313

Анонимен

преди 11 години

МЕЧТАТА НА КОМУНИСТИТЕ(МАФИЯТА)Е ГЕРБ ДА ПАДНЕ,АМА НАРОДА Е НА МНОГО ПО-РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ И ЩЕ ГЛАСУВА ОТНОВО ТОТАЛНО И МАСОВО ЗА БОЙКО КАКТО ДО СЕГА.

312

ай, сиктир!

преди 11 години

до 364 май си прав, че отново се задава наказателен вот. А не, избирателен! Лошото е, че медиите облъчват с лицата на едни и същи парламентарни партии. Която и да спечели властта, народът ще загуби. А партиите извън парламента са много повече. "Атака" са подходящи за наказателен вот, но за управление са слабички.

311

Професора

преди 11 години

Чудя се коя от платените социологически агенции първа ще се осмели да публикува,че НФСБ-Национален Фронт за Спасение на България също ще влезе в парламента?

310

избирател

преди 11 години

Долу Герб ! Долу Бойко !За да има надежда за България.

309

ДАААА

преди 11 години

ЗАЩО ПРЪМОВ ДА ВДИГА САМОЛЕТА? НА ПРЪМОВИЦА ИМА КОЙ ДА ГО ПРИЗЕМЯВА

308

obrazovan

преди 11 години

26,6% pri 50 procenta izbiratelna aktivnost. Chestito ednolichno pravitelstvo xaxa.

307

Шушка

преди 11 години

В стремежа си да лансират определени личности,без да това да събуди съмнения,направо се излагат!Почнаха да пишат страшни глупости навсякъде...

306

AcOrP

преди 11 години

do 361 Кунева работи за същите хора за които работи и бойко.... НДСВ ги вкара в политиката. АЗ ще гласувам за Атака не,че очаквам нещо да направят ама поне правят това което казват. ГЕРБ,БСП,ДПС,Кунева са всичките едни и същи.... за Сините не ми се коментира изобщо тва е пълна пародия. РЗС са на БСП сателит. Реално АТАКА си остава единствената партия за която може да се гласува протестно. Т.е против другите.

305

Анонимен

преди 11 години

какви са тия измишльотини, какъв е тоя рейтинг на маргарита попова, тя е тотално неизвестна и с рейтинг

304

ай, сиктир!

преди 11 години

За останалите разбирахме след изборите. За следващия "спасител" в лицето на Кунева искам да знам преди изборите: 1) За кого работи? 2) В кое посолство ще козирува? 3) На кои граждани се гласи да раздава България? В противен случай, нека да си я избират европейските й приятели!

303

до лора

преди 11 години

бабо лорче, затова германците се отказват от атомна енергйя, защото нямат нужда от ТОК. *** НАРОД. ДАЙМ САМО КОМУНИЗАМ

302

:-)))))))))))))))))

преди 11 години

ГЕРБ вреди сериозно на Вас и на другите около Вас !

301

Даная

преди 11 години

Не се учудвам че Бойко и Плевнелиев бележат спад в рейтинга, но не вярвах че Меглена Кунева е способна да заблуди голяма част от хората и да ги накара да ѝ повярват на въздухарските приказки.

300

Пушач

преди 11 години

ГЕРБ вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

299

цирк

преди 11 години

КУневисти, поради что се срамите ами сте анонимни?!Народа помни. Изокайте се де!

298

БойЧО

преди 11 години

ОТКАЧЕНИ, ГЛУПАВИ, ПРОСТИ, НАГЛИ, НЕЩАСТНИ ГЕРБЕРИ

297

Анонимен

преди 11 години

ВРЕМЕ Е!!!!! ДАНО,ДАНО,ДАНО ДО ВСЯКО РАЗУМНО СЪЩЕСТВО ЗАСТАННЕ ПОНЕ ОЩЕ ЕДНО....

296

БойЧО

преди 11 години

НАРОДА Е НА МНЕНИЕ, ЧЕ ГЕРБ ПАДА, УДРЯ СИ УМНАТА ГЛАВА И ВЕЧЕ НЕ СТАВА. НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ. САМО ТЕХНИТЕ ПОСЛУШНИЦИ.

295

Анонимен

преди 11 години

дай боже да падне Герб където докара бедния и ограбен български народ до просешка тояга от 22 годишния криминален преход

294

mohnke do 334

преди 11 години

Ей- стига с тези приказки за комунисти!!! То няма по-големи комунисти от ГЕРБ!!! Кой, ако не вашата тиква словослави тато и обкръжението му!!! Аз не съм комунист и никога няма да бъда!!! Затова и никога не съм поркрепял и няма да подкрепя болшевишко-бандитската партия герб!!! Освен това, никога не съм чувал дори и станишев да се възхищава от правешкия бандит! А кратуната, шефовете му от сик- пашата, маджо и други бандити много често се сещат за тато!!! Това е истината!