах да предупредя следващите туристи да не ходят там,но се оказа,че почти няма как да го направя.Същото е и с туристите в Бъгария, лъжат ги

3

timon

преди 11 години

На аерогарата в Бургас вчера на всеки 5 мин кацаше самолет. Ръст има но в сравнение с предходни години туристите са по бедни. Трудно ще се достигнат оборотите от преди 2009г. Предимно чехи и поляци идват с автомобилите си, казват че вече пътищата ни са по добри но има какво още да се желае.

2

Дистълър тур

преди 11 години

Има ръст в пътнико-потока и спад в цените, какъв ще е икономическия ефект според мен е рано да се говори. След като България се утвърди, като лоукост дестинация (дестилация :-)) ), това ще е само началото на края.

1

оператор

преди 11 години

Туризмът е сериозно перо,успех на всички от бранша.